Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Complexe active care au uimit lumea științificăSkinAx2™ este complexul activ patenat, a cărui acțiune antioxidantă are efect direct asupra aspectului tenului, eliminând imperfecțiunile, oferindu-i extra strălucire și tinerețe.

SkinAx2™ conține 4 ingrediente naturale atent alese: flavonole din extractul de semințe de struguri, superantioxidantul dismutaza (SOD) din concentrat de fruct de pepene galben, vitamina C ușor de absorbit și citrat de zinc, care stimulează sinteza naturală de colagen în organism și protejează celulele împotriva stresului oxidativ

Testele clinice arată că amestecul de ingrediente din complexul SkinAx2™ :

  • asigură strălucirea și elimină imperfecțiunile.
  • reduce sensibilitatea tenului și de asemenea reduce petele de pe față
  • reduce sensibilitatea tenului și de asemenea reduce petele de pe față
  • efect pozitiv și asupra fermității și elasticității tenului.


Berry Pharma Este extractul din fructe de soc negru al producătorului italian Iprona. Complexul este demonstrat clinic că stimulează microcirculația la nivelul pielii și contribuie la menținerea aspectului tânăr al pielii.

GeeQten+® - coenzima Q10 este obținut prin fermentație naturală. Coenzima Q10 este pentru viața noastră un antioxidant vital care protejează corpul împotriva acțiunii radicalilor liberi și contribuie la hrănirea celulelor.

Vitamina E și Vitamina B2 (riboflavină) este obținut prin fermentație naturală. Coenzima Q10 este pentru viața noastră un antioxidant vital care protejează corpul împotriva acțiunii radicalilor liberi și contribuie la hrănirea celulelor.

 

O formulă de frumusețe în care poți avea încredere

capsulele Anti Age:

100% natural

Efect dovedi științitific

Absorbție ridicată

Efect anti-age

Cum funcționează?

Radicalii liberi, respectiv expunerea pielii la acțiunea stresului oxidativ, afectează celulele epidermei iar pielea va îmbătrâni prematur.

Deoarce este imposibil să evităm radicalii lberi, este foarte important să oferim pielii noastre o cantitate suficientă de antixodanți care pot să lupte eficient.

Capsulele UNDO Anti-age, onțin o combinație unică patentată de ingrediente eficiente SkinAx2™, care previn degradarea colagenului și totodată stimulează sinteza naturală a acestuia în organism, iar pielea va fi mai fermă și elastică.

99,00 RON

79,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Ingrediente (în doza zilnică):

extract de fructe de soc negru cu antociani 10%, SkinAx2 ™ [combinații de extracte de semințe de struguri, concentrat de fructe de pepene galben, citrat de zinc și vitamina C], coenzima Q10, acetat de DL-alfa-tocoferil, riboflavină, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

Mod de utilizare:

Doza recomandată este de 1 capsulă cu 200 ml de apă după masă.

Atenționare:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Conține:

30 capsule

UNDO Anti Age