-40%
Supliment alimentar cu îndulcitori

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

UNDO Collagen Drink

Cea mai bună formulă pentru o piele frumoasă și catifelată

  • Absorbție ridicată și eficiență maximă: un pachet/doză recomandată conține 5000 mg de Naticol® - peptide din colagen de tip I din pește.
  • Cu adaos de extract de afine și vitamina C.
  • Toate ingredientele sunt de origine naturală.
  • Produsul este fabricat în Slovenia.

Contents: 1x UNDO Collagen Drink 0 /30 zile

Suficient pentru 30 zile

-40% reducere
Preț special 109,00  RON Preț obișnuit 182,00  RON
în stoc
SKU
990002

Oamenii din toată Europa adoră UNDO Collagen Drink!

Cea mai bună formulă pentru o piele frumoasă și catifelată!

De ce am nevoie de colagen în rutina mea zilnică de îngrijire a pielii?

Te-ai întrebat vreodată ce oferă aspectul întinselastic și moale al pielii? Este simplu: concetrațiile mai ridicate de colagen de la nivelul pielii. Odată cu înaintarea în vârstă – procesul începe deja de la 20 de ani! – depozitele de acid hialuronic și colagen încep să scadă.

Acest lucru se observă mai ales prin apariția ridurilorpăr fără strălucire și unghii fragile. Pielea pierde din elasticitate și devine uscată. Din fericire exisă o modalitate de prevenire și chiar de a reface structura feței, părului și a pielii.

UNDO Collagen conține ingredientul cheie care asigură un aspect mai tânăr: colagen .

Peste 70% dintre utilizatori spun că produsul nostru miroase mai bine și are gust mai bun decât orice alt colagen de pe piață pe care l-au încercat

Colagenul este cheia către o piele sănătoasă - cea mai comună proteină din corpul nostru, proteina care stă la baza structurii pielii. Suplimentarea alimentației cu collagen de înaltă calitate îți va face pielea mai tânără și strălucitoare, părul și unghiile mai puternice. Aceste suplimente ajută la regenerarea pielii din interior și ajută la redobândirea elasticității și fermității acesteia.

De ce UNDO Collagen drink?

Am adăugat extract de afine bogat în antioxidanți și o aromă naturală delicioasă de afine- fără gust de pește!

Collagen Drink combină forma patentată de colagen hidrolizat - Naticol️®, vitamina C și extract de afine. O combinație unică de ingrediente care asigură hidratare pielii, o strălucire sănătoasă, păr mai des și unghii mai puternice.

Collagen Drink conține colagen hidrolizat sub formă de peptide. Peptidele sunt demonstrate că ajută la îmbunătățirea calității părului și unghiilor, oferă suport în menținerea sănătății articulațiilor, susține sănătatea tractului digestiv și ajută în problemele digestive.

Vitamina C este un antioxidant care joacă un rol crucial în sinteza colagenului. Formula noastră asigură 100% din doza zilnică de vitamina C.

Rezultate vizibile în doar 2 luni!

Un studiu clinic efectuat a arătat că Naticol® (forma patentată de colagen marin de tip I) oferă rezultate vizibile după 8 săptămâni chiar consumat în doze mici (2.5 g pe zi). După ce Naticol® este consumat timp de 12 săptămâni, utilizatoarele au observant reducerea adâncii ridurilor cu 16,5%!

Studiile au arătat că femeile care au consumat produsul și-au crescut în mod semnificativ hidratarea pielii, efect care a durat câteva săptămâni de la încetarea curei.

Ingrediente active

Collagen drink
Conține (1 unitate)

30 plicuri

Doza zilnică1 plic
Greutate netă (1 unitate)81 g

IngredienteÎn 1 plic% DZR*
Naticol® HPMG [peptide de colagen de pește tip I]5000 mg **

Extract de afine

1000 mg **
Vitamina C60 mg 75

*DZR - doza zilnică recomandată

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 plic.

1 plic

1 dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 plic)

Naticol®- peptide din colagen de tip I din pește- 5000 mg, agent de afânare: dextrină de porumb, extract de afine - 1000 mg, aromă naturală de afine, regulator de aciditate: acid citric, acid L- ascorbic (vitamina C) ¬- 60 mg (75% PDV *), agent anti-aglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

*DZR - doza zilnică recomandată

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1 plic, dizolvat în 200 ml de apă după masă.

ATENȚIONĂRI:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE

Nu lăsați la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc întunecos și uscat la o temperatură de până la 25 ° C.