-50%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

UNDO Collagen Drink 1+1 GRATIS

Stimulează formarea de colagen și previne apariția prematură a semnelor îmbătrânirii.

 

  •  Acidul hialuronic oferă hidratare pielii, hidratare care se menține timpe de câteva săptămâni de la finalizarea curei

 

  •  Forma patentată de colagen, Naticol®️, reduce ridurile cu 16.5%*

 

Combate semnele îmbătrânirii cu acid hialuronic și colagen. Aspect mai tânăr, piele, păr și unghii sănătoase în doar 2 luni!

Contents: 1x UNDO Collagen Drink 1+1 GRATIS 0 none/30 zile

Suficient pentru 30 zile

-50% reducere
Preț special 119,00 RON Preț obișnuit 238,00 RON

Alege pachetul:

Sfat: Economisește 30% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 30 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 30% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 83,30 RON)
în stoc
SKU
902734

Cea mai bună formulă pentru o piele frumoasă și catifelată!

De ce am nevoie de colagen și acid hialuronic în rutina mea zilnică de îngrijire a pielii?

Te-ai întrebat vreodată ce oferă aspectul întinselastic și moale al pielii? Este simplu: concetrațiile mai ridicare de acid hialuronic și colagen de la nivelul pielii. Odată cu înaintarea în vârstă – procesul începe deja de la 20 de ani! – depozitele de acid hialuronic și colagen încep să scadă.

Acest lucru se observă mai ales prin apariția ridurilorpăr fără strălucire și unghii fragile. Pielea pierde din elasticitate și devine uscată. Din fericire exisă o modalitate de prevenire și chiar de a reface structura feței, părului și a pielii.

UNDO Collagen conține 2 ingrediente cheie care asigură un aspect mai tânăr: colagen și acid hialuronic.

Combinație deosebită de colagen și acid hialuronic pentru piele, unghii și păr sănătos

Peste 70% dintre utilizatori spun că produsul nostru miroase mai bine și are gust mai bun decât orice alt colagen de pe piață pe care l-au încercat

Colagenul este cheia către o piele sănătoasă - cea mai comună proteină din corpul nostru, proteina care stă la baza structurii pielii. Suplimentarea alimentației cu collagen de înaltă calitate îți va face pielea mai tânără și strălucitoare, părul și unghiile mai puternice. Aceste suplimente ajută la regenerarea pielii din interior și ajută la redobândirea elasticității și fermității acesteia.

Acidul hialuronic este produs de către celulele epidermice și este parte a țesuturilor conective de la nivelul pielii. Una dintre funcțiile de bază ale acidului hialuronic este hidratarea – 1 gram de acid hialuronic poate lega până la 1 litru de apă. Acesta ajută la hidratarea pielii și îi conferă un aspect mai plin, cea ce face ca ridurile să dispară!

De ce UNDO Collagen drink?

Am adăugat extract de afine bogat în antioxidanți și o aromă naturală delicioasă de afine- fără gust de pește!

Collagen Drink combină forma patentată de colagen hidrolizat - Naticol️®acid hialuronicvitamina C și extract de afine. O combinație unică de ingrediente care asigură hidratare pielii, o strălucire sănătoasă, păr mai des și unghii mai puternice.

Collagen Drink conține colagen hidrolizat sub formă de peptide. Peptidele sunt demonstrate că ajută la îmbunătățirea calității părului și unghiilor, oferă suport în menținerea sănătății articulațiilor, susține sănătatea tractului digestiv și ajută în problemele digestive.

Am adăugat acid hIaluronic într-o formă care se absoarbe ușor.

Vitamina C este un antioxidant care joacă un rol crucial în sinteza colagenului. Formula noastră asigură 100% din doza zilnică de vitamina C.

Rezultate vizibile în doar 2 luni!

În urma studiului clinic efectuat, rezultatele au arătat că Naticol® (formă patentată de colagen marin de tip I) oferă rezultate vizibile după 8 săptămânim consumat chiar și în doze mici (2.5 g pe zi).

După un consum de Naticol® timp de 12 săptămâni, utilizatoarele au observat reducerea adâncii ridurilor cu 16,5%!

În urma aceluiași studiu, a rezultat că femeilor care au consumat 120 mg de acid hialuronic le-a crescut în mod semnificativ nivelul de hidratarea al pielii. Efectul a durat timp de câteva săptămâni de la încetarea curei.

Ingrediente active

Collagen drink
Conține (1 unitate)15 plicuri
Doza zilnică1 plic
Greutate netă (1 unitate)81 g

IngredienteÎn 1 plic% VNR*
Naticol® HPMG [peptide de colagen de pește tip I]2500 mg **
Pulbere de afine1000 mg**
Acid hialuronic120 mg**
Vitamina C80 mg100

* VNR = valori de referință pentru nutrienți |** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 plic.

    1 plic

  1 dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 plic)

Naticol® HPMG [peptide de colagen pește tip I] 2500 mg, purtător: gumă de salcâm, piure de fructe de afine 1000 mg, aromă naturală de afine, hialuronat de sodiu (120 mg acid hialuronic) , regulator de aciditate: acid citric, acid L-ascorbic (vitamina C 80 mg - 100% VNR *), agent anti-aglomerare: fibră de orez, îndulcitor: sucraloză.

* VNR = valori nutriționale de referință

Conține alergeni: pește.

MOD DE UTILIZARE

Aportul zilnic recomandat este de 1 plic. Se dizolvă amestecând energic în 250 ml de apă. Se amestecă bine pentru a dizolva eventualele bulgări. A se bea după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să ai o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONĂRI

În caz de hipersensibilitate sau alergie la una dintre substanțele prezente în produs sau în cazul utilizării altor dispozitive medicale, consultați medicul înainte de utilizare. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Recomandat și persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.