-20%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

UNDO Retinol Glow

Soluție anti-age multifuncțională cu retinol pentru o piele fină, ceramide și antioxidanți asemănători cu vitamina E: încapsulate pentru un efect maxim.

În sfârșit, o formulă cu retinol extrem de eficientă, non-agresivă pentru piele și cu acțiune hidratantă:

  • Reduce ridurile cu până la 64% în zona obrajilor* și până la 39% în zona ochilor.*
  • Primele rezultate sunt vizibile după numai 4 săptămâni* de utilizare.

Contents: 1x UNDO Retinol Glow 0 none/30 zile

Suficient pentru 30 zile

-20% reducere
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 149,00  RON
în stoc
SKU
990013

Ce poate face retinolul pentru mine?

Dacă există un ingredient asupra căruia toți dermatologii și cosmeticienii sunt de accord asupra efectelor lui, acesta este retinolul. Retinolul este o formă specială de vitamina A care oferă beneficii substanțiale la nivel celular.

Accelerează regenerarea celulară

Stimulează sinteza de colagen

Reduce pigmentarea

Oferă un aspect sănătos pielii

Rezultatul utilizarii produselor pe bază de retinol este o piele mai întinsă cu aspect tânăr.

Deoarece retinolul este foarte sensibil la acțiunea luminii și aerului, produsul nostru oferă retinol ambalat în capsulă pentru a preveni expunerea acestuia și pentru a asigura efect maxim. Astfel la fiecare aplicare vei beneficia de prospețime și eficiență maximă și vei folosi de fiecare dată cantitatea exactă de care ai nevoie.

Produsul Retinol Glow acționează cel mai eficient dacă este utilizat timp de 30 de zile. Pentru rezultate optime tratamentul trebuie repetat de câteva ori pe an.

Cum se folosește?

De ce să alegi UNDO Retinol Glow Caps?

Pe lângă retinol, dovedit clinic că are efect antirid, Retinol Glow Caps conține Ceramide NP, un ingredient care hidratează pielea și îi oferă fermitate.

Ceramidele sunt grăsimi care leagă celulele pielii între ele. Ele joacă un rol important în formarea unei bariere, care protejează pielea și mențin hidratarea acestea. Dar, din păcate, nivelul de ceramide scade dramatic odată cu înaintarea în vârstă. Incorporarea lor în rutina de frumusețe te poate ajuta să-ți redobândești strălucirea tinerească!

De asemenea produsul conține un antioxindat super-puternic al cărui efect seamănă cu cel al vitamine E. Acest antioxidant oferă protecție suplimentară pielii împotriva irităriiinflamării și semnele îmbătrânirii premature, care sunt rezultatul daunelor cauzate de radicalii liberi.

Ingrediente de calitate ridicată

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă. 

1 capsulă

1 dată pe zi

INGREDIENTE

Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Cocoate, Dimethiconol, Glycine Soja Oil, Retinol, Dimethylmethoxy Chromanol, Ceramide NP, Phenoxyethanol.

MOD DE UTILIZARE

A se aplica seara pe pielea curată a fetei și a gâtului, ca bază pentru produsele nocturne de îngrijire a pielii. Vârful capsulei se va îndepărta prin răsucire. A se utiliza 30 de zile, tratamentul se va repeta de câteva ori pe an.

ATENȚIONĂRI

A se utiliza conform indicațiilor. Pentru uz extern și doar pentru adulți! A nu se aplica pe pielea senzitivă sau rănită. Tratamentul se va întrerupe dacă apare iritații sau sensibilitate. A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

CONȚINE (1 unitate)

30 capsule