Urifar® Inko

Supliment alimentar. Soluția naturală împotriva incontinenței urinare

Urifar® Inko
  • Îmbunătățeşte rapid activitatea vezicii urinare slabe
  • Potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei
  • Combinație testată de ingrediente active
  • 100% natural
  • expiră 30.4.2017


 

129,00 RON

109,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 150 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile

Descrierea produsului

Urifar este un supliment alimentar care are scopul de a reglementa buna funcționare a tractului urinar pentru eliminarea naturală a urinei. 

Urinarea și incontinența urinară

Urinarea este fenomenul apărut în urma bunei funcționări a tractului urinar și reprezintă eliminarea controlată a urinei. Incontinența urinară apare atunci când are loc urinarea necontrolată (în picături sau în întregime).

Incontinența urinară poate fi împărțită în mare în:

- incontinența urinară de efort care este rezultatul slăbirii mușchilor pelvieni și a mușchilor interni ai sfincterului (rezultatul a două sau mai multe eliminări sau a unor cantități prea mari).

- incontinența urinară de urgență sau o vezică urinară hiperactivă cauzată de contractarea necontrolată a mușchilor de pe pereţii vezicii urinare.

- incontinența urinară mixtă care reprezintă combinația incontinenței urinare de efort cu cea de urgență. 

Cine este afectat de urmările incontinenței urinare?

Deși este reprezentată mai des la persoanele de vârsta a treia această afecțiune poate fi prezentă în toate etapele vieții. Este cunoscut faptul că incontinența urinară afectează de două ori mai multe femei decât bărbați. În consecință putem spune că o femeie din trei are probleme cu incontinența urinară de-a lungul vieții. În plus, este îngrijorător și faptul că 70% dintre oamenii care suferă de afecțiunea menționată nu apelează la ajutorul medical. 

Care sunt cele mai frecvente cauze și probleme ale incontinenței urinare?

Incontinența urinară poate să apară ca urmare a stresului, afectării sistemului urinar sau a coloanei vertebrale și a medicamentelor ale căror reacții adverse au impact asupra funcționării vezicii urinare. Cel mai adesea este rezultatul factorilor de îmbătrânire care afectează negativ mușchii vezicii urinare și perturbă echilibrul hormonal.

Problema poate fi mult mai complexă deoarece oamenii care au această problemă de obicei țin această problemă în sinea lor și se izolează de societate, în plus mersul prea des la toaletă afectează calitatea somnului.

Sfaturile Sensilab

Cum ne putem ajuta singuri?

În soluționarea incontinenței urinare se recomandă reducerea excesului de greutate, renunțarea la fumat, consumarea a cel puțin 2 litri de lichide pe zi și eliminarea regulată a apei, chiar dacă aparent nu simțim nevoia.

În plus, problema poate fi atenuată prin administrarea preparatului Urifar Inko care conține o combinație de extracte fără grăsimi de semințe de dovleac și izoflavoni din soia.

Combinația patentată de extracte fără grăsimi de semințe de dovleac și izoflavoni din soia are un efect direct asupra relaxării mușchilor de pe pereţii vezicii urinare. În plus, îmbunătățește funcționarea mușchilor pelvieni și a sfincterelor interne la femei. Preparatul are, de asemenea, un efect pozitiv asupra echilibrului hormonal.

Despre ingrediente 

CONȚINUT (în 2 capsule): EFLA® 940 extract de semințe de dovleac (Cucurbita pepo): 525 mg, SoyLife® extract de semințe de soia (Glycinem max): 75 mg.

INGREDIENTE: extract de semințe de dovleac (Cucurbita pepo) și extract de semințe de soia (Glycinem max), gostilo: Amilogel K® (amidon modificat fizic pe bază de amidon de porumb), capsule: hidroxipropilmetilceluloză (HPMC), coloranți: dioxid de titan (E171) și oxid galben de fier (E172).

MOD DE ADMINISTRARE

Ingerați 1 capsulă de două ori pe zi cu 2 dl de apă (ideal după masă)

CONŢINUT

Substanţe active

în 1
capsulă

%DZR*

EFLA® 940 extract de semințe de dovleac (Cucurbita pepo)

525 mg

-

SoyLife® extract de semințe de soia (Glycinem max)

 75 mg

 

*DZR= doza zilnică recomandată

 

 

Ingrediente: extract de semințe de dovleac (Cucurbita pepo) și extract de semințe de soia (Glycinem max), Amilogel K® (amidon modificat fizic pe bază de amidon de porumb), capsule: hidroxipropilmetilceluloză (HPMC), coloranți: dioxid de titan (E171) și oxid galben de fier (E172).

ATENŢIONĂRI:

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar echilibrat și variat. Este important să aveți un regim alimentar variat și echilibrat, precum și un stil de viață sănătos

În caz de administrare la femeile gravide, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsul.

Produse asemănătoare