Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

Urifar

Supliment alimentar Împotriva infectiilor urinare! Actionează în 30 de minute

-34%

Urifar
 • combinație inovativă de D-manoză, rodie, troscot și vitamina A
 • sub formă de băutură, are efect rapid
 • potrivit și pentru copii cu vârsta mai mare de 12 ani


 

Disponibil: In stoc

99,00 RON

65,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

CONȚINE: 14 plicuri

Urifar oferă o nouă abordare în ceea ce privește tratarea și prevenirea infecțiilor urinare. Conține o combinație excepțională de  D-manoză, rodie, troscot și vitamina A sub formă de pudră din care se prepară o băutură cu gust natural de rodie.

Infecțiile urinare

Acestea pot apărea și la bărbați, dar cel mai mult le afectează pe femei. Aproape fiecare femeie a experimentat măcar o dată-n viață simptomele unei infecții urinare.  25% dintre persoane suferă de infecții urinare recurente, fiind afectate de câteva ori pe an.

Simptomele infecțiilor urinare cuprind:

 • senzație de arsură la urinare,
 • necesitatea de a urina frecvent,
 • urină tulbure și cu miros puternic,
 • sânge în urină,
 • dureri în zona pelviană,
 • febră.

Cel mai frecvent infecțiile urinare sunt provocate de bacateriile care invadează tractul urinar și se multiplică excesiv. Cercetările arată că 75 pănă la 95% dintre infecții sunt provocate de către bacteria Escherichia coli. De obicei acest tip de infecții urinare sunt tratate cu antibiotice, dar din păcate antibioticele nu ucid doar agentul patogen, ci și bacteriile bune pentru organsim. Există și soluții naturale și simple.

Soluția naturală este Urifar

Urifar conține o combinație eficientă de D-manoză, rodie, troscot (Polygonium aviculare)  și vitamina A, care ajută la eliminarea infecțiilor urinare.

D-manoza este un zahar natural, care nu se descompune în organismul nostru deoarece nu avem enzimele necesare. Imediat după ingestie D-manoza ajunge în vezica urinară unde capturează bacateria E.coli și o elimină constant prin urină.

Pe lângă  D-manoză, Urifar conține și  extract de rodie, care este o sursă de taninuri, în speciale acid elagic. Este demonstrat că acidul elagic are efect distructiv asupra bacteriilor.

Troscotul  este o plantă de origine mediteraneană utilizată frecvent în medicina tradițională. Extractul de troscot are un impact pozitiv asupra sănătății tractului urinar și ajută la eliminarea agenților patogeni. Troscotul are de asemena un efect diuretic și promovează excreția urinei.

Vitamina A, o vitamină solubilă în grăsimi, are mai multe funcții importante în organism:

 • ajută la multiplicarea celulară sănătoasă și la diferențierea celulară,
 • menține sănătatea membranelor muscoaselor 
 • rol în funcția normală a sistemului imunitar.

Urifar este recomandat tuturor celor care:

 • se confruntă cu infecții ocazionale,
 • doresc să prevină recurența infecțiilor urinare,
 • doresc un adjuvant în tratamentul cu antibiotice,
 • pentru prevenirea infecțiile urinare post-coitale (după actul sexual).

INGREDIENTE (în 2 plicuri, doza zilnică recomandată): fructoză, D-manoză 3000 mg, regulator de aciditate: acid citric, extract uscat standardizat de coajă de rodie cu 40% acid elagic 500 mg, extract din părțile supraterane ale troscotului 500 mg, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, îndulcitor: sucroză, palmitat de retinol ( vitamina A 1,2 mg- 150% din DZR*)

*DZR= doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandat este de 1-2 plicuri dizolvat în 200 ml apă. Este important să se mențină un aport crescut de lichide in timpul zilei. Efectul este îmbunătățit prin aportul simultan de vitamina C, care scade pH-ul urinei și previne astfel formarea unor condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor. Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 12 ani.

AVERTIZARE: În cazuri rare, au fost observate intoleranțe la D-manoză sub formă de scaun moale și gaze. În timpul sarcinii, înainte de a folosi consultați medicul.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

Urifar