Vitamina D3

Supliment alimentar. Doza necesară de vitamina D3 într-o capsulă.

Vitamina D3
  • Conținut ridicat de vitamina D3
  • Doar 1 capsulă pe zi
  • Previne deficiențele de  vitamina D3
  • Potrivită și pentru copii cu vârsta mai mare de 14 ani


 

27,00 RON

12,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Conține: 30  de capsule

Oboseală, apatie, dureri musculare, imunitate scăzută, toate sunt simptome ale deficienței de vitamina D3. Deficiența de  vitamina D3 este o problemă de sănătate globală.

Carența de vitamina D3 poate apărea în orice perioadă a anului

Expunerea la soare este un mod natural de sinteză a vitaminei D în organsim, cu toate acestea, carențele de vitamina D pot apărea chiar și vara, atunci când ne putem bucura de razele soarelui din abundență.

Din septembrie până în aprilie soarele nu are suficientă putere

Toamna, în timpul iernii și primăvara devreme (din septembrie până în aprilie) razele soarelui sunt mai slabe ca și intensitate, iar acest lucru nu poate asigura secreția naturală suficientă de vitamina D3 în organism. Acest lucru înseamnă că timp de 6 luni pe an vom avea carențe de vitamina D3.

În timpul verii expunerea directă la soare pentru perioade lungi nu este recomandată

Chiar dacă vara soarele nu lipsește, deficiențele de vitamina D3 apar și atunci deoarece mulți dintre noi își petrec mare parte din timp în spații închise (serviciu, acasă, mijloace de transport).

De asemenea, dacă utilizați o cremă cu factor de protecție de doar 8, aceasta va bloca 95% din producția naturală de vitamina D3.

Dacă dorim să prevenim deficiența de vitamina D3 și să avem grijă de sănătatea noastră, atunci trebui să avem o dietă adecvată și să o completăm și cu suplimentele alimentare cele mai bune. Cu doar 1 capsulă pe zi de Vitamina D3 de la Sensilab veți acoperi ncesarul zilnic de vitamina D3 , astfel încât organismul să funcționeze normal.

Beneficiile aportului regulat de vitamina D3:

  • întărește  sistemul imunitar,
  • contribuie la funcționarea optimă a aparatului muscular,
  • asigură oase tari și dinți sănătoși,

contribuie la funcționarea fiecărei celule din corpul nostru

Ingrediente (în 1 capsulă): agent de afânare: făină de orez, cholecalciferol (vitamina D3) – 20 µg (400% VNR*),agent anti-aglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil methilceluloză.

*VNR = valori nutriționalde de referință

 

Utilizare:  Se recomandă consumarea unei capsule pe zi cu 1 pahar de apă după masă.

 

Atenționări: Dacă suntei hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare.

 

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos.  

 

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spați întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

 

Greutate netă: 17,9 g

 

Produse asemănătoare