Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

ALL IN A DAY

Vitamina D3 4000 I.U.

Toată cantitatea de vitamina soarelui de care ai nevoie și mai mult
Doar 1 capsulă pe zi


Formulă puternică cu doză ridicată
Pentru 30 zile de utilizare

Vitamina D3 este suplimentul de care toată lumea are nevoie în această perioadă

Marea parte a oamenilor nu știu că există o problemă globală în ceea ce privește deficiența vitaminei D3 - mai mult, majoritatea oamenilor nu au nicio idee că este și problema lor! Până la 75% din populația mondială are un nivel scăzut de vitamina D3. Deoarece este una dintre vitaminele esențiale pentru imunitate, este foarte important să menținem un nivel ridicat de vitamina D3 în această perioadă.

Vitamina D joacă multe roluri cruciale în corpul nostru - începând cu sprijinul sistemului imunitar

Numită și vitamina soarelui, vitamina D este produsă în corp cu ajutorul soarelui. Este o vitamină esențială care are multe funcții vitale, motiv pentru care un nivel suficient de vitamina D este crucial pentru sănătate.

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Ajută la menținerea funcției musculare normale

Sprijină sănătatea oaselor și a dinților

Contribuie la o absorbție și utilizare normală a calciului și fosforului în organism

Oferă sprijin diviziunii celulare normale

Surse de vitamina D

1. Lumina solară

Da, corpul nostru poate produce vitamina D atunci când este expus la lumina soarelui – dar nu-i atât de simplu. Avem nevoie de aproximativ 15 minute de soare la prânz (între orele 10:00 și 15:00), cu brațele, fața și picioarele descoperite, câteva ori pe săptămână, pentru a menține un nivel suficient de vitamina D.

Petrecerea timpului lângă o fereastră însorită în interior nu se ia în calcul, deoarece razele UVB (care sunt cruciale pentru producerea vitaminei D) nu pot trece prin sticlă. Toamna, iarna și primăvara devreme, lumina soarelui nu conține suficientă radiație UVB, motiv pentru care pielea nu poate produce suficientă vitamina D.

2. Mâncare

Vitamina D se poate găsi în peștele gras, gălbenușul de ou, unele lactate, ficat și ciuperci. Dar, deși este important să includem surse de vitamina D în dietă, este foarte dificil să obținem cantitatea recomandată doar din alimente. De fapt, unele studii sugerează că putem obține doar între 10% și 20% din vitamina D în acest fel.

3. Suplimente

Suplimentarea cu D3 este o modalitate eficientă de a acoperi nevoile zilnice de vitamina D, mai ales în asemenea perioade, când sistemul imunitar are nevoie de tot sprijinul pe care îl poate primi.

Vitamina D3 4000 IU de la Sensilab are o formulă puternică cu 4000 UI (100 μg) de vitamina D3! Cercetările actuale sugerează că un consum de până la 4000 UI de vitamina D pe zi este ideal pentru nivelul optim în sânge la majoritatea oamenilor.

Deficitul de vitamina D - o problemă de sănătate globală

Deficiența de vitamina D este o problemă majoră de sănătate care afectează oameni de toate etniile și grupele de vârstă din întreaga lume - chiar și cei care trăiesc aproape de ecuator , unde anterior se presupunea că radiația UV era suficientă pentru a preveni acest lucru. Estimările sugerează că peste 1 miliard de persoane din întreaga lume sunt deficiente în vitamina D.

Acesta este rezultatul mai multor factori, începând cu expunerea limitată la lumina solară din cauza modului de viață modern. De fapt, studiile sugerează că petrecem peste 90% din timpul nostru în interior, ceea ce este departe de a fi ideal pentru producerea vitaminei D.

Simptomele sunt adesea atât de subtile și comune încât deseori nu ne dăm seama că sunt legate de un nivel scăzut de vitamina D. Prin urmare, sunt adesea ignorate – chiar și în cazurile în care ne afectează grav viața. Cele mai frecvente simptome includ:

1. Îmbolnăvirea frecventă

Studiile arată că deficiența de vitamina D duce la un sistem imunitar compromis și un risc crescut de infecții, în special gripa și infecții respiratorii.3

2. Pierderea masei osoase și dureri articulare

Fără vitamina D, corpul întâmpină dificultăți la absorbția calciului din alimente, motiv pentru care folosește calciul din oase în schimb, drept urmare oasele sunt mai slabe și crește riscul de fracturi și osteoporoză.

3. Dureri de spate

Studiile sugerează că durerile de spate, în special durerile lombare, sunt un simptom comun al deficitului de vitamina D.

4. Oboseală și epuizare

Oboseala excesivă este un simptom comun al deficitului de vitamina D, deoarece nivelul scăzut de vitamina D afectează negativ nivelul de energie.

5. Slăbiciune și durere musculară

Împreună cu crampele musculare, ambele au fost legate de un nivelul scăzute de vitamina D.

6. Schimbări frecvente ale dispoziției

Vitamina D este importantă pentru buna funcționare a creierului, iar nivelul insuficient a fost legat de starea de spirit proastă și un risc mai mare de apariție a depresiei.

Persoane care beneficiază cel mai mult din suplimentarea cu Vitamina D3

Din cauza modului de viață modern, ne petrecem majoritatea zilelor în birou, fabrici sau acasă - astfel nu ne expunem suficient la soare pentru o producție suficientă de vitamina D. Chiar și în timpul vacanțelor de vară, când stăm mai des pe-afară în jurul orei prânzului - ne dăm cu cremă de protecție solară, care la fel afectează producția de Vitamina D. Ca urmare, majoritatea oamenilor au o probabilitate mare de a avea nivelul scăzut de vitamina D și ar putea beneficia foarte mult din suplimentare.


Oamenii care ar putea beneficia cel mai mult sunt:

Ești în grupul de risc pentru carență de vitamina D?
Fă testul și află

Pentru a simplifica lucrurile, am conceput un test rapid care te va ajuta să stabilești dacă există riscul să ai un nivel scăzut de vitamina D. Ești gata?

ALL IN A DAY

Vitamina D3 4000 I.U.

Primește vitamina soarelui care este crucială pentru sistemul imunitar în sezonului gripelor și răcelilor.


Formulă puternică cu 4000 UI (100 μg) de vitamina D3 sub forma unor capsule ușor de înghițit fără coloranți artificiali. Suficient pentru 30 de zile!

  • Formulă puternică, doză ridicată cu 4000 UI (100 μg de vitamina D3)
  • Capsule mici, ușor de înghițit
  • Fără coloranți artificiali
  • Suficient pentru 30 de zile
  • 15 ani de experiență în domeniul dezvoltării și producerii suplimentelor alimentare
  • 1.7 milionane de clienți Sensilab pe întreg globul
  • Conținutul de vitamina D este verificat de laboratorul independent ChemProf

30 de zile garanția banilor înapoi!

Folosește produsul timp de 30 de zile. Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.

Calitate. Siguranță. Experiență.

Avem peste 1.7 milioane de clienți satisfăcuți pe întreg globul, și suntem prezenți în peste 40 de țări din Europa. Misiunea și responsabilitatea noastră sunt să producem suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate, eficiente, testate clinic și cu ingrediente active naturale. În procesul de producție respectăm cele mai înalte standarde farmaceutice GMP și HACCP.

Avatar

Știință

Înainte de crea un produs, analizăm ele mai noi descoperiri, studii și tendințe în domeniul nutriției, suplimentării și biochimiei.

Avatar

Unități de producție proprii

Unitate de producție la standarde farmaceutice GMP și HACCP, localizată în UE.

Avatar

Materie primă certificată

Materia prima provine de la furnizori care dețin certificate de calitate și integritate.

Avatar

Analize în laborator

Produsele noastre sunt testate de 2 ori – materia primă și produsul finit au garanția purității și integrității microbiologice.

Avatar

Conținut de vitamina D verificat

Conținutul de vitamina D este verificat de laboratorul independent ChemProf.

Întrebări frecvente

Din cauza modului de viață modern, nivelul scăzut de vitamina D este un lucru extrem de răspândit în întreaga lume. Sursa principală de vitamina D este soarele, ceea ce înseamnă că trebuie să petreci suficient timp în lumina soarelui pentru menține un nivel optim. Aceasta înseamnă să te expui aproximativ 15 minute pe zi, cu fața, brațele și picioarele descoperite. Dar nu doar atunci când ai timp.

De fapt, există un interval de timp foarte specific. Razele UVB, care sunt esențiale pentru producerea vitaminei D, sunt suficient de puternice între orele 10:00 și 15:00. Dar unde ești de obicei în acel moment? Cel mai probabil, într-un birou, o fabrică sau acasă. Din păcate, petrecerea timpului lângă o fereastră însorită în interior nu te ajută, deoarece razele UVB nu pot trece prin sticlă și trebuie să fii în aer liber pentru asta!

Și asta nu e tot. Statul în umbră și folosirea cremei pentru protecție solară la fel afecteză sinteza vitaminei D; crema cu SPF 30 reduce producția de vitamina D cu peste 95%. Smogul și poluarea aerului la fel joacă un rol important în acest sens.

Acesta este motivul pentru care suplimentarea este recomandată pe tot parcursul anului și este deosebit de importantă din octombrie până în aprilie. Fă testul de mai sus pentru a afla dacă faci parte din grupul de persoane care prezintă un risc mai mare de lipsă de vitamina D.

Nu multe alimente sunt surse bune de vitamina D. Aceasta se găsește în peștele gras (cum ar fi somonul, heringul, sardinele și macroul), gălbenușul de ou, unele produse lactate, ficat și ciuperci. În timp ce alimentele de origine animală o conțin sub formă de vitamina D3 (colecalciferol), sursele vegetale o conțin sub formă de vitamina D2 (ergocalciferol) care pare să fie mai puțin eficientă la creșterea nivelului de vitamina D în sânge.

Vitamina D este o vitamină liposolubilă care este stocată în țesutul adipos (de grăsime) al corpului. Supradozajul cu vitama D este extrem de rar dar se poate dezvolta în timp dacă se consumă doze extreme zilnic. Cercetările actuale sugerează că consumul de până la 4000 UI de vitamina D pe zi este ideal pentru un nivelul optim în sânge la majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, nu s-a demonstrat că doze de până la 10000 UI sunt toxice în cazul persoanelor sănătoase.4,5

ALL IN A DAY Vitamina D3 conține 4000 de unități internaționale de vitamina D3, care corespunde cu 100 μg de vitamina D3. Cercetările actuale sugerează că consumul de până la 4000 UI de vitamina D pe zi este ideal pentru un nivelul optim în sânge la majoritatea oamenilor.

Bea 1 capsulă pe zi, cu un pahar de apă după masă.