Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici
30 capsule pentru 15 zile

Supliment alimentar

Știai că deficiențele în micronutrienți pot cauza afecțiuni cronice și îmbătrânire prematură?

 

Menține pielea, părul și unghiile sănătoase și încetinește apariția semnelor îmbătrânirii premature.

Menține oasele sănătoase

Ajută la funcționarea normală a mușchilor

Protejează organismul împotriva stresului oxidativ

Stimulează metabolismul

Suport pentru sistemul imunitar

Stimulează sistemul nervos și normalizează procesele mentale

Previne oboseala și lipsa de energie și contribuie la bunăstare după o zi lungă și stresantă

 

Cine va beneficia cel mai mult?

Fiecare femei și bărbat cu un stil de viață modern

Stilul de viață modern vine împreună cu o alimentație dezechilibrată și lipsită de nutrienții necesari bunei funcționări a organismului. Combinația de vitamine și minerale din produsul nostru oferă dozele zilnice necesare de nutrienți;

Persoanele care sunt supuse des stresului

În zilele noastre stresul este parte din viața zilnică, atât la serviciu cât și acasă. Cocktailul de vitamine și minerale te va ajuta să treci cu succes peste situațiile stresante

Persoanele cu activitate fizică intensă

Munca fizică și exercițiile fizice în forță pun presiune asupra mușchilor și oaselor. Magneziul și calciul din produsul nostru susțin masa musculară și oasele, și previn apariția crampelor musculare.

 

De ce avem nevoie de multivitamine?

Experții spun că o dietă echilibrată este cea mai bună cale de a beneficia de necesarul zilnic de vitamine și minerale, dar aici apare o problemă. Nu toți ne hrănim corespunzător! Cercetătorii au concluzionat că nu se consumă suficienta vitamina A, D și E. De asemenea calciul, mangeziul și fierul sunt carente la foarte multe persoane. Raportul a subliniat că obișnuim să consumăm prea mult sodiu și grăsimi saturate.

 

12 nutrienți esențiali cu doar 2 capsule pe zi

 

ALL IN A DAY Natural Multivitamin a fost creat pentru a veni în ajutorul fiecărei femei și fiecări bărbat în viața de zi cu zi.

Conține o combinație 100% naturală de derivate de vitamine, minerale și nutrienți, fără conservanți și arome artificiale, care mențin sănătatea și vitalitatea organismului.

 • Calciu marin (din alge)
 • Magneziu marin (din apă de marer)
 • Seleniu (din drojdii)
 • vitaminele D și E
 • 6 vitamine din complexul B și vitamina C

Recomandăm utilizarea ALL IN A DAY Natural Multivitamin

 

Pe lângă ingredientele naturale 100%, extrase din cele mai bune surse, ALL IN A DAY Natural Multivitamin, are și alte avantaje precum sunt calitatea superioară și acțiunea dovedită:

 • este potrivit pentru vegani
 • pot fi consumate atât de femei cât și de bărbați
 • doar 2 capsule pe zi
 • consumat zi de zi asigură oferă toate benficiile pentru organism;
 • nu afectează ficatul și rinichii;
 • nu irită mucoasa stomacală;
 
 

69,00 RON

65,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

INGREDIENTE (în 2 capsule, doza zilnică recomandată): calciu marin (carbonat de calciu și hidroxid de calciu) extras din alga Lithothamnium calcareum, SimagTM 55 [magneziu marin (oxid de magneziu) extras din apă de mare], Orgen-C® [extract din fructul amla cu 50% vitamina C naturală], Orgen-B's® [amestec din fructul de guava, frunze de busuioc și extract din coajă de lămâie cu comlexul natural de vitamine B (acid pantoteic, niacina, hidroclorid de tiamină, hidroclorid de piridoxină, riboflavina și acid folic)], drojdie îmbogățită cu seleniu, VitaShroom D® [pudră din ciuperca Agaricus bisporus cu vitamina D2 naturală], agent anti-aglomerare: concentrat de orez, succinat de D-alpha-tocoferol natural, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de 1 capsulă de 2 x/zi cu 200 ml de apă, după masă

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergi la oricare dintre componentele acestui produs, înainite de a-l utiliza consultați medicul. Produsul nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza recomandaă nu trebui depășită. Suplimentele alimenatre nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată li variată. O alimentație variată și echilibrată este importantă pentru stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemțna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, le temperaturi mai mici de +25°C.

 
Multivitamine naturale