Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Power C 1000 mg

Supliment alimentar Întărește-ți imunitatea cu vitamina C. Ajută organismul în lupta cu bacteriile și virusurile.

-39%

Power C 1000 mg
  • Contribuie la funcționarea sistemului imunitar 
  • Previne oboseala și epuizarea 
  • Stimulează sinteza de colagen 
  • 1 comprimat efervescent conține 1000 mg de vitamina C
  • Produsul conţine 20 tablete efervescente


 

Disponibilitate: În stoc

31,00 RON

19,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Descrierea produsului:

Vitamina C este bine cunoscută ca având efecte multiple și pentru că este unul dintre cei mai importanți antioxidanți din organism. Deoarece vitamina C este o vitamină solubilă în apă, organismul nu este capabil să o stocheze. Surplusul ingerat este eliminat prin urină, așa că ar trebui să o ingerăm zilnic într-o cantitate suficientă. 

Se recomandă folosirea unei doze mai mari de vitamina C:

  • În perioadele când sunteți expuși la stres
  • Când depuneți o activitate fizică mai mare, 
  • Dacă fumați în mod regulat, 
  • Dacă sunteți răciți și vă confruntați cu simptome cum ar fi nas înfundat și secreții nazale
  • Dacă folosiți în mod regulat aspirină, pentru că aceasta accelerează eliminarea vitaminei C din organism.

Un antioxidant vital

Vitamina C are o acțiune puternic antioxidantă și previne efectele nocive ale radicalilor liberi generați ca produși secundari în metabolismul alimentelor. Activitatea radicalilor liberi contribuie în mare măsură la procesul de îmbătrânire și la apariția numeroaselor boli, cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare, bolile inflamatorii cronice și altele asemănătoare.

Stimulează formarea de colagen 

Vitamina C este implicată în sinteza de colagen, care este componenta de bază a țesutului conjunctiv (piele, cartilaje...). Este indispensabilă în procesul de vindecare a rănilor, în tratamentul entorselor și a leziunilor țesuturilor. Colagenul joacă un rol important în regenerarea rapidă a mușchilor după efortul fizic. 

Gardian al sănătății noastre

Atot-cuprinzătoarea Vitamina C contribuie și la funcționarea sistemului imunitar, la apărarea organismului împotriva infecțiilor virale, bacteriene și fungice. Promovează funcționarea celulelor albe din sânge, care sunt responsabile pentru apărarea organismului împotriva infecțiilor. Contribuie la formarea de limfocite, care sunt responsabile pentru formarea anticorpilor și pentru optimizarea apărării organismului împotriva bolii. 

Pentru un sânge bun

Consumul regulat de vitamina C previne anemia. Deși legumele, fructele și cerealele sunt o sursa bună de fier, acesta este mai greu absorbit de organism. Vitamina C crește absorbția de fier cu până la 85 la sută. 

CONȚINUT (în 2 capsule): Vitamina C - 1000 mg (1.250% DZR). 

Ingrediente (capsule): regulator de aciditate: acid citric, L-acid ascorbic, regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu, fructoză, arome: caise, îndulcitor de transport: polietilen glicol, îndulcitor: sucraloza, culoare: beta-caroten. 

MOD DE ADMINISTRARE: Doza zilnică recomandată este de 1 comprimat efervescent care se dizolvă în 200 ml de apă și se bea, de preferință, după o masă principală. Produsul nu conține gluten. 

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIE: produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Dacă sunteși hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25°C.

 

Power C 1000 mg