NOU- Ceai din plante pentru detoxifierea ficatului!

Grăbește-te!

WaterOut Strong NIGHT

Supliment alimentar Spune adio excesului de greutate datorat retenției de apă!

-51%

  • Susține procesul de ardere al grăsimilor în timpul nopții
  • Contribuie la o slăbire de 2.5 ori mai rapidă*
  • Stimulează eliminarea excesului de apă din organism de 3 ori mai mult* decât în mod normal
  • Detoxifiază organismul în timpul somnului
  • Oferă rezultate vizibile
  • Efect întârziat: îl consumi seara, elimini apa dimineața

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate]


 

79,00 RON

39,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

30 capsule pentru 15 zile.

O ABORDARE COMPLET UNICĂ ASUPRA SLĂBIRII

Eliminarea excesului de apă și a toxinelor este esențială înainte de a începe procesul de slăbire deoarece influențează procesul de ardere a grăsimilor și stimulează eliminarea centimentrilor din zona abdominală și a taliei. Dar este posibil ca totul să aibe loc în timpul nopții și fără vizite la baie?

Da, este posibil! Și totul datorită extractelor naturale din produsul WaterOut Strong Night

Studiile confirmă că WaterOut Strong NIGHT este soulția perfectă pentru a slăbi în timpul nopții:

  • contribuie la o slăbire de 2.5 ori mai rapidă*
  • stimulează eliminarea excesului de apă din organism de 3 ori mai mult* decât în mod normal
  • Produsul acționează la 12 ore după ingerare – îl iei seara și elimini excesul de apă și toxinele dimineața

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate]

"EFECTELE AU APĂRUT IMEDIAT!"

“De profesie sunt asistenă medicală. Lipsa timpului a condus și la o alimentație neregulată. Ca și consecință am început să mă îngraș și să mă simt tot timpul balonată. Am auzit multe lucruri bune de la prietenele care au încercat WaterOut. M-am decis să încerc WaterOut Night. Nu mi-a venit să cred cât de repede au apărut rezultatele. Am simțit efectiv cum am eliminat excesul de apă din organism. Balonarea a rămas în trecut. Numerele de pe cântar mi-au dat motivație! Sunt mult mai încrezătoare acum și am început să port haine care nu mi se mai potriveau de 5 ani!”

- Petra, 30 de ani -

STIMULEAZĂ ELIMINAREA EXCESULUI DE APĂ ȘI ARDEREA GRĂSIMILOR CU WATEROUT STRONG NIGHT

  • În timp ce dormi majoritatea organelor și proceselor din organism se odihnesc, majoritatea, dar nu toate. Procesul de regenerare este de fapt în plină desfășurare!

  • Acesta este cel mai bun moment pentru a susține sistemul limfatic și ficatul. WaterOut Strong Night se asigură că procesul de eliminare a toxinelor se desfășoară cu success. 
  • De asemenea, se asigură că grăsimile nu se vor depune în zonele predispuse.

  • Produsul conține ingrediente naturale cu efect diuretic și de stimulare a slăbirii: hibiscus, extract de broccoli, scorțișoară – dovedită că stabilizează apetitul prin stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, extract de pepene roșu și extract din frunze de mesteacăn.

WATEROUT STRONG NIGHT OFERĂ REZULTATE VIZIBILE

  • contribuie la reducerea greutății corporale
  • elimină excesul de apă din organsim
  • accelerează procesul de slăbire
  • susține arderea grăsimilor chiar și în timpul somnului 

PRODUS PENTRU SLĂBIRE DE CALITATE RIDICATĂ

Consumatorii au decis: SlimJOY a fost decorat în Slovenia cu prestigioasa medalie QUDAL® pentru cele mai calitative produse de pe piață, medalie oferită de către ICERTIAS, organizație idependentă de studio de piață și cercetare, cu sediul în Zűrich, Elveția.

Mod de utilizare: Se recomandă consumul a 2 capsule pe zi cu un pahar de apă în timpul cinei (se recomandă o masa ușoară). A nu se consuma pe stomacul gol. A nu se consuma cu băuturi acide (suc de portocale, sucuri, ...). A nu se combina cu vitamina C.

Atenționări: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Ingrediente: Extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, extract din semințe de broccoli cu 10% glucorafanina, extract din scorțișoară cu 20% proantocianidine, extract din fruct de pepene roșu, extract din Frunze de mesteacăn, agent anti-aglomerare: concentrat de orez, extract din fruct de piper negru cu 95% piperină, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

WaterOut Strong NIGHT