Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Te enervezi ușor?
Acumulezi kilograme?
Îți cade părul?

NU E VINA TA, HORMONII SUNT VINOVAȚI!

FORMULE PENTRU HORMONI FERICIȚI

Suplimente alimentare 100% naturale

AdrenaLux produkt

AdrenaLux

Previne stresul, oboseala și creșterea nejustificată în greutate

69 RON 52 RON

CUMPĂRĂ
TiroLux produkt

TiroLux

Oferă sprijin natural glandei tiroide

69 RON 49 RON

CUMPĂRĂ
EstroLux produkt

EstroLux

Contribuie la eliminarea excesului de estrogen din organsim

69 RON 52 RON

CUMPĂRĂ

HORMONII DE LA A LA Z

Telesna aktivnost je bolj pomembna kot si mislite CORTIZOL

Tudi ti si lahko super ženska!

CITEȘTE MAI MULTE
12 živil, ki bodo uravnovesila vaše hormone in pospešila prebavo ESTROGEN

Ljubitelji mlečnih izdelkov, pozor!

CITEȘTE MAI MULTE

Ai atacuri de foame și dorința de mânca alimente nesănătoase atunci când ești sub stres? Corpul tău reacționează ca și cum s-ar lupta pentru a supraviețuire? Acum este momentul să lupți împotriva nivelului ridicat de cortizol, hormonul care cauzează stresul fizic și mental, și care poate duce până la epuizare.

AdrenaLux

Previne stresul, oboseala și creșterea nejustificată în greutate

69 RON 52 RON

CUMPĂRĂ

Oboseală și dezorientare? Părul tău arată ca o perie uscată și fără strălucire? Constipația face parte din ritualul zilnic, digestia ta fiind în grevă? Este timpul pentru a îmbunătăți funcționarea glandei tiroide!

TiroLux

Oferă sprijin natural glandei tiroide

69 RON 49 RON

CUMPĂRĂ

Te enervezi din orice? În ciuda dietelor, grăsimea se aculuează în special pe șolduri, iar la bărbați pe abdomen și torace? Motivul ar putea fi dominața estrogenică! Reglează acum nivelul de estrogen din organsim.

EstroLux

Contribuie la eliminarea excesului de estrogen din organsim

69 RON 52 RON

CUMPĂRĂ

DACĂ ÎNCĂ TE ÎNTREBI...

Ce este dezechilibrul hormonal? Dezechilibrul hormonal este termenul prin care regăsim nivelurile anomale de hormoni din organism. Fie prea ridicați cantitativ, fie prea scăzuți, aceștia provoacă o mulțime de probleme de sănătate, cum ar fi: sindrom premenstrual accentuat, simptomele menopauzei, menopauză, ciclu menstrual neregulat, infertilitate, etc.

Care este difernța între stresul pe termen scurt și stresul pe termen lung? Stresul poate fi cauzat de diverse motive, cum ar fi: probleme de servici, conflicte interpersonale, dificultăți financiare, etc. Ori de câte ori suntem supuși stresului corpul se pregătește pentru răspunsul la stres. Acest lucru este foarte util pentru situațiile în care factorul de stres este real, adică depinde însăși viața noastră, dar de cele mai multe ori stresul este provocat de situațiile de zi cu zi, stresul devenind parte a vieții noastre și prezent în mod continuu.

Stresul cronic conduce la deteriorarea unor celule din creier, în special din zona responsabilă cu memoria și provoacă îmbătrânirea prematură a creierului. Prejudiciul provocat de către stres creierului este ireparabil.

Ce sunt perturbatorii hormonali? Perturbatorii hormonali, cunoscuți și sub numele de xenoestrogeni, sunt urmarea sitului de viață modern. De fapt, este foarte greu să îi eliminăm din viața noastră, deoarece îi regăsim în produsele lactate, carnea convențională, alimente care conțin soia modificată genetic, plastic, cosmetice, produse de igienă, etc. Perturbatporii hormonali sunt substanțe chimice de sinteză care cauzează dominanța estrogenică, adică excesul de hormoni estrogeni, atțt la femei cât și la bărbați.

Cum știi dacă glanda tiroidă nu funcționează corespunzător? Obosealăm sensibilitate la frig, oboseală nejustificată, părul cade, unghiile sunt slabe toate acestea apar atunci când glanda tiroidă nu funcționează corespunzător. Probleme cu glanda tiroida au 25% dintre femeile din România.

Ați acumulat kilograme în plus? Acest lucru se poate datora nivelului scăzut din hormonul tiroidian care reglează metabolismul bazal. În cazul în care tiroida nu funcționează corespunzător, se reduce metabolismul bazal, și ca atare numărul de calorii arse, iar prin urmare încep să se acumuleze kilogramele în plus.

Cum putem avea grijă să avem niveluri normale de hormoni? Schimbares tilului de viață este cheia succesului. Spre exemplu dacă consumi un produs alimentar care simți că îți cauzează balonare, renunți la el. Se recomandă activitatea fizică regulată și non-agresivă, pilates și yoga sunt cele mai benefice.

Consumă suplimente alimenatre naturale care completează lipsa de vitamine și minerale din corpul tău, deoarece hrana modernă este de calitate mai slabă, lipsindu-i mulți dintre nurienșii necesari zilnici în viața de zi cu zi.