-53%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

AVENOBO Curcuma 3 cutii

Probabil cele mai puternice capsule de turmeric de pe piață, cu extract de ghimbir de calitate superioară pentru efecte maxime. 

Capsule puternice de turmeric cu formula germană brevetată NovaSOL® și extract de ghimbir de calitate superioară pentru efecte maxime.

 • Formă micelară super eficientă de curcumină cu o biodisponibilitate de 185x* mai mare
 • 1 capsulă Avenobo Curcuma forte echivale cu 11 capsule standard de turmeric
 • Absorbție de 6,8x* mai rapidă
 • Eficacitate timp de 24 de ore
 • Ajută la gestionarea răspunsului inflamator al organismului
 • Stimulează sistemul imunitar, funcția cerebrală și întregul organism
 • Potrivit pentru vegetarieni și vegani

Contents: 1x AVENOBO Curcuma 3 cutii 0 none/90 zile

Suficient pentru 90 zile

-53% reducere
Preț special 139,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON

Alege pachetul:

Sfat: Economisește 30% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 90 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă la fiecare 2 luni cu extra 30% reducere.
(Primești produsul pentru 90 zile de consum la fiecare 2 luni la 97,30  RON)
în stoc
SKU
902755

 Curcumina provenită din turmeric - singurul superaliment de care ai nevoie chiar acum 

Curcumina este principalul ingredient activ derivat din rădăcina de curcuma, care a fost folosită în scopuri terapeutice de mii de ani. Este foarte apreciat pentru gama sa largă de aplicații, deoarece:

 • protejează ficatul,

 • susține funcția inimii,

 • s-a dovedit a fi un antioxidant puternic,

 • stimulează sistemul imunitar,

 • susține sistemul nervos,

 • ajută la menținerea sănătății plămânilor și a tractului respirator superior,

 • favorizează sănătatea pielii,

 • previne acumularea de grăsimi și stimulează eliminarea grăsimilor.

După ani de cercetări extinse, oamenii de știință confirmă: curcumina este superalimentul complet care aduce beneficii întregului organism și poate oferi o ușurare binevenită în cazul unei varietăți de afecțiuni. Dar numai dacă este luat în modul corect.

O abordare revoluționară pentru valorificarea superputerilor curcuminei din turmeric

Deși extrem de benefică, curcumina singură nu este atât de ușor absorbită de organism. Iar dacă nu intră în fluxul sanguin, este imposibil ca organismul tău să o folosească. Adică, nu este biodisponibilă. Din fericire, am găsit soluția perfectă!

În această formulă revoluționară, curcumina este încapsulată în micelle, care îi maximizează absorbția pentru cele mai bune rezultate posibile. Acest lucru înseamnă că poate fi mult mai eficientă în doze mult mai mici.

Știința confirmă: aceasta este cea mai bună eliberare de curcumină de până acum

Datorită formulei sale revoluționare, Avenobo Curcuma Forte capsule de turmeric depășește clar alte produse similare de turmeric de pe piață. Un studiu clinic de ultimă generație care a examinat curcumina micelară NovaSOL® și a fost sponsorizat de Ministerul Federal German al Educației și Cercetării a arătat rezultate copleșitoare:

 • biodisponibilitate de 185x* mai mare în comparație cu curcumina nativă (care se găsește în capsulele obișnuite de turmeric) și de 20x mai mare în comparație cu forma micronizată (capsule de turmeric îmbunătățite).

 • retenție timp de 24 de ore* și, prin urmare, eficacitate: după 24 de ore de administrare orală, s-a recuperat de 75x* mai multă curcumină decât curcumina nativă și de 21x* mai multă curcumină decât cea micronizată.

 • absorbție de 6,8x* mai rapidă în comparație cu curcumina nativă

Beneficiile ghimbirului și turmericului pentru întregul organism

Această formulă revoluționară combină curcumina NovaSOL® patentată cu un extract de ghimbir de calitate superioară, ajutându-vă cu inflamația și stimulând în același timp întregul organism. Cu doar 1-2 capsule pe zi, această combinație puternică te ajută: 

 • gestionezi răspunsul inflamator și promovează echilibrul hormonilor inflamatori,
 • să susțină funcția sistemului nervos (care include funcția creierului),
 • să susțină și să protejeze ficatul,
 • previne acumularea grăsimilor în ficat & susține eliminarea acestora,
 • îmbunătățesc sănătatea pielii,
 • îmbunătățesc circulația sângelui,
 • susține digestia și previne răul de mișcare,
 • stimulează nivelul de energie (perfect pentru oboseala de primăvară),
 • echilibrează nivelul de zahăr din sânge,
 • promovează bunăstarea fizică,
 • stimulează sistemul imunitar
 • susține funcția cardiacă și sănătatea cardiovasculară și
 • menține sănătatea plămânilor și a tractului respirator superior.

Sinergia perfectă a celor mai bune substanțe din natură

Curcumina

Susține funcția sistemului nervos, ajută la menținerea sănătății plămânilor și a tractului respirator superior, susține calitatea, producția și circulația sângelui, susține funcția cardiacă și stimulează sistemul imunitar. Ajută la menținerea rezistenței la alergii. Are proprietăți antioxidante semnificative. Contribuie la menținerea sănătății pielii. Ajută la menținerea sănătății ficatului, previne acumularea de grăsimi și facilitează eliminarea acestora. Protejează celulele de daunele oxidative.

Ghimbirul

Menține sănătatea tractului respirator, contribuie la sănătatea cardiovasculară, poate ajuta la gestionarea răspunsului inflamator și la promovarea echilibrului normal al hormonilor inflamatori, menține un nivel normal al zahărului din sânge, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal, susține digestia, ajută la prevenirea răului de mișcare, susține sistemul imunitar, stimulează nivelul de energie și vitalitate, contribuie la bunăstarea fizică.

Întrebări Frecvente

Did you know?

Ghimbirul și prostaglandinele

Se știe că ghimbirul promovează un echilibru normal al prostaglandinelor - hormoni inflamatori care provoacă roșeață, umflături, durere sau febră. Spre deosebire de alți hormoni, prostaglandinele sunt produse acolo unde este nevoie de ele - aproape fiecare celulă din corpul dumneavoastră este capabilă să le producă.  

Ele reprezintă o parte importantă a procesului normal de vindecare a organismului. Dar, uneori, răspunsul natural poate duce la o producție excesivă și cronică de prostaglandine, ceea ce duce la o inflamație cronică. 

Incendiile din în corpul tău - ce este inflamația cronică? 

Așa cum am spus mai sus, inflamația este răspunsul sistemului imunitar la invadatori - cel mai frecvent, la viruși și bacterii, dar și la agenți iritanți și corpuri străine (cum ar fi spinii sau așchiile). Este modul în care organismul tău se protejează împotriva oricărui pericol. Așadar, de ce este rea? 

Un răspuns inflamator normal (inflamație acută) este esențial pentru funcționarea noastră. Dar inflamația cronică înseamnă că organismul tău se află în mod constant în modul de luptă - o stare care consumă o mare parte din resursele și energia corpului tău. Acest lucru face ca organismul tău să fie vulnerabil la o serie întreagă de alte afecțiuni.  

Pentru cine pot fi deosebit de benefice capsulele de ghimbir și turmeric?

 • Toți adulții activi.

Inflamația este răspunsul sistemului imunitar la invadatori - cel mai frecvent, la viruși și bacterii, dar și la substanțe iritante și corpuri străine (cum ar fi spinii sau așchiile). Ghimbirul poate ajuta la gestionarea răspunsului inflamator al organismului, promovând astfel un răspuns inflamator normal.

 • Personele cu vârsta de peste 50 de ani.

Se crede că degradarea oxidativă este unul dintre mecanismele care stau la baza îmbătrânirii și a unui număr de boli. Curcumina derivată din turmeric oferă o protecție antioxidantă benefică pentru fiecare celulă din organism!

 • De fapt, este benefică pentru toată lumea, indiferent de vârstă, etapă a vieții sau gen.

Curcumina derivată din turmeric poate fi excelentă pentru bunăstarea ta de zi cu zi. Adăugarea ghimbirului are proprietăți stimulante și tonice care contribuie la rezistența la oboseală, sporindu-ți astfel energia și vitalitatea.

Ingrediente active

Curcuma forte
Conține (1 unitate)30  capsule
Doza zilnică2  capsule
Greutate netă (1 unitate)16.8 g

Ingredienteîn 2 capsule% VNR*
NovaSOL® Curcumină1000 mg**
- Curcuminoizi60 mg**
- Vitamina D310.8 µg216

* VNR = valori de referință pentru nutrienți |** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1-2 capsule.

  1-2 capsule

   1 dată pe zi

INGREDIENTE (în 2 capsule)

NovaSOL TM Curcumina [polisorbat, curcuma longa rizom extract cu 6% curcuminoizi, colecalciferol] 1000 mg (vitamina D3 10,8 μg - 216% VNR *), antioxidant: acid L-ascorbic, capsule: hidroxipropilmetileceluloza.

* VNR = valori nutriționale de referință

NovaSOL TM este o marcă comercială a AQUANOVA AG, Germania.

MOD DE UTILIZARE

Doza recomandată este de 1-2 capsule pe zi, cu un pahar de apă, după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibilă la orice component al acestui produs sau iei medicamente, înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă ești însărcinată sau alăptezi.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitează într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C