Natura și știința în slujba dumneavoastră

Studiază natura, iubește natura, stai aproape de natură. Nu te va dezamăgi niciodată

(Frank Lloyd Wright)

 

Povestea Sensilab a început cu o simplă dorință: de a reda oamenilor ceea ce niciodată nu ar fi trebuit să piardă. Am continuat să aveam aceleași idealuri, și anume să ajutăm oamenii să aibe o viață mai sănătoasă, să se simtă bine, totul cu ajutorul naturii. Credem cu adevărat că aceasta este calea pentru a avea o calitate mai ridicată a vieții.

 

Natura și știința în armonie

Am cules sfaturi din medicina tradițională și le-am îmbinat cu ultimile descoperiri științidice. Deoarece respectăm cele mai stricte standarde farmaceutice, produsele noastre conțin doar substanțe naturale sigure și eficiente.

 

Produsele Sensilab și-au găsit drumul pe teritoriul întregii Europe, în Est și mai departe

Dorința de a combina eficient soluții naturale și științifice a fost ceea ce a impulsionat părinții brandului Sensilab. Trei experiți- Marko Dolžan, Bojan Sčukovt și Branko Belčič- au părăsit una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Slovenia și au creat o companie nouă- au clădit-o bazându-se pe știință și puterea naturii. Cu timpul companiei s-au alăturat fii, colegi și experți recunoșscuți din domenii diferite. Sensilab este în continuă dezvoltare, în armonie cu natura și progresul științific.

 

PÂNĂ ACUM AM DEZVOLTAT PESTE 500 DE PRODUSE, CARE SE COMERCIALIZEAZĂ ÎN PESTE 40 DE ȚĂRI

 

 

 

 

Noi credem într-o abordare personalizată

Sensilab înțelege că fiecare este unic. Fiecare dintre noi ne aflăm în stadii diferite ale vieții și avem stiluri de viață diferite, de aceea noi credem că abordarea individuală a fiecărui client în parte este crucială. Prin oferirea unei game largi de produse, punem la dispoziția clienților soluții complete și personalizate care permit fiecărui individ să-și găsească echilibrul interior și să-și îmbunătățească viața.

Sute de mii de clienți satisfăcuți de pe întreg globul sunt dovada că ne află pe drumul bun. Vom continua să ne întoarcem câtre natură, și să fim în pas cu cele mai noi descoperir științifice.

Istoria și evoluția companiei Sensilab

2018. Sensilab deschide al 8-lea magazin unde sunt oferite consultații și măsurători personalizate.

2017. Au fost lansate vânzările online în alte 8 țări Europene.

2014 Sensilab este prezent în peste 35 de țări.

2014. Brandul de cosmetice Artskin UNDO primelște 7 patente internaționale.

2013 S-a lansat magazinul online sensilab.ro

2012. Se lansează primul magazine online Sensilab

2012. Sensilab devine un super brand în Slovenia.

2009. În Logatec (Slovenia), se lansează prima unitate de dezvolatre. Aceasta permite producția la scară mică. Unitatea respectă standardele GMP (good manufacturing practice) și asigură ingredietne 100% sigure și produsele finale.

2008. Sensilab primește 2 certificări importante (GMP și HACCP) ca dovadă că operțiunile companiei respectă cele mai importante standarde din domeniul farmaceutic și al siguranței alimentare

2005. Se naște brandul Sensilab. Înainte, Farmicom (compania mama) a funcționat ca și consilier pentru mari companii farmaceutice din Slovenia și Europa.