O viață sănătoasă prin nutriție

Sensilab a fost fondată în 2005, cu un scop clar: să ofere clienților suplimente pe bază de substanțe naturale de încredere, fiabile, ușor de utilizat și să le susțină obiectivele de sănătate și stare de bine în orice mod posibil.  

Lumea noastră modernă, cu ritmul rapid, adesea nu ne permite să avem suficient timp pentru mese sănătoase și îngrijire personală, motiv pentru care misiunea noastră a fost întotdeauna de a le oferi oamenilor posibilitatea de a trăi o viață mai sănătoasă, într-un mod ușor accesibil. 

Urmărind perfecțiunea

image

Întotdeauna ne-am străduit să aducem pe piață produse inovatoare și să urmărim îndeaproape tendințele și evoluțiile științifice, considerând întotdeauna calitatea și puritatea prioritatea noastră principală. 

Echipa noastră de experți este dedicată găsirii unor soluții de ultimă oră în domeniul suplimentelor alimentare, fie că este vorba de optimizarea biodisponibilității extractelor naturale sau de utilizarea unor noi ingrediente brevetate.

Toate produsele noastre sunt dezvoltate în UE, într-o fabrică farmaceutică modernă, în conformitate cu standardele GMP și HACCP. Acestea sunt testate de două ori - ca materii prime și ca produse finite, astfel încât fiecare produs este însoțit de garanții de puritate și integritate microbiologică. O serie dintre produsele noastre au obținut certificatul de analiză AGROLAB.

Recomandat de experți

Dincolo de faptul că am ajuns cu produsele noastre la clienți din întreaga lume și i-am ajutat să-și îndeplinească obiectivele de sănătate și stare de bine, am colaborat cu sportivi profesioniști și personalități publice care au recomandat cu entuziasm produsele noastre. 

De asemenea, am colaborat cu mai mulți experți în sănătate, nutriție și medicină și am primit avizul lor. Iată doar câteva dintre recomandările lor:  

“Sănătatea depinde de cât de bine funcționează ficatul. Dacă sunteți în căutarea unui supliment eficient pentru a susține sănătatea ficatului, vă recomand Hepafar Forte Premium. Cu o formulă bazată pe studii științifice pentru a susține sănătatea ficatului și a digestiei, Hepafar Forte conține un amestec de plante și suplimente digestive cercetate pe scară largă, care sprijină capacitatea de detoxifiere și regenerare a ficatului. Printre ingredientele sale cheie se numără extractul de anghinare, colina, armurariul sub formă de fitosom (formă cu înaltă biodisponibilitate), extractul de rădăcină de păpădie, ghimbirul și multe altele. În plus, Hepafar Forte ajută la susținerea metabolismului grăsimilor, la creșterea energiei și a vitalității.“

Dr. Brindusa Vanta, Doctor în medicină, specialist în nutriție și suplimente alimentare

image
image

“În calitate de nutriționist, sunt impresionată de capsulele Hepafar Forte Premium cu armurariu. După ce le-am inclus în rutina mea, am observat o creștere vizibilă a nivelului de energie. Amestecul unic de armurariu, fosfolipide și ingrediente de susținere a contribuit fără îndoială la sporirea rezistenței mele, fiind un produs remarcabil printre suplimentele pe care le recomand.“

Mona Rasi, Nutriționist certificat

“HEPAFAR Forte PREMIUM + HEPAFAR Fibers este cea mai complexă soluție de detoxifiere hepatică și corporală pe care am văzut-o vreodată.

Este concepută pentru a ajuta la îmbunătățirea semnificativă a calității vieții de zi cu zi, începând cu ficatul.

Tamara Jakopič, Dietetician

image
image

“În timp ce majoritatea tratamentelor cosmetice se concentrează în mare parte pe aspectul exterior, este important să avem grijă de corpul nostru din interior. Aici, nutriția are un rol vital. Cu toate acestea, poate fi dificil să ne satisfacem nevoile nutriționale doar prin intermediul alimentației. De aceea, le recomand întotdeauna pacienților mei suplimente de calitate superioară.

Un supliment de colagen de bună calitate este un astfel de produs. Recomand cu căldură UNDO Collagen Drink, datorită amestecului său unic de ingrediente, care îl face un supliment ideal. Acționează prin "hrănirea" pielii din interior, oferindu-i un aspect mai neted și mai ferm.

Recomand utilizarea zilnică regulată a UNDO Collagen Drink, nu numai datorită proprietăților sale uimitoare anti-îmbătrânire, ci și pentru că poate contribui la îmbunătățirea stării generale de bine.Dr Rosmy Barrios, Specialist în medicină anti-îmbătrânire

“Căderea părului, unghiile fragile și pielea uscată devin din ce în ce mai des întâlnite, din cauza stresului zilnic, a aportului suboptimal de vitamine și minerale specifice din dieta noastră și a factorilor de mediu dăunători. Prin urmare, suplimentarea cu biotină, zinc și seleniu poate ajuta la obținerea unui păr mai dens, o piele strălucitoare și unghii mai puternice. 

Essentials Biotin conține 10.000 mcg (10 mg) de biotină bioactivă îmbogățită cu zinc chelat și seleniu natural. 

Biotina este o vitamină esențială fundamentală pentru sănătatea părului și a pielii. Zincul contribuie la sinteza proteinelor și la diviziunea celulară, ceea ce este important pentru sănătatea pielii, a părului și a unghiilor. În combinație cu seleniul, oferă dublă protecție împotriva stresului oxidativ.”

Marta Guzmán Herrera, Dietetician-Nutriționist

image

Am ajuns la milioane de clienți mulțumiți

image

Cu o experiență de peste 15 ani în producția de suplimente alimentare, am ajuns la peste 3 milioane de clienți mulțumiți în toată Europa! 

În acest timp, am dezvoltat peste 500 de produse, disponibile pe piață în peste 40 de țări.

Nu doar că punem la dispoziție produsele noastre în magazinul nostru online modern și ușor de accesat, dar suntem prezenți și în mai multe magazine e-pharma din Europa, ceea ce ne permite să ajungem la un public și mai mare. 

Vitamine și minerale de cea mai bună calitate, suplimente pentru controlul greutății sau orice altceva ai putea avea nevoie pentru susținerea sănătății și a stării tale de bine - toate sunt disponibile sub marca Sensilab