Ce este?

Este un program de ambasadori care îți oferă oportunitatea de a colabora cu noi! Vei participa la misiuni și vei promova Sensilab prin intermediul conturilor tale de social media pentru ca toți prietenii și urmăritorii tăi să afle despre noi.

În calitate de Ambasador, vei primi suplimente și produse de frumusețe gratuite, bani atunci când creezi conținut, comision în bani pentru achizițiile pe care le recomanzi prietenilor și urmăritorilor tăi, colaborări exclusive plătite, cadouri VIP exclusive, vei fi promovat pe Instagramul nostru și multe, multe altele. Prin îndeplinirea misiunilor, de exemplu, arătându-ne cum pregătești una dintre băuturile noastre sau cum iei suplimentele noastre zilnice, vei beneficia de mai multe avantaje!
image

PREMII ÎN BANI

image

PRODUSE GRATUITE

image

COMISION

image

RUBRICĂ PE REȚELELE NOASTRE SOCIALE

image

CADOURI EXCLUSIVISTE

image

CREARE DE CONȚINUT

Dacă ești gata să creezi un public și conținut atractiv, deja ne placi. În plus, trebuie să:

  • locuiești în România
  • ai peste 18 ani
  • deții cel puțin un cont deschis de social media

Avem doar un număr limitat de locuri pentru ambasadori, așa că aplică acum!

Cum funcționează?

Haide! Aplică acum!

Termeni

Pentru a fi ambasadorul nostru, trebuie să fii activ pe Instagram, Facebook și să ai peste 18 ani. Suntem foarte încântați să lucrăm cu tine!

Întrebări frecvente

Ce este un program Ambasador?

În calitate de Ambasador Sensilab, vei participa la misiuni și vei promova Sensilab prin intermediul conturilor tale de social media pentru a le spune tuturor prietenilor și urmăritorilor tăi despre noi.

Cum voi fi răsplătit?

Prin numerar sau carduri cadou, comisioane, puncte de recompensă și reduceri.

Cum se va efectua plata?

Plătim comisioanele Ambasadorilor prin intermediul aplicației Brandbassador. Poți selecta metoda de plată și ești plătit automat atunci când îndeplinești tot felul de misiuni. De asemenea, vei putea vedea toate misiunile și recompensele în aplicația Brandbassador.