Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Butifar

Supliment alimentar Soluția potrivită pentru problemele digestive

-43%

Butifar
 • recomandat în caz de diaree, constipație, sindrom de colon iritabil, boli intestinale inflamatorii cronice, balonare și dureri în zona abdominală
 • conține acid butiric într-o formă inovatoare brevetată, care permite celulelor din tractul gastro-intestinal să se regenereze

 

Disponibilitate: În stoc

69,00 RON

39,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Descrierea produsului

Butifar este soluția potrivită pentru toți cei care au tulburări digestive.

Conține acid butiric care permite celulelor din tractul gastro-intestinal să se regenereze, în plus, favorizează absorbția apei și a sodiului înapoi în sânge, fapt ce ajută la prevenirea deshidratării.

Acidul butiric este foarte important pentru sănătatea celulelor din colon. Este un compus organic care se produce atunci când bacteriile, prezente în colon, descompun polizaharidele neamilacee care sunt introduse în intestin prin alimentele pline de bacterii. 

Efectele produsului

Capsulele Butifar conțin sare sodică din acidul butiric (butirat de sodiu), protejată printr-un set de lipide speciale brevetate care permite eliberarea controlată a butiratului de sodiu de-a lungul întregii lungimi a intestinului subțire și în special a colonului.

Capsulele inovatoare se dizolvă abia în intestin, nu în stomac, unde vindecă celulele intestinale iritate, regenerează și reglează funcționarea acestora.

Acest produs este adecvat pentru toti cei care au

 • diaree frecventă,
 • constipare,
 • balonare,
 • dureri în zona abdominală
 • au sentimentul de intestin incomplet eliberat

Sfaturile Sensilab

Flatulența și balonarea reprezintă acumularea unei cantități mărite de gaze în tractul gastro-intestinal. Aerul reprezintă gaze pe care le înghițim odată cu alimentele.

Unii oameni înghit cantități mari de aer, fără să fie conștienți de acest lucru. Acest lucru se întâmplă atunci când:

 • mănâncă repede
 • sunt în general nervoși
 • vorbesc mult în timp ce mănâncă

Un alt motiv pentru formarea gazelor în sistemul digestiv se ascunde în procesul de descompunere a anumitor tipuri de alimente pe care le digerăm cu o mai mare dificultate. Astfel de alimente sunt fasolea, varza, broccoli și conopida etc.

Unii oameni sunt deosebit de sensibili la efectele gazelor în tractul gastro-intestinal. Acestea le provoacă probleme neplăcute, cum ar fi:

 • Dureri abdominale
 • Balonare
 • Eructații
 • Pot apărea și crampe și dureri, în special în partea  inferioară a abdomenului.

Puteți preveni toate aceste neplăceri dacă faceți activități fizice în fiecare zi și dacă aveți grijă la alimentele pe care le consumați și nu ar dăuna dacă în plus ați renunța și la unele obiceiuri proaste:

 • evitați alimentele greu de digerat, de exemplu cele care sunt bogate în fibre,
 • evitați consumul gumei de mestecat,
 • reduceți aportul de zahăr și fructoză,
 • mâncați încet,
 • nu vorbiți în timp ce mâncați,
 • mesele trebuie să fie regulate și porțiile mici,
 • evitați băuturile carbogazoase și alcoolul,
 • încercați să renunțați la cafea și la țigări.

Aliment pentru scopuri medicale speciale

INGREDIENTE: (în 2 capsule) butirat de sodiu 300 mg, ulei de palmier complet hidrogenat, agent de îngroșare: alginat de sodiu, emulgator: monolaurat de glicerol, capsule: hidroxipropil metilceluloza, colorant: dioxid de titan, apă purificată. Valoare nutrițională: Energie: 3,4 kcal/14,1 kJ (în 2 capsule), 434 kcal/1782 kJ (în 100 g); Grăsime: 0,284 g (în 2 capsule), 36 g (în 100 g); din care saturate: 0,277 g (în 2 capsule), 35 g (în 100 g); Carbohidrați: 0,1 g (în 2 capsule), 13 g (în 100 g); din care zaharuri: < 0,001 g (în 2 capsule), 0,2 g (în 100 g); Proteine: 0,001 g (în 2 capsule), 0,3 g (în 100 g); Săruri: 0,14 g (în 2 capsule), 17,9 g (în 100 g); Fibre: 0,24 g (în 2 capsule, 31 g (în 100 g).

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, cu un pahar cu apă după mese. Recomandăm utilizarea produsului pentru cel puțin 3 luni. Doza zilnică poate fi crescută ca urmare a recomandărilor medicului. Doza zilnică recomandată la persoane cu vârsta mai mare de 7 ani este 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara cu un pahar cu apă.

ATENȚIONARE: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Alimentele pentru scopuri medicale speciale nu trebuie folosite ca un substituent pentru o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. O dietă ehilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Acest produs nu este potrivit pentru a fi utilizat ca sursă unică de nutriție. Acest produs nu este potrivit pentru utilizare parenterală. Acest produs trebuie utilizat conform recomandărilor medicului. Utilizarea produsului Butifar poate cauza creșterea greutății ca urmare a hrănirii celulelor mucoasei intestinale. În primele faze ale utilizării produsului ar putea apărea balonarea.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Geutate netă: 10,7 g

Butifar