Supliment de turmeric pentru articulații

CurcumaFar FORTE - supliment premium de turmeric

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Contents: 1x CurcumaFar FORTE - supliment premium de turmeric 30 capsules/30 zile

-54%

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Fabricat în UE

HACCP

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Fabricat în UE

HACCP

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Supliment de turmeric pentru articulații

CurcumaFar FORTE - supliment premium de turmeric

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Ameliorează problemele articulare și îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea cu un supliment articular premium cu turmeric cu acțiune rapidă! 

Conține extract de turmeric extrem de puternic și o serie de ingrediente de sprijin, cum ar fi ghimbir, măceș și vitaminele C și D, pentru suport maxim pentru articulații și acțiune antiinflamatoare. 

 • Protejează, întărește articulațiile și menține flexibilitatea 
 • Suplimentul de curcuma nr. 1 în Europa, cu Curcugreen®, extract de curcuma 100% pur, cu o biodisponibilitate cu 700*% mai mare comparativ cu curcumina obișnuită
 • Reducerea disconfortului articular cu 50*% 
 • Creșterea mobilității articulare cu 60*%
 • Contribuie la menținerea unui stil de viață activ și îmbunătățește calitatea vieții 
 • Susține biosinteza colagenului, o componentă esențială a tendoanelor, oaselor, cartilajelor și a altor țesuturi conjunctive 
 • Ajută la gestionarea răspunsurilor inflamatorii și favorizează echilibrul hormonilor inflamatori 
 • Rezultate maxime cu doar 1 capsulă pe zi 
 • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare

Sensilab are peste 3.000.000 de clienți mulțumiți în toată Europa. 

Contents: 1x CurcumaFar FORTE - supliment premium de turmeric 30 capsules/30 zile

Suficient pentru 30 zile

2,00  RON / Capsulă

-54% reducere
Preț special 59,99  RON Preț obișnuit 129,99  RON

Selectează cantitatea dorită

economisește 54%
1x 59,99  RON per bucată
economisește 56%
pentru 2 56,99  RON per bucată
economisește 58%
pentru 3 53,99  RON per bucată

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 10% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 30 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 10% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 53,99  RON)
58% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare

Cea mai avantajoasă ofertă

 
Loading...
în stoc
SKU
101300
4.70 296

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Suplimentul de curcuma nr.1 din Europa, cu Curcugreen®, extract de curcuma 100% pur, cu o biodisponibilitate cu 700*% mai mare decât curcumina obișnuită.

În căutarea soluției pentru disconfortul articular: au găsit cercetătorii remediul?

image

Pe măsură ce înaintăm în viață, articulațiile suferă o uzură semnificativă, ceea ce duce adesea la disconfort odată cu vârsta. Acest disconfort nu este asociat doar cu trecerea timpului; factori precum greutatea excesivă, lipsa activității fizice și leziunile mecanice pot contribui, de asemenea, la complicațiile articulare.

Cele mai frecvent afectate de probleme articulare sunt:

 • persoanele cu vârsta de 50 de ani și peste

 • sportivii, în special cei implicați în sporturi cu impact ridicat

 • persoanele care lucrează manual, în special cele implicate în mișcări repetitive

 • persoanele cu o masă corporală mai mare

 • oricine este implicat în ridicarea regulată de greutăți și în activități repetitive

O chestiune de importanță globală

Problemele articulare pot reduce în mod semnificativ capacitatea unei persoane de a efectua acțiuni cotidiene, cum ar fi aplecarea, ridicarea obiectelor, urcarea scărilor și multe altele. În mod surprinzător, peste 1,7 miliarde de oameni din întreaga lume se confruntă cu diverse probleme musculo-scheletice, care înglobează disconfort articular. Printre preocupările legate de articulații, genunchii, umerii și șoldurile sunt zonele cel mai frecvent afectate.

image

Inflamația: factorul perturbator din spatele disconfortului articular  

Inflamația: factorul care determină disconfortul articular

Când o articulație suferă o leziune, cum ar fi o entorsă la gleznă, urmează adesea o inflamație - un răspuns obișnuit de vindecare marcat de umflături sau roșeață. Această inflamație servește drept semnal din partea sistemului imunitar, indicând efortul său de a repara leziunile și de a favoriza creșterea de noi țesuturi.

Cu toate acestea, în anumite cazuri, sistemul imunitar poate declanșa o inflamație inexplicabilă și persistentă la nivelul articulațiilor. Acest tip de inflamație poate provoca daune suplimentare țesuturilor articulare și nervilor, culminând cu probleme de durată.

Calmarea inflamației: un pas esențial în abordarea problemelor articulare

Cercetătorii afirmă că obținerea controlului asupra inflamației este un pas esențial în gestionarea complicațiilor articulare. În mod interesant, ei presupun că răspunsul s-ar putea găsi într-un articol de uz casnic obișnuit - suportul de condimente.

Un aliment de bază din cămară cu beneficii puternice pentru sănătate - confirmat de profesioniștii din domeniul sănătății 

Din ce în ce mai mulți profesioniști din domeniul sănătății recunosc potențialele beneficii pentru sănătate ale ingredientului principal al turmericului, curcumina. Se crede că acesta ar putea ajuta la tratarea eficientă a problemelor articulare și a inflamațiilor, oferind o abordare naturală în gestionarea sănătății articulațiilor.    

Beneficiile curcuminei s-ar putea extinde dincolo de simpla ameliorare a disconfortului. Fiind un puternic antiinflamator, curcumina este considerată un ajutor semnificativ în îmbunătățirea funcției articulare și a mobilității generale.

image

Studii îmbucurătoare dezvăluie întregul potențial al curcuminei  

image

Potrivit unui studiu din revista BMC, curcumina este eficientă în ameliorarea disconfortului articular. Participanții la studiu raportează o reducere a disconfortului cu 50*%!**

Curcumina oferă o soluție fără efecte secundare pentru ameliorarea problemelor articulare, potrivit unei meta-analize publicate în 2021, care a examinat rezultatele a 11 studii cu un total combinat de peste 1000 de persoane.** 

Un alt studiu de 6 luni efectuat de cercetători din Belgia a arătat că, pentru majoritatea participanților, nivelul de disconfort a scăzut cu 53*%. În plus, indivizii au remarcat o creștere a mobilității articulare cu 60*%.**

Aceste rezultate indică faptul că această curcumină este foarte promițătoare ca ingredient care poate îmbunătăți mobilitatea articulațiilor și bunăstarea generală a persoanelor care se confruntă cu dificultăți articulare. 

Există doar o singură problemă: curcumina are o biodisponibilitate foarte scăzută, ceea ce înseamnă că organismul nostru o absoarbe cu greu. În forma sa naturală, ar trebui să consumăm zilnic aproximativ 100 de lingurițe de pulbere de curcuma pentru a experimenta proprietățile sale de creștere a sănătății. 

image
image

Curcugreen®: o formulă revoluționară pentru ameliorare eficientă 

În timp ce căutau o soluție pentru problema biodisponibilității curcuminei, oamenii de știință dintr-un laborator de renume au dezvoltat Curcugreen®, o formulă revoluționară și foarte eficientă de curcumină cu rate de absorbție uimitoare

Un studiu clinic a arătat că poate reduce semnificativ problemele și rigiditatea articulațiilor în 2* săptămâni și a generat îmbunătățiri măsurabile în ceea ce privește mobilitatea zilnică și calitatea generală a vieții.

Susținut de 25 de studii clinice și 49 de brevete, Curcugreen® apare ca un remediu puternic pentru ameliorarea problemelor articulare! 

CurcumaFar: supliment de turmeric pentru articulații cu eficiență superioară 

image

CurcumaFar depășește cu mult competitorii săi în primul rând datorită încorporării sale unice de extract de turmeric 100% pur, Curcugreen®.

Acest remarcabil ingredient patentat are o biodisponibilitate cu 700*% mai mare în comparație cu curcumina obișnuită. Acest lucru asigură o eficacitate mai bună și rate de retenție mai mari (până la 8 ore), ceea ce situează CurcumaFar înaintea altor suplimente de turmeric pentru articulații de pe piață. 

Pentru a obține cele mai bune rezultate în privința scăderii inflamației, a tratării problemelor articulare și pentru a oferi numeroase alte avantaje pentru sănătate, formula noastră revoluționară de turmeric este îmbunătățită cu o serie de alte ingrediente puternice, cum ar fi ghimbirul, măceșul și vitaminele C și D.

image

Magia turmericului pentru articulații suple

În călătoria spre obținerea unei sănătăți și mobilități optime a articulațiilor, există un secret important - un ingredient de aur care a captat atenția pasionaților de wellness și a profesioniștilor din domeniul medical. Acest ingredient remarcabil, turmericul, deține în nuanțele sale vibrante o mulțime de beneficii încântătoare care pot transforma sănătatea articulațiilor ca prin magie.

Înțelepciunea străveche a turmericului

Imaginează-ți un condiment care nu numai că adaugă savoare mâncărurilor preferate, dar are și puterea de a atenua disconfortul articular și de a spori flexibilitatea. Timp de secole, turmericul a fost venerat precum o piatră de temelie a medicinei tradiționale, celebrat în texte vechi și practici din toate culturile. Această rădăcină extraordinară, derivată din planta Curcuma longa, este sursa curcuminei - un compus natural care conferă turmericului proprietățile sale remarcabile de stimulare a sănătății.

Deslușind enigma curcuminei

În centrul farmecului turmericului se află curcumina, un compus bioactiv care înglobează o serie de beneficii pentru sănătate. Curcumina este un puternic agent antiinflamator și antioxidant, lucrând neobosit pentru a combate stresul oxidativ și inflamația care adesea subminează sănătatea articulațiilor. Prin neutralizarea radicalilor liberi și inhibarea căilor inflamatorii, curcumina se prezintă ca un gardian al confortului și flexibilității articulațiilor.

Legătura dintre curcumină și inflamație

Disconfortul articular poate proveni dintr-o încurcătură de inflamații care ne atrage într-o serie de neplăceri. Legătura curcuminei cu inflamația destramă această rețea, oferind un calmant care vizează direct inflamația. Prin reducerea producției de molecule inflamatorii, curcumina ajută la minimizarea disconfortului și la favorizarea bunăstării generale a articulațiilor.

Lubrifierea căii către flexibilitate

Imaginează-ți articulațiile ca pe o mașinărie bine unsă, care alunecă și se îndoaie fără probleme cu fiecare mișcare. Curcumina joacă un rol esențial în această analogie, susținând producția de lichid sinovial - un lubrifiant natural care hrănește și amortizează articulațiile. Prin urmare, articulațiile acționează cu mai multă ușurință, iar rigiditatea devine de domeniul trecutului.

Întărirea organismului, îmbogățirea vieții

Magia turmericului nu se oprește doar la confortul articular - se extinde la întreaga stare de bine. Cultivând sănătatea articulațiilor, curcumina eliberează de limitările pe care disconfortul le impune asupra vieții de zi cu zi. Imaginează-ți că poți să te implici pe deplin în activitățile pe care le iubeai cândva, fie că este vorba de dans, de drumeții sau pur și simplu de jocul cu nepoții. Cu turmericul ca aliat, poți întâmpina aventurile vieții cu brațele deschise și cu entuziasm nestăvilit.

Eliberează puterea turmericului acum

Exploatarea magiei turmericului nu necesită ritualuri elaborate; necesită doar dorința ta de a-i valorifica potențialul. Prin integrarea turmericului în rutina zilnică, fie prin curry, ceaiuri sau suplimente, deschizi ușa către o lume în care disconfortul articular devine o amintire îndepărtată. Experimentează transformarea pe propria piele, pe măsură ce articulațiile tale își regăsesc vitalitatea tinereții, permițându-ți să savurezi fiecare moment fără ezitare.

image

Cum funcționează?  

Turmeric (CURCUGREEN®) - O formă brevetată de extract de turmeric cu biodisponibilitate și bioeficacitate ridicată. Contribuie la protejarea articulațiilor, menține flexibilitatea acestora și are proprietăți antioxidante semnificative.

Ghimbir - Făcând parte din aceeași familie de plante ca și turmericul, ghimbirul ajută la gestionarea răspunsurilor inflamatorii și favorizează echilibrul normal al hormonilor inflamatori.

Măceș - Extract din fructul plantei de măceș, care poate ajuta la menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile, susține mobilitatea articulațiilor și poate contribui la îmbunătățirea calității vieții prin menținerea unei vieți active. 

Vitamina C - Un aspect esențial al biosintezei colagenului, crucial pentru funcționarea normală a tendoanelor, oaselor, cartilajelor și a tuturor celorlalte țesuturi conjunctive.

Vitamina D - Contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și a fosforului, două elemente esențiale pentru mineralizarea oaselor.

Obține ameliorarea problemelor articulare cu suplimentul nostru premium de turmeric pentru articulații! 

image
image

Menține flexibilitatea articulațiilor 

image

Întărește articulațiile 

image

Reduce disconfortul articular 

image

Susține biosinteza colagenului 

image

Ajută la gestionarea răspunsurilor inflamatorii 

Ingrediente active

CurcumaFar Forte
Conținut (1 unitate)30 de capsule
Doza zilnică1 capsulă
Cantitate netă (1 unitate)14,8 g

Ingredienteîn 1 capsulă% VNR*
Extract de curcuma   270 mg ** 
- Curcumin 175,5 mg ** 
 Extract de măceșe 58 mg ** 
- Vitamina C 40 mg 50 
 Extract de ghimbir 25 mg ** 
 Vitamina D3  5 µg 100 
*VNR = valori nutritive de referință ** = nu sunt stabilite valori nutritive de referință

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă)

CURCUGREEN® [extract de rizom de turmeric (Curcuma longa L.) cu 95% complex curcuminoid total și 65% curcumină] 270 mg, hipromeloză (învelișul capsulei), agent de încărcare: celuloză, trandafir de câine (Rosa canina L. ) extract de fructe cu 70% acid L-ascorbic 58 mg (vitamina C 40 mg - 50% VNR*), extract de rizom de ghimbir (Zingiber officinale Roscoe) cu 5% gingeroli 25 mg, agent antiaglomerant: celuloză, colecalciferol [vegan] (vitamina D3 5 µg - 100% VNR*). 


*VNR = valori nutritive de referință

UTILIZARE

Se administrează 1 capsulă cu un pahar cu apă după masă. 

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau dacă folosești medicamente, consultă medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Consumul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Din cauza variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active, culoarea, gustul și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul. Aceste variații nu au impact asupra calității și eficacității generale a produsului.

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc întunecos și uscat, la o temperatură sub 25°C.