Supliment de folat bioactiv

Essentials Folat doză mare 400 mcg - vegan, 60 de capsule

60 capsule | Suficient pentru 60 zile

Contents: 1x Essentials Folat doză mare 400 mcg - vegan, 60 de capsule 60 capsules/60 zile

-27%
image
image

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Fabricat în UE

HACCP

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Fabricat în UE

HACCP

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Supliment de folat bioactiv

Essentials Folat doză mare 400 mcg - vegan, 60 de capsule

60 capsule | Suficient pentru 60 zile

400 mcg de folat bioactiv patentat de înaltă eficiență (Quatrefolic®). Susține creșterea sănătoasă a țesuturilor în timpul sarcinii și oferă beneficii pentru sănătate pentru toată lumea, inclusiv reducerea oboselii și a stresului și susținerea sistemului imunitar

 • Cu 100*% folat bioactiv patentat de calitate superioară, Quatrefolic® 
 • Doză mare: 400 mcg de folat per capsulă (cantitatea zilnică recomandată în timpul sarcinii) 
 • Solubilitate de 100*x mai bună (= absorbție mai bună)  
 • Potrivit pentru toată lumea 
 • Efecte maxime cu doar 1 capsulă mică pe zi 
 • Fără gluten, fără lactoză, fără OMG și potrivit pentru vegetarieni și vegani 
 • Produs în UE în conformitate cu standardele de calitate HACCP și GMP  
 • Garanția satisfacției sau primești produsul GRATUIT
 • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare  

Sensilab are peste 3.000.000 de clienți mulțumiți în toată Europa.  

Contents: 1x Essentials Folat doză mare 400 mcg - vegan, 60 de capsule 60 capsules/60 zile

Suficient pentru 60 zile

1,57  RON / Capsulă

-27% reducere
Preț special 93,99  RON Preț obișnuit 129,00  RON

Selectează cantitatea dorită

economisește 27%
1x 93,99  RON per bucată
economisește 31%
pentru 2 88,99  RON per bucată
economisește 35%
pentru 3 83,99  RON per bucată

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 60 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 60 zile de consum în fiecare lună la 75,19  RON)
42% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare

Cea mai avantajoasă ofertă

 
Loading...
în stoc
SKU
101302
4.70 179

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Quatrefolic® folat bioactiv - o formă superioară acidului folic și folatului general  

Probabil că deja cunoști acidul folic sau vitamina B9. Dar știai că, înainte ca organismul să poată beneficia de acidul folic, trebuie să îl transforme în folat bioactiv?

Acesta este un proces cu mai multe etape care implică o enzimă specifică. Din nefericire, această enzimă manifestă tendința extrem de mare de a se deteriora și, ca urmare, enzima este mai puțin activă și produce o cantitate sub nivelul optim de folat bioactiv. Deși nu este cunoscut pe scară largă, acest lucru afectează peste 40% din totalul persoanelor.

Essentials Folat 400 mcg conține Quatrefolic®, o formă foarte stabilă și patentată de folat bioactiv, capabilă să crească nivelul de folat mai bine și mai rapid decât suplimentele convenționale de acid folic. Întrucât nu trebuie transformat, acesta furnizează o formă deja bioactivă de folat pe care organismul o poate utiliza imediat.  

De ce este Essentials Folat 400 mcg cel mai performant de pe piață 

Doză mare: Doza optimă de 400 mcg de folat bioactiv (doza zilnică recomandată în perioada de dinaintea sarcinii și în timpul sarcinii). 

Folat bioactiv patentat: Quatrefolic®, un ingredient patentat extrem de eficient și stabil care furnizează folat bioactiv pe care organismul îl poate utiliza imediat, fără etapele intermediare. 

Solubilitate de 100 de ori mai bună: Quatrefolic® demonstrează o solubilitate surprinzător de mare în apă, ceea ce duce la o biodisponibilitate mai bună în comparație cu solubilitatea folatului generic. 

Biodisponibilitate îmbunătățită: Studiile clinice efectuate cu Quatrefolic® confirmă profilul superior de biodisponibilitate față de acidul folic și folatul generic.** 

Stabilitate de lungă durată: Quatrefolic® prezintă o stabilitate de lungă durată la temperatura camerei, ceea ce îl face foarte convenabil pentru consumatori (eliminând necesitatea de a refrigera produsul). 

Formulat pentru toată lumea: În afară de susținerea organismului în perioada premergătoare și în timpul sarcinii, folatul poate fi benefic pentru toată lumea. Ajută la reducerea oboselii, ajută funcția imunitară și susține funcția psihică.

Calitate susținută științific: Essentials Folat 400 mcg a fost supus unei analize minuțioase a metalelor grele și unor teste microbiologice extinse pentru a asigura cea mai înaltă calitate și puritate. Este produs în conformitate cu standardele de calitate GMP și HACCP.

Fără alergeni: Nu conține lactoză, gluten și nici soia. NU conține coloranți artificiali (fără TiO2) și conservanți și este garantat ca fiind lipsit de substanțe modificate genetic (fără OMG). 

Raport calitate-preț excelent: Essentials Folat 400 mcg oferă cea mai bună calitate posibilă și cea mai bună biodisponibilitate posibilă. O singură capsulă este suficientă pentru asigurarea necesarului zilnic de folat și nu numai! 

Capsule mici: Capsulele sunt foarte mici și ușor de înghițit. Ceea ce poate fi foarte convenabil mai ales în cazul femeilor însărcinate și care se confruntă cu grețuri matinale. 

Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor: Dacă, din orice motiv, nu ești complet mulțumit de produs, pur și simplu returnează pachetul gol și primești rambursarea. 

Beneficiile Essentials Folat 400 mcg

Essentials Folat 400 mcg este modalitatea optimă de creștere a nivelului de folat din organism. Are biodisponibilitate și eficacitate superioare în comparație cu suplimentele generice de acid folic. 

Învelișurile capsulelor sunt pe bază de plante, fără OMG și NU conțin coloranți, conservanți sau alergeni, motiv pentru care sunt potrivite și pentru vegani și persoanele cu alergii la gluten, lactoză, soia și altele. 

Essentials Folat 400 mcg oferă beneficii importante: 

 • creșterea normală a țesuturilor în timpul sarcinii
 • are rol în procesul de diviziune celulară
 • formarea normală a celulelor sanguine și sinteza aminoacizilor 
 • funcționarea normală a sistemului imunitar
 • reducerea oboselii și a stării de epuizare
 • funcția psihică normală (acționează asupra stării de spirit și a capacităților cognitive) 
 • procesul de diviziune celulară
 • metabolismul optim al homocisteinei

În timpul preconcepției, sarcinii și alăptării

Suplimentarea cu acid folic este recomandată în întreaga lume pentru femei în săptămânile dinaintea concepției pentru a preveni malformațiile tubului neural.

În plus, folatul poate juca un rol în reușita concepției pentru ambele sexe. O deficiență la bărbați poate duce la stres oxidativ excesiv, care poate afectarezultatele fertilității

Mai mult, lipsa administrării folatului înainte de concepție poate avea un impact asupra sănătății bebelușului chiar înainte de a constata sarcina. În mod obișnuit, pot trece săptămâni între concepție și un test de sarcină pozitiv. 

Astfel, folatul este recomandat tuturor femeilor aflate la vârsta fertilă și tuturor bărbaților ce întrețin relații sexuale cu femei aflate la vârsta fertilă.

În timpul sarcinii, femeile au nevoie de niveluri mai ridicate de folat pentru perioadele rapide de sinteză celulară, creștere, diviziune și reparare a ADN-ului asociate cu creșterea embrionului. Cantitatea zilnică recomandată în mod obișnuit este de 400 mcg.

Pentru funcția cognitivă, sănătatea inimii și bunăstarea generală  

Folatul joacă un rol esențial în metabolismul homocisteinei. Un nivel de folat suboptimal poate duce la creșterea nivelului de homocisteină, care poate afecta sănătatea cardiovasculară, capacitățile cognitive și funcția psihică. 

Femeile aflate în postmenopauză au un nivel mai ridicat de homocisteină în comparație cu cele aflate în premenopauză, astfel că suplimentarea cu folat poate fi fundamentală în timpul perimenopauzei și menopauzei.

Totodată, folatul ajută la reducerea oboselii și a stresului și contribuie la funcționarea sistemului imunitar!

Deficiența de folat  

Acidul folic este implicat în numeroase procese metabolice din organism și, prin urmare, joacă un rol vital în sănătatea și bunăstarea noastră. Deoarece majoritatea persoanelor nu consumă nici pe departe suficient din această vitamină importantă prin intermediul alimentelor, deficiența de folat ar putea fi una dintre cele mai subestimate probleme de sănătate din Europa.  

Deficitul de folat se poate manifesta prin: 

 • Oboseală și lipsă de energie 
 • Afte în cavitatea bucală 
 • Iritabilitate și alte modificări comportamentale 
 • Dificultăți de concentrare 
 • Anemie 
 • Slăbiciune și dificultăți de respirație (asociate unui număr scăzut de celule roșii din sânge) 

Essentials Folat 400 mcg este dozat în mod optim pentru a combate deficiența de folat și pentru a susține organismul pe parcursul tuturor etapelor vieții! 

Abonează-te și economisește extra 20%!  

Este recomandat administrarea de Essentials Folat 400 mcg pe o perioadă extinsă de timp pentru a asigura un aport optim, pentru a preveni deficiențele și pentru a profita de beneficii. 

Abonează-te la Essentials Folat 400 mcg și primești automat cantitatea lunară la domiciliu - cu o reducere suplimentară de 20%! 

Proprietăți

 • Fără lactoză
 • Fără gluten
 • Fără ouă
 • Fără pește
 • Fără gelatină
 • Fără nuci
 • Fără soia
 • Fără fructoză
 • Fără îndulcitori artificiali
 • Fără arome
 • Fără coloranți (fără TiO2)
 • Fără microcristale de celuloză
 • Fără adaos de zahăr/alcool de zahăr
 • Fără OMG
 • Vegetarian și vegan
 • Produs în UE 

Ingrediente active

Essentials Folat 400 mcg 
Conținut (1 unitate)60 de capsule
Doza zilnică1 capsulă
Cantitate netă (1 unitate)11,1 g

Ingredienteîn 1 capsulă% VNR*
Folat400 mcg200
*VNR = valori nutritive de referință

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă)

agent de încărcare: gumă de salcâm, hipromeloză (învelișul capsulei), Quatrefolic® [(6S)-5-metiltetrahidrofolic acid glucosaminic sare)] (folat 400 mcg - 200% VNR*). 

*VNR = valori nutritive de referință

UTILIZARE

Se administrează 1 capsulă cu un pahar cu apă după masă. 

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau dacă folosești medicamente, consultă medicul înainte de utilizare. Consumul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna 

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc întunecos și uscat, la o temperatură sub 25°C. Calitate. Siguranță. Expertiza.

Avem peste 3 milioane de clienți mulțumițiîn întreaga lume și suntem prezenți în peste 40 de țări din Europa. Astfel, este misiunea și responsabilitatea noastră să concepem și să fabricăm produse folosind ingrediente active de cea mai bună calitate, eficiente, testate clinic și având la bază ingrediente naturale. Respectăm cele mai înalte standarde farmaceutice GMP și HACCP în unitățile noastre de producție de ultimă generație.

**Surse:

Moll, S., et al. (2015). Homocysteine and MTHFR mutations.

https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIRCULATIONAHA.114.013311Mazza, A et al. “Nutraceutical approaches to homocysteine lowering in hypertensive subjects at low cardiovascular risk: a multicenter, randomized clinical trial.” Journal of biological regulators and homeostatic agents vol. 30,3 (2016): 921-927. 

image

Obține acces la broșura electronică gratuită astăzi și află cum să-ți detoxifiezi ficatul în mod natural și cum să susții un ficat sănătos prin alegeri optime.