Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Supliment alimentar cu fier

Supliment alimentar Supliment puternic de fier , care are o biodisponibilitate de 4 ori mai mare, cu vitamina C adăugată.

-34%

Supliment alimentar cu fier

Un supliment de fier nou, foarte puternic cu 40 mg de fier în formă chelată și 80 mg de vitamina C. Cu absorbție superioară și fără gust post-metalic!

 • Supliment de fier super-puternic, cu absorbție mare
 • Formulă brevetată Ferrochel: formă chelată cu o biodisponibilitate de 4 ori mai mare
 • Oferă 286% din necesarul zilnic de fier
 • Cu vitamina C adăugată pentru o absorbție mai bună
 • Adaptat stomacului și vegan
 • Cutie pentru 30 de zile

 

Disponibilitate: În stoc

59,00 RON

39,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conținut: 30 capsule pentru 30 zile

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

De ce Sensilab Essentials Fier?

Formele obișnuite de suplimente de fier (sulfat de fier, citrat de fier) vin cu unele efecte secundare nedorite și probleme, cum ar fi:

 • Gust metalic neplăcut
 • Iritarea tractului digestiv, constipație, diaree, crampe abdominale etc.
 • Biodisponibilitate și absorbție slabă – pentru a minimiza celelalte două efecte secundare, suplimentele de fier sunt adesea luate cu alimente, ceea ce poate reduce absorbția fierului cu până la 66%.
Suplimentul

Sensilab Essentials Fier conține fier chelat (bisglicinat de fier) care are biodisponibilitate superioară față de alte forme utilizate în mod obișnuit - de 4 ori absorbție mai mare * (chiar și atunci când sunt prezente alimente care blochează fierul!), și astfel o eficacitate mai mare!

Formula noastră premium cu potență ridicată conține 40 mg de fier care reprezintă 286% din nevoile tale zilnice.

Comparativ cu alte forme de fier, bisglicinatul de fier nu se dizolvă în intestin, ceea ce înseamnă că este mai puțin iritant pentru tractul digestiv! Deci, efectele secundare sunt extrem de rare.

Sensilab Essentials Fier conține vitamina C sub formă de ascorbat de calciu , o formă neacidă, adecvată stomacului, de vitamina C care mărește absorbția fierului și contribuie la funcționarea mai bună a sistemului imunitar și nervos , ajutându-te în același timp să lupți împotriva oboselii.

Suplimentul Sensilab Essentials Fier contribuie la:

 • Formarea normală a celulelor sanguine și a hemoglobinei
 • Transportul normal de oxigen în corp
 • Funcția normală a sistemului imunitar
 • Reducerea oboselii
 • Funcția cognitivă normală
 • Procesul de divizare celulară
 • S-ar putea să nu primești suficient fier

  Alimentele precum cerealele (inclusiv pâinea), carnea, peștele, leguminoasele, legumele și fructele sunt principalele noastre surse de fier. Cu toate acestea, absorbția fierului este inhibată de acidul fitic și polifenoli (în alimentele de origine vegetală), calciu și unele proteine din lapte și ouă, ceea ce înseamnă că nu tot fierul este absorbit și utilizat. Deci, nu avem neapărat suficient fier chiar și printr-o dietă sănătoasă și variată.

  De fapt, aproape 25% din populația globală suferă de anemie legată de carența de fier. Anemia este cea mai răspândită deficiență nutrițională din lume și singura care încă prevalează în țările industrializate. p>

  Aportul zilnic recomandat de fier este de 14 mg , care poate fi absorbit consumând:

  • 520 g de spanac proaspăt
  • 300 g de ovăz sau
  • 15 ouă sau
  • 700 g carne de vită hrănită cu iarbă

  Ce cauzează carența de fier?

  Deficitul de fier se dezvoltă treptat în timp și apare de obicei când:

  • Depozitele de fier sunt reduse
  • Aportul de fier este suboptim (ca în cazul unei diete pe bază de plante)
  • Absorbția fierului este inhibată (din cauza problemelor GI)
  • Cerințele de fier sunt ridicate (sarcină, menstruație, donarea de sânge)

  Simptome ale deficitului de fier

  Cele mai frecvente simptome ale deficitului de fier includ:

  • Oboseala și lipsa generală de energie
  • Scăderea capacității / performanței fizice și mentale
  • Paloarea pielii
  • Sistem imunitar slab
  • Respirație scurtă
  • Unghii fragile și căderea părului & hellip;

  Cine are nevoie de un supliment de fier?

  Grupurile cu cel mai mare risc de a dezvolta deficit de fier și anemie și persoanele care ar putea beneficia foarte mult de administrarea a 40 mg de fier pe zi sunt:

  Persoane anemice: persoanele care suferă de anemie cu deficit de fier, unde depozitele de fier sunt epuizate și există pierderi semnificative de celule roșii din sânge.

  Femeile în menstruație: femeile aflate la vârsta fertilă, în special în perioadele lor, sunt mai predispuse la un număr redus de celule sanguine, se simt mai obosite și au o performanță mentală și fizică scăzută (capacitate redusă de muncă).

  Femeile însărcinate: în timpul sarcinii, organismul are aproape nevoie de fier dublu, iar anemia cu deficit de fier este mai frecventă în timpul sarcinii.

  Adolescenții: datorită puseurilor de creștere rapidă; anemia este frecventă la copiii în creștere și în special la adolescenți.

  Persoane cu vârsta peste 60 de ani: & vârsta înaintată este adesea asociată cu o alimentație deficitară și un risc mai mare de aport inadecvat de fier care poate duce la anemie.

  Persoane și sportivi activi fizic: activitatea fizică poate reduce nivelul de fier și poate crește nevoile de fier ale organismului, așa că administrarea de suplimente este recomandată persoanelor extrem de active.

  Vegani și vegetarieni: întrucât fierul din surse vegetale are o biodisponibilitate mai mică, iar dieta vegană sau vegetariană este bogată în inhibitori ai absorbției fierului, suplimentarea poate fi vitală.

  Persoanele cu probleme IG: absorbția slabă a fierului sau sângerarea gastro-intestinală poate provoca deficiențe de fier la persoanele cu boală celiacă, IBS sau IBD.

  Supliment alimentar.

  Ingrediente (în 1 capsulă): Ferrochel® [ferrous bisglycinate] (fier 40 mg – 286% VNR*), agent de îngroșare: gumă de acacia, calciu-L-ascorbat (vitamina C 80 mg - 100% VNR *), agent anti-aglomerare: fibră de orez, capsule: hydroxypropyl methylcellulose.
  *VNR = valoare nutritivă de referință
  Ferrochel® este marcă înregistrată al Laboratoarelor Albion.

  Mod de utilizare: Aportul zilnic recomandat este de 1 capsulă cu un pahar de apă după masă.

  Atenționări: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, consumație medicamente, aveți pietre la rinichi sau dacă sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul înainte de a consuma.

  Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

  Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

  Greutate netă: 14.6 g

  Supliment alimentar cu fier