Essentials Vitamina B12

Essentials Vitamina B12 în doză mare - vegan, 30 de capsule

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Contents: 1x Essentials Vitamina B12 în doză mare - vegan, 30 de capsule 30 capsules/30 zile

-30%
image
image

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

HACCP

Fabricat în UE

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

HACCP

Fabricat în UE

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Essentials Vitamina B12

Essentials Vitamina B12 în doză mare - vegan, 30 de capsule

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Supliment puternic de vitamina B12 (1000 µg) și folat (400 µg) în forme active biologic (metilcobalamină și metilfolat) pentru rezultate maxime.

 

 • Esențial pentru funcțiile neurologice și psihologice normale și crucial pentru reducerea stării de oboseală.
 • Bioactivă, bioidentică și foarte biodisponibilă
 • Capsule mici, ușor de înghițit, pe bază de plante
 • Cu folat pentru formarea normală a globulelor roșii și pentru buna funcționare a fierului în organism
 • Potrivite pentru vegetarieni și vegani
 • Fără OMG, nu conține coloranți

Contents: 1x Essentials Vitamina B12 în doză mare - vegan, 30 de capsule 30 capsules/30 zile

Suficient pentru 30 zile

1,63  RON / Capsulă

-30% reducere
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 69,90  RON

Selectează cantitatea dorită

economisește 30%
1x 49,00  RON per bucată
economisește 43%
pentru 2 39,99  RON per bucată
economisește 57%
pentru 3 29,99  RON per bucată
Loading...
în stoc
SKU
101044
4.60 128

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Formă naturală, bioactivă de B12 cu absorbție ridicată

image

Capsulele de vitamina B12 conțin cea mai bună formă posibilă de B12: metilcobalamină. Este naturală, bioidentică și activă biologic, ceea ce înseamnă că organismul o poate recunoaște și folosi imediat. Ca rezultat, mai mult B12 este absorbit și stocat în corp pentru o perioadă mai lungă de timp.

Comparativ cu cianocobalamina, o formă sintetică de B12 întâlnită adesea în suplimente, suplimentarea cu metilcobalamină permite:

 • de 3 ori* mai mult B12 să se mențină în corp

 • cu 13%* mai mult să fie stocat în ficat

Cine are nevoie de suplimentarea cu vitamina B12?

Contrar credinței populare, nu doar vegetarienii și veganii, ci aproximativ 40% din populație are o insuficiență de B12. Suplimentarea este benefică în special pentru:

 • Vegani și vegetarieni - Deoarece B12 provine doar din produse de origine animală, veganii și vegetarienii se confruntă cu un risc foarte mare de insuficiență de vitamina B12. Gradul deficienței variază de la 7% din populația UE cu vârsta mai mare de 3 ani la 90% în rândul veganilor!

 • Persoanele în vârstă - Experții estimează că până la 20% dintre cei cu vârsta de peste 50 de ani au un nivel scăzut de vitamina B12, deoarece capacitatea noastră de a absorbi nutrienții scade odată cu înaintarea în vârstă.

 • Persoanele care iau anumite medicamente pentru scăderea glicemiei sau sindromului ovarelor polichistice - Metformina, un medicament, poate afecta absorbția vitaminei B12 în intestinul subțire. Prin urmare, suplimentarea este esențială în timpul consumului acestui medicament.

 • Persoanele care suferă de boala Crohn sau intoleranța la gluten - aceste condiții reduc absorbția vitaminei B12 în intestin.

 • Femeile însărcinate și cele care alăptează - Nevoia zilnică de vitamina B12 este mai mare la femeile însărcinate și cele care alăptează.

 • Persoanele supuse stresului - Un nivel crescut de stres epuizează rezervele de B12.

B12 este crucial pentru sănătate și bunăstare

Un aport insuficient are consecințe grave

image

Vitamina B12 joacă un rol crucial în metabolismul nostru, oferind energie pentru funcția normală a fiecărei celule din corp. Rolul său începe cu sarcini la fel de fundamentale ca producerea de celule roșii în sânge. Corpul produce celule roșii cu o rată de milioane pe secundă. Când nivelul de vitamina B12 este prea mic, producția scade, ceea ce poate duce la anemie.

Dar asta nu e tot. Nivelul scăzut de vitamina B12 a fost, de asemenea, asociat cu declinul cognitiv, leziuni la nivelul nervilor și pierderea memoriei. Studiile arată că până la 30%* din pacienții spitalizați cu depresie au un deficit de B12. În afară de menținerea sănătății sistemului nervos, aceasta crește și numărul de celule albe în sânge, fapt ce stimulează sistemul imunitar.

Deoarece B12 și folatul sunt interdependenți, lipsa de B12 poate cauza indirect deficiență de folat. De aceea, am adăugat și folat la formulă. Ambele sunt esențiale pentru producerea de ADN și ARN, care sunt necesare pentru dezvoltarea celulelor și formarea de celule noi. Deoarece corpul nu le poate produce singur, aportul regulat este vital pentru sănătate și bunăstare.

Formulă puternică cu 1000 µg de B12 per capsulă!

Vitamina B12 de la Sensilab conține o doză mare de 1000 µg de B12 (metilcobalamină) per capsulă. De ce conține o doză atât de mare, s-ar putea să te întrebi. Pentru că nu se absoarbe complet.

În general, corpul nostru absoarbe doar aproximativ 11,5 µg dintr-o doză de 1000 µg. Restul este fie stocat, fie eliminat prin urină (deoarece B12 este solubil în apă) dacă corpul nu are nevoie de mai mult B12. De aceea nu a fost stabilită nicio limită maximă de aport și o supradoză a fost considerată imposibilă.

Cu cea mai bună formă de folat pentru un efect maxim

În afară de metilcobalamină, aceste capsule conțin și metilfolatcea mai bună formă posibilă de folat.

Forma care se găsește de obicei în suplimente este acid folic, o formă sintetică de folat, care trebuie metabolizată în metilfolat pentru a fi utilizată de către organism. Dar peste 50% dintre oameni au o activitate enzimatică scăzută, ceea ce duce la un nivel scăzut de metilfolat bioactiv.

De aceea, capsulele nostre de vitamina B12 conțin doar metilfolat foarte biodisponibil - pentru un efect maxim.

image

Ingrediente active

Essentials Vitamin B12

Conține (1 unitate)30 capsule
Doza zilnică1 capsulă
Greutate netă (1 unitate)14.1 g

IngredienteÎn 1 capsulă% NRV*
Vitamina B12 (metilcobalamină)1000 µg40000
Folat (metilfolat)400 µg200

* VNR = valori de referință pentru nutrienți

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

1 dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă)

agent de afânare: gumă de acacia, agent antiaglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, metilcobalamină (vitamina B12 1000 µg – 40000% DZR*), L-metilfolat de calciu (folați 400 µg – 200% DZR*), capsule: hidroxipropil metilceluloză.

*DZR = doza zilnică recomandată

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă pe zi cu un pahar cu apă, după una dintre mese.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă sunteți hiperalergic la ingredientele produsului sau consumați medicamente, se recomandă consultarea medicului înainte de utilizare.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.

image

Obține acces la broșura electronică gratuită astăzi și află cum să-ți detoxifiezi ficatul în mod natural și cum să susții un ficat sănătos prin alegeri optime.