-20%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Essentials Vitamina K2

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Cea mai bună formă de vitamină K de pe piață: vitamina K2 (200 µg) microincapsulată într-o formă activă biologic - MK-7 (all-trans) - pentru efect maxim.

Contents: 1x Essentials Vitamina K2 30 capsules/30 zile

Essentials Vitamina K2

30 capsule | Suficient pentru 30 zile

Cea mai bună formă de vitamină K de pe piață: vitamina K2 (200 µg) microincapsulată într-o formă activă biologic - MK-7 (all-trans) - pentru efect maxim.

Crește-ți nivelul de vitamina K2 cu 200 µg de K2 MK-7 patentat, bioactiv și extrem de biodisponibil - pentru o coagulare optimă a sângelui și sănătatea oaselor.

Contents: 1x Essentials Vitamina K2 30 capsules/30 zile

Suficient pentru 30 zile

1,86  RON / Capsulă

-20% reducere
Preț special 55,90  RON Preț obișnuit 69,90  RON

Selectează cantitatea dorită

1x 55,90  RON / bucată
Alegere de top
2x 53,99  RON / bucată
3x 50,99  RON / bucată

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 10% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 30 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 10% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 50,31  RON)
28% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
 
Loading...
în stoc
SKU
101043
5.00 3

Cea mai bună formă posibilă de vitamina K cu o biodisponibilitate superioară

Vitamina K2 de la Sensilab conține cea mai bioactivă și biodisponibilă formă de vitamina K2 - MK-7, care este forma optimă de vitamina K pentru efect maxim.

Este extrem de eficientă chiar și în doze minime și rămâne în organism pentru mai mult timp comparativ cu MK-4, o altă formă întâlnită adesea în suplimente.

Puterea K2VITAL® Delta - forma superioară patentată a vitaminei K2

Vitamina K2 de la Sensilab conține K2VITAL® Delta, cea mai bună formă de K2 MK-7 de pe piață!

  • Conține MK-7 bioactiv (all-trans) care este echivalent cu K2 MK-7 derivat prin fermentație atât în activitatea biologică cât și în funcție.

  • Este cea mai pură formă posibilă (99,8%).

  • Asigură o stabilitate superioară datorită microîncapsulării cu granulă dublu stratificată.

Foarte adesea trecută cu vederea, dar crucială pentru sănătate

Dacă nu ai auzit niciodată de ea, nu ești singur(ă). Deși dietele occidentale sunt sărace în vitamina K2, aceasta nu a fost niciodată într-adevăr în centrul atenției. Cu toate acestea, un aport suficient de K2 este crucial pentru sănătate și a fost chiar asociat cu un risc redus de mai multe boli cronice.

Pentru început, vitamina K2 contribuie la coagularea normală a sângelui și la buna sănătate a oaselor. Una dintre cele mai importante funcții ale sale este activarea proteinelor cheie care ajută la transferul, legarea sau depunerea calciului în oase și direcționarea acestuia departe de vasele sanguine.

În acest fel, previne depunerea calciului în artere, unde poate prezenta riscuri grave pentru sănătatea cardiovasculară și îl ajută să se absoarbă în oase, favorizând dezvoltarea oaselor puternici. În plus, studiile sugerează că ajută chiar la creșterea debitului cardiac maxim în timpul exercițiilor aerobice cu până la 12% în 8 săptămâni*.

Cine are nevoie să consume supliemnte de vitamina K2?

Deoarece dietele occidentale sunt de obicei deficitare în K2, cea mai mare parte a lumii occidentale are un nivel scăzut de K2 în sânge. De aceea, consumarea suplimentelor de K2 are beneficii pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau sex. Suplimentarea este recomandată în special pentru:

  • Adolescenți1 și tineri - K2 este crucială pentru menținerea oaselor sănătoase, ceea ce este deosebit de important în perioada de creștere rapidă a scheletului, când organismul are nevoie de concentrații mai mari de nutrienți.

  • Femeile aflate în perioada de menopauză - Consumarea unui supliment cu doze mari de vitamina K2 ajută la reducerea pierderii densității oaselor.

  • Persoanele cu vârsta de peste 60 ani - Vitamina K2 este un supliment excelent pentru persoanele în vârstă, deoarece reduce pierderea densității oaselor și promovează sănătatea sistemului cardiovascular.

1 Acest produs este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani.

Ingrediente active

Essentials Vitamin K2

Conține (1 unitate)30 capsule
Doza zilnică1 capsulă
Greutate netă (1 unitate)14 g

Ingrediente În 1 capsulă%VNR*
K2VITAL® Delta100 mg**
- Vitamina K2200 µg267

* VNR = valori de referință pentru nutrienți | ** =** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

1 dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă)

agent de încărcare: gumă de salcâm, K2VITAL® Delta [menaquinonă micro-încapsulată-trans-100] 100 mg (vitamina K2 200 µg - 267% VNR *), agent anti-aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, capsule : Hidroxipropilmetilceluloză.

* VNR = valori de referință pentru nutrienți

K2VITAL® este o marcă comercială a Kappa Bioscience AS.

MOD DE UTILIZARE

Aportul zilnic recomandat este de 1 capsulă cu un pahar de apă după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. O dietă diversă și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau utilizați medicamente, consultați-vă medicul înainte de utilizare.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc întunecat și uscat, la o temperatură sub 25 ° C.