Reduce simptomele menopauzei și perimenopauzei

M-PAUSE - echilibru hormonal la menopauză (3 cutii)

Suficient pentru 90 zile

Contents: 1x M-PAUSE - echilibru hormonal la menopauză (3 cutii) 90 capsules/90 zile

-52%

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

HACCP

Fabricat în UE

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

HACCP

Fabricat în UE

Reduce simptomele menopauzei și perimenopauzei

M-PAUSE - echilibru hormonal la menopauză (3 cutii)

Suficient pentru 90 zile

Femeile se pot confrunta cu un dezechilibru hormonal semnificativ în timpul menopauzei. Unele femei încep să aibă simptome de perimenopauză încă de la 30 de ani! M-Pause este un supliment complet natural și fără hormoni, conceput pentru a reduce simptomele menopauzei și perimenopauzei.

 • Reduce transpirațiile nocturne de până la 2x*
 • Reduce bufeurile de căldură de până la 4x*
 • Utilizatoarele au raportat de 2x* mai puține simptome de perimenopauză și menopauză în doar 6* săptămâni
 • Reduce considerabil iritabilitatea, durerile de cap, schimbările de dispoziție, creșterea în greutate
 • Îmbunătățește somnul
 • Îmbunătățește concentrarea și stimulează nivelul de energie
 • Facilitează pierderea în greutate și menținerea greutății corporale
 • Fără hormoni și fără soia
 • Satisfacție garantată sau primești produsul GRATUIT
 • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare
 • Termen de livrare prelungit din cauza cererii mari

Sensilab are 3 milioane de clienți mulțumiți în toată Europa!

Contents: 1x M-PAUSE - echilibru hormonal la menopauză (3 cutii) 90 capsules/90 zile

Suficient pentru 90 zile

1,78  RON / Capsulă

-52% reducere
Preț special 159,99  RON Preț obișnuit 329,99  RON

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 90 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 90 zile de consum în fiecare lună la 127,99  RON)
61% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare

Cea mai avantajoasă ofertă

 
Loading...
 • Disponibilitate actuală: Stoc limitat
 • Risc de epuizare: ridicat
4.80 44

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

85% dintre femei experimentează simptomele (peri)menopauzei

În menopauză și perimenopauză (o stare de tranziție care poate dura chiar și 10 ani), femeile trec prin dezechilibre hormonale semnificative în special la nivelul estrogenului, ceea ce poate conduce la simptome care afecteză calitatea vieții. Iar cel mai șocant fapt este că aceste simptome își pot face apariția chiar la finele decadei 30.

Simptomele (peri)menopauzei includ:

 • bufeuri

 • transpirații nocturne

 • probleme cu somnul inclusiv insomnia

 • schimbări de dispoziție

 • apetit crscut

 • creștere în greutate, mai ales în zona abdominală

 • uscăciune vaginală

 • pierderea libidoului

Iată M-Pause: soluția supremă pentru combaterea simptomelor menopauzei!

Ai obosit să te lupți cu provocările menopauzei? Nu lăsa dezechilibrele hormonale să preia controlul asupra vieții tale! Avem remediul potrivit: M-Pause, suplimentul alimentar complet natural și fără hormoni care va transforma experiența menopauzei.

Știai că unele simptome ale perimenopauzei pot începe încă de la vârsta de 30 de ani? Este timpul să acționezi și să îți redobândești starea de bine. M-Pause este conceput special pentru a aborda simptomele menopauzei și perimenopauzei, oferind astfel alinarea mult dorită.

Experimentează personal beneficiile uimitoare ale M-Pause. S-a dovedit științific că formula noastră revoluționară reduce transpirațiile nocturne de 2 ori și bufeurile de 4 ori! Spune adio episoadelor neplăcute și deranjante și întâmpină starea de calm și confort.

În plus

M-Pause oferă mai mult decât atât pentru a îmbunătăți întreaga perioadă de menopauză. Utilizatoarele noastre au semnalat o diminuare considerabilă (de 2* ori) a simptomelor menopauzei în doar 6* săptămâni! Gândește-te la recuperarea controlului asupra corpului și minții tale, pentru a putea trăi viața la maxim.

M-Pause este aliatul tău suprem pentru îmbunătățirea somnului, menținerea unei greutăți sănătoase și creșterea nivelului de energie. Nu conține hormoni și nici soia, asigurând o modalitate sigură și naturală de combatere a simptomelor menopauzei. Adio irascibilitate, dureri de cap sau schimbări de dispoziție - pur și simplu ușurare și sentimentul de echilibru redobândit.

Descoperă beneficiile cognitive ale M-Pause prin îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale. Fără ceață mentală sau pierderi de memorie. Bucură-te de claritate, pentru a putea face față cu ușurință oricărei provocări.

Suntem atât de încrezători în eficiența M-Pause încât oferim garanția satisfacției totale sau returnarea banilor. Cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea și fabricarea suplimentelor alimentare, poți avea încredere în expertiza noastră în furnizarea unui produs care funcționează cu adevărat.

Alătură-te celor peste 3 milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume care au experimentat puterea transformatoare a M-Pause.

Nu lăsa menopauza să îți controleze viața. Acceptă ușurarea și bucuria care vine cu M-Pause. Preia controlul asupra perioadei menopauzei și redescoperă femeia dinamică și încrezătoare din tine. Comandă M-Pause astăzi și experimentează tu însăți schimbarea radicală!

Suplimentul pentru menopauză M-Pause asigură reduerea simptomelor

Datorită puterii extractelor de hamei și trifoi roșu bogate în fitoestrogeni (substanțe extrase din plante, cu acțiune asemănătoare estrogenului), M-Pause echilibrează nivelul de estrogen și ajută la reducerea simptomelor menopauzei.

Studiile arată că extractul de hamei Lifenol® poate reduce de 2* ori bufeurile și de 2* ori transpirațiile nocturne! Și asta nu e tot! Poate de asemenea reduce semnificativ simptome precum iritabilitatea, insomnia, durerile de cap, îngrășarea, schimbările de dispoziție, problemele de concentrare și lipsa de energie. Datorită acțiunii super puternice ajută utilizatoarele să aibă de 2* ori mai puține simptome ale menopauzei în doar 2 luni de utilizare!

De 2* ori mai puține bufeuri

Un studiu aleatoriu, dublu orb și controlat prin grup placebo1 a confirmat că femeile au de 2* ori mai puține bufeuri după doar 2* luni de suplimentare!

1Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175

Transpirații nocturne de 2* ori mai puține

Un alt studiu clinic a arătat că în doar 2 luni M-Pause nu doar că poate reduce numărul și intensitatea bufeurilor dar poate reduce transpirațiile nocturne, de 2* ori mai puține! Femeile care au folosit suplimentul au raportat îmbunătățirea calității vieții.

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.

Poveștile femeilor

Experiențele autentice ale femeilor care își împărtășesc trăirile și emoțiile legate de perimenopauză și menopauză.

Impactul perimenopauzei și al menopauzei m-a luat prin surprindere. A fi martora altor femei care au trecut prin această perioadă și au ieșit bine este incredibil de inspirat și îmi dă speranță.

- Amy, Londra

Bufeurile m-au afectat mult mai tare decât am anticipat vreodată. Erau atât de intense încât simțeam că parcă iau foc spontan când stăteam pur și simplu așezată.

- Darlene, Dublin

A venit pe neașteptate. La 47 de ani, a devenit ”copilul” care mi-a schimbat viața. Este esențial de reținut că sarcina este încă posibilă până la finalizarea tranziției menopauzei.

- Kourtnee, Berlin

M-Pause suplimentul pentru menopauză este ideal pentru:

Reducerea disconfortului cauzat de menopauză

Oferă un somn mai odihnitor

Reduce bufeurile, transpirațiile nocturne și alte simptome cauzate de menopauză

Facilitează slăbirea

Ingrediente de cea mai bună calitate, fără soia

Surse**

Heyerick, Arne, et al. “A First Prospective, Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Use of a Standardized Hop Extract to Alleviate Menopausal Discomforts.” Maturitas, vol. 54, no. 2, 2006, pp. 164–175., https://www.maturitas.org/article/S0378-5122(05)00282-3/fulltext

Ingrediente active

Glandline M-Pause
Conținut (1 unitate)30 capsule
Doza zilnică1 capsulă
Cantitate netă (1 unitate)15,8 g

Ingrediente în 1 capsulă
Extract de trifoi roșu200 mg
- Izoflavone40 mg
Lifenol® [extract de flori feminine de hamei]85 mg
- 8-prenilnaringenină0,12 – 0,21 mg
ACTAMIDE® [extract de piper negru]2 mg
- Piperină1,9 mg

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă)

Trifoi roșu (Trifolium pratense L.) frunze și flori de trifoi roșu (Trifolium pratense L.) extract cu 20% izoflavone totale 200 mg (izoflavone 40 mg), agent de încărcare: gumă de salcâm, învelișul capsulei (structură): hipromeloză, Lifenol® [hamei (Humulus lupulus L. ) extract din flori femele cu 0,15-0,25% 8-prenilnaringenină] 85 mg (8-prenilnaringenină 0,12-0,21 mg), agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași, ACTAMIDE® [extract din fructe de piper negru (Piper nigrum L.) cu 95% piperină] 2 mg (piperină 1,9 mg). 

*VNR = valori de referință pentru nutrienți

Lifenol® este marcă înregistrată NATUREX.

MOD DE UTILIZARE

Aportul zilnic recomandat este de 1 capsulă cu un pahar cu apă după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. O dietă diversă și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau folosești medicamente, consultă medicul înainte de utilizare.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc întunecat și uscat la o temperatură sub 25°C.