Pachet Echilibru Hormonal

Suficient pentru 30 zile

Contents: 1x Pachet Echilibru Hormonal 0 none/30 zile

-50%

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

HACCP

Fabricat în UE

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără gelatină

Fără gluten

Fără OMG

Calitate GMP

Fără lactoză

Vegan

Fără cruzime

Fără parabeni

Testat în laborator

Fără substanțe chimice toxice

HACCP

Fabricat în UE

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Pachet Echilibru Hormonal

Suficient pentru 30 zile

Combinația supremă de ingrediente naturale și fără hormoni, atent selecționate, care ajută la menținerea echilibrului hormonal și glicemic optim.

 • Susține echilibrul sănătos al glicemiei și reduce vârfurile glicemice de după masă
 • Reduce nivelul de glucoză din sânge în perioada de repaus alimentar cu până la 25*% 
 • Reduce pofta de dulce
 • Susține metabolismul și detoxifierea ficatului
 • Ameliorează irascibilitatea și îmbunătățește concentrarea
 • Susține pierderea în greutate
 • Garanția satisfacției sau primești produsul GRATUIT
 • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare

Sensilab are peste 3.000.000 de clienți mulțumiți în toată Europa.

Contents: 1x Pachet Echilibru Hormonal 0 none/30 zile

Suficient pentru 30 zile

-50% reducere
Preț special 169,99  RON Preț obișnuit 337,99  RON

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 30 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 135,99  RON)
60% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare

Cea mai avantajoasă ofertă

 
Loading...
în stoc
SKU
903973
4.90 20

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Hormonii sunt mesagerii organismului nostru care controlează practic toate funcțiile corpului.

De aceea, pachetul Echilibru Hormonal este soluția optimă pentru problemele legate de tulburările hormonale. Completat cu produsul nostru de calitate premium pentru menținerea echilibrului glicemic, acest pachet vizează 3 aspecte concrete ale bunăstării noastre:

 • Un nivel dezechilibrat al glicemiei este legat de pofta de dulce, pofta de mâncare și sensibilitatea la insulină.
 • Hormonii tiroidieni dezechilibrați au legătură cu oboseala, schimbările de dispoziție, pielea uscată, căderea părului, unghiile fragile, fluctuațiile de temperatură corporală și tulburările de somn.
 • Dominanța estrogenică este asociată cu irascibilitate, lipsa libidoului, anxietate, depresie, oboseală, balonare și indigestie.

Glicemie echilibrată - un organism mai sănătos

Glicemia reprezintă cantitatea de glucoză din sânge. Atunci când consumăm carbohidrați, hormonul insulină permite celulelor noastre să utilizeze glucoza pentru energie.

Cu toate acestea, anumite alimente bogate în carbohidrați pot crește prea mult glicemia. Acest lucru poate duce la vârfuri ale glicemiei (atunci când organismul produce prea multă insulină) și, în consecință, la căderi de tensiune - ca urmare, am putea avea pofte irezistibile de alimente cu gust dulce.

Pe lângă pofta de mâncare, studiile au descoperit că nivelul de zahăr din sânge poate avea un impact și asupra dispoziției, memoriei și concentrării.**

Cum se menține echilibrul glicemic?

GlucoLux este cheia pentru a echilibra nivelul de zahăr din sânge! Acesta conține ingrediente pe bază naturală care susțin echilibrul optim al glucozei, ajută la scăderea vârfurilor de glucoză după masă și reduce nivelul glicemiei în timpul repausului alimentar cu până la 25**%.

Îmbunătățește-ți starea și ține la distanță apetitul pentru dulciuri, pentru a pierde mai ușor în greutate!

Hormoni tiroidieni echilibrați - metabolism optimizat

Tiroida este responsabilă și dictează ritmul proceselor metabolice din corpul nostru.

Procesele metabolice sunt reglementate prin excreția hormonilor tiroxină (T4) și triiodotironină (T3). Tiroida controlează rapiditatea și eficiența cu care celulele transformă nutrienții în energie.

Când hormonii tiroidieni sunt dezechilibrați, aceasta poate duce la o varietate de simptome, cum ar fi oboseala, modificări ale dispoziției, fluctuații în reglarea temperaturii corporale, piele uscată, căderea părului, unghii fragile, modificări ale greutății corporale, dureri la nivelul membrelor și al mușchilor și dificultăți de somn.

Cum să obții mai multă energie?

Recomandăm ThyroLux - cu extracte naturale de plante și minerale selectate, susține funcționarea celulelor tiroidei și îmbunătățește procesele metabolice din organism, crește nivelul de energie și reduce oboseala și epuizarea.

Un nivel sănătos de estrogen - cheia stării de bine

Dacă sindromul premenstrual, menstruațiile anormal de dureroase și neregulate, schimbările de dispoziție, balonarea și excesul de grăsime pe șolduri, coapse și fese sunt o constantă în viața ta, este posibil ca nivelul de estrogen să necesite atenție.

Totuși, nu este vorba doar de femei, bărbații se pot confrunta și ei cu un dezechilibru de estrogen, ceea ce duce la un abdomen pronunțat, țesut mamar și scădere musculară vizibilă.

Ca în cazul tuturor hormonilor, echilibrul este cel mai important. De obicei, nivelul de estrogen ar trebui să fie echilibrat împreună cu ceilalți hormoni sexuali din organism, cum sunt progesteronul și testosteronul.

Acesta este singurul mod în care corpul nostru poate funcționa normal. Atunci când hormonii sunt dezechilibrați, putem întâmpina o serie întreagă de probleme.

Estrogenul stimulează creșterea țesuturilor sensibile la estrogen: la femei, acest lucru se întâmplă mai ales la nivelul șoldurilor, coapselor și feselor.

Pe de altă parte, bărbații cu un nivel crescut de estrogen pot observa creșterea țesuturilor adipoase în talie și pe piept. În timp, ar putea exista o scădere musculară vizibilă. Singura soluție pentru aceste probleme este restabilirea echilibrului hormonal.

Cum se menține echilibrul estrogenului?

EstroLux este un produs uimitor pentru echilibrarea estrogenului. A fost dezvoltat pentru a fi utilizat atât de bărbați, cât și de femei. Cu extracte de plante eficiente și vitamine selectate, ajută la echilibrarea nivelului de estrogen și reduce simptomele dezechilibrului estrogenic.

EstroLux este deosebit de eficient datorită efectului său 2-în-1:

 1. Împiedică activitatea xenoestrogenică (substanțe care interferează cu funcționarea hormonilor, prezente în gospodăriile noastre) care se comportă ca estrogenul în organism.
 2. Stimulează detoxifierea ficatului, ceea ce facilitează eliminarea excesului de estrogen din organism.

‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎

Surse

Safdar, Mahpara, et al. “Effect of Various Doses of Cinnamon on Blood Glucose in Diabetic Individuals.” Pakistan Journal of Nutrition, vol. 3, no. 5, 2004, pp. 268–272., https://doi.org/10.3923/pjn.2004.268.272.

Sugar and the brain. Harvard Medical School. (n.d.). Retrieved February 2, 2023, from https://hms.harvard.edu/news-events/publications-archive/brain/sugar-brain

Penckofer S, Quinn L, Byrn M, Ferrans C, Miller M, Strange P. Does glycemic variability impact mood and quality of life? Diabetes Technol Ther. 2012;14(4):303–310. doi: 10.1089/dia.2011.0191

Ingrediente active

Glandline ThyroLux
Conține (1 unitate)60 capsule
Doza zilnică2 capsule
Cantitate netă (1 unitate)41,7 g

Ingredienteîn 2 capsule% VNR*
L-tirozină400 mg**
Simag ™ 55300 mg**
- Magneziu165 mg44
Extract de busuioc150 mg**
Extract de Schisandra100 mg**
- Schisandrine10 mg**
Extract de Guggul100 mg**
- Guggulipide2,5 mg**
Extract de algă brună de mare75 mg**
-  Iod150 µg100
Zinc10 mg 100
Mangan4,4 mg220
Seleniu80 µg145

* VNR = valori de referință pentru nutrienți |** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule.

1 capsulă

De 2 ori pe zi

INGREDIENTE (în 2 capsule)

L-tirozină 400 mg, Simag™ 55 [oxid de magneziu extras din apă de mare] 300 mg (magneziu 165 mg – 44% DZR*), extract din frunze de busuioc 150 mg, extract din frunze de schisandra cu 10% schisandrinine 100 mg (schisandrinine 10 mg), extract din rășină din gumă de guggul cu 2,5% guggulipide 100 mg (guggulipide 2,5 mg), gluconat de zinc (zinc 10 mg – 100% DZR*), extract din algă brună de mare cu 0,2% iod 75 mg (iod 150 µg – 100% DZR*), drojdie îmbogățită cu seleniu (seleniu 80 µg – 145% DZR*)), agent antiaglomerare: fibre de orez, bisglicinat de mangan (mangan 4,4 mg – 220% DZR*), capsule: hidroxipropil metil celuloză.

*DZR = doza zilnică recomandată

Simag™ este marcă înregistrată NEXIRA.

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, cu un pahar cu apă după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să ai o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultă medicul înainte de utilizare. Acest produs nu se recomandă femeilor însărcinate șicelor care alăptează.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Ingrediente active

Glandline GlucoLux 
Conținut (1 unitate)30 de capsule
Doza zilnică1 capsulă
Cantitate netă (1 unitate)18,8 g 

Ingredienteîn 1 capsulă% VNR*
Gymnema sylvestre lextract din frunze
-acizi gimnemici101-108 mg**
Scorțișoară120 mg**
- polifenoli30 mg**
- PAC’s24 mg**
Zinc10 mg100
Extract de semințe de schinduf30 mg**
-saponine15 mg**
Acid alfa-lipoic25 mg**
ACTAMIDE® [extract de fructe de piper negru]5 mg**
Vitamina B61,4 mg100
Crom200 mcg500

*VNR = valori nutritive de referință | ** = valorile nutritive de referință nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă.

1 capsulă

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 1 capsulă):

agent de încărcare: gumă de salcâm, extract din frunze de Gymnema sylvestre (Gymnema sylvestre (Retz.) R. Br.) cu 75-80% acizi gimnemici 135 mg (acizi gimnemici 101-108 mg), învelișul capsulei (structură): hipromeloză, scorțișoară (Cinnamomum verum J. Presl.) extract din scoarță cu 25% polifenoli totali și 20% PAC-uri 120 mg (polifenoli 30 mg, PAC-uri 24 mg), agent antiaglomerant: fosfat de calciu dibazic, bisglicinat de zinc (zinc 10 mg - 100% VNR*), schinduf (Trigonella foenum-graecum L. ) extract din semințe cu 50% saponine 30 mg (saponine 15 mg), acid alfa-lipoic 25 mg, ACTAMIDE® [extract din fructe de piper negru (Piper nigrum L.) cu 95% piperină] 5 mg (piperină 4,75 mg), piridoxal 5'-fosfat (vitamina B6 1,4 mg - 100% VNR*), picolinat de crom (crom 200 μg - 500% VNR*).
*VNR = valori nutritive de referință

UTILIZARE

1 capsulă cu un pahar cu apă înainte de masă. 

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau dacă folosești medicamente, consultă medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează și persoanelor care utilizează medicamente antidiabetice. Consumul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Din cauza variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active, culoarea, gustul și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul. Aceste variații nu au impact asupra calității și eficacității generale a produsului. 

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc întunecat și uscat, la o temperatură sub 25°C. 

Ingrediente active

Glandline EstroLux
Ambalaj (1 unitate)60 de capsule
Doza zilnică2 capsule
Cantitate netă (1 unitate)30,5 g

Ingredienteîn 2 capsule% VNR*
Extract de melisă350 mg**
- Acid rozmarinic8,75 mg**
Pulbere de Chlorella200 mg**
Extract de Angelica Chineză120 mg**
Extract de rozmarin200 mg**
- Acid rozmarinic10 – 14 mg**
Extract din algă brună de mare60 mg**
-Iod120 µg80
Extract de piper negru10 mg**
-  Piperină9,5 mg**
Vitamina B67,7 mg550
* VNR = valori de referință pentru nutrienți |** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule.

1 capsulă

De 2 ori pe zi

INGREDIENTE (în 2 capsule)

extract de frunze de melisă cu 2,5% acid rozmarinic 350 mg (acid rozmarinic 8,75 mg), pulbere de alge chlorella integrală (perete celular crăpat) 200 mg, extract de Angelica Chineză 120 mg, extract de frunze de rozmarin cu 5-7% acid rozmarinic 200 mg (acid rozmarinic 10-14 mg), agent de încărcare: gumă de acacia, extract de alge marine brune cu 0,5 % acid rozmarinic; 2% iod 60 mg (iod 120 µg - 80% VNR*), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6 7,7 mg - 550% VNR*), extract de fructe de piper negru cu 95% piperină 10 mg (piperină 9,5 mg), agent antiaglomerant: fibre de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză. *DZR = doza zilnică recomandată

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu un pahar cu apă după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu se recomandă femeilor gravide și celor care alăptează.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

image

Obține acces la broșura electronică gratuită astăzi și află cum să-ți detoxifiezi ficatul în mod natural și cum să susții un ficat sănătos prin alegeri optime.