-50%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

ImunoBoost

20 capsule | Suficient pentru 10 zile

Suport 3-în-1 pentru sistemul imunitar

Contribuie la:

  • întărirea sistemului imunitar prin efectul 3-în-1: 320g de vitamina C în formă superioară + 20 mg zinc + 50 g seleniu
  • protecția imunitară 24/7
  • absorbția cu 300% mai mare a formei patentate de vitamina C (Ester-C®) la nivelul leucocitelor, celulele care luptă cu microbii
  • susținerea producției de anticorpi, acele molecule care apără împotriva atacului microbilor

Contents: 1x ImunoBoost 20 capsules/10 zile

Suficient pentru 10 zile

2,00  RON / Capsulă

-50% reducere
Preț special 19,90  RON Preț obișnuit 39,90  RON

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 10% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 10 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 10% reducere.
(Primești produsul pentru 10 zile de consum în fiecare lună la 17,91  RON)
55% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
 
Loading...
în stoc
SKU
101128

ImunoBoost cu putere triplă

Pentru a susține eficient organismul nostru când este atacat de microbi sau de alți "invadatori" care provoacă boli, trebuie să consolidăm toate cele 3 niveluri de apărare pe care le folosește sistemul imunitar:

1) Barierele de primă apărare (pielea, membranele mucoase/ca niște ziduri de fortăreață). Jucătorul principal: Vitamina C.

2) Imunitatea înnăscută cu acțiune rapidă și mai puțin eficientă (primele celule imunitare/ca niște polițiști care intră în scenă). Jucătorul principal: Seleniul.

3) Imunitatea dobândită cu acțiune lentă, dar extrem de orientată spre țintă (bazată pe anticorpi/ca niște forțe speciale "caută și distruge"). Jucătorul principal: Zincul.

Și iată de ce Imuno Boost este un sprijin atât de puternic - pentru că susține toate cele 3 ramuri principale ale sistemului imunitar necesare pentru a proteja eficient organismul de infecții și pentru a le face față mai ușor.

3 linii de apărare ale sistemului imunitar:

  • Prima linie de apărare (1): mucus, piele, lacrimi, microbiota = perete protector (imunitate înnăscută)

  • a 2-a linie de apărare (2): atacul unei game largi de celule imunitare, febră, inflamație (imunitate înnăscută)

  • a 3-a linie de apărare (3): formarea de anticorpi care distrug agentul patogen - microbul (imunitate adaptivă)

Studiul confirmă: Ester-C®, forma patentată de vitamina C, ne protejează 24/7

Când Ester-C® a fost studiat clinic, s-a confirmat că aceasta rămâne în celulele albe din sânge care luptă împotriva microbilor până la 24 de ore, ceea ce este mai mult decât vitamina C obișnuită. Acest lucru înseamnă că poate susține sistemul nostru imunitar pe tot parcursul zilei, 24/7!**

**Sursa: Combs MA, et al. Vitamin C Metabolites Enhance Leukocyte Uptake And Half Life: Critical Implications For Immune Enhancement. 48th Annual Meeting of the American College of Nutrition. 2007.

Apărarea organismului nostru nu doarme niciodată, susținere 24/7


Întărește funcția imunitară


Previne oboseala și epuizarea


Suport 24/7


Ajută la combaterea microbilor care cauzează boli

Cum acționează ImunoBoost pentru a întări apărarea imunitară?

Intro

1. Consolidarea barierelor de primă linie Pielea și membranele mucoase reprezintă prima linie de apărare împotriva microbilor și încearcă să împiedice pătrunderea acestora în organism.

Vitamina C ajută la crearea unui răspuns antimicrobian mai puternic prin întărirea pielii și a membranelor mucoase (prin întărirea colagenului, care este elementul lor de bază). În acest fel, întărește prima noastră barieră împotriva microbilor - împiedicând trecerea lor în organism, unde ne pot infecta și se pot înmulți.

2. Susținerea răspunsului imunitar înnăscut cu acțiune rapidă Celulele albe din sânge numite neutrofile și macrofage sunt primii polițiști care intră în scenă încercând să înghită și să distrugă invadatorii străini (viruși, bacterii și altele) și celulele deteriorate.

Seleniul îmbunătățește răspunsul nostru imunitar de primă mână la microbi și ne protejează celulele de radicalii liberi care se generează în timpul unui atac viral. Ajută la câștigarea timpului până când soldații din forțele speciale ale imunității dobândite sunt recrutați (= produși) într-un număr suficient de mare. De obicei, durează până la 2 săptămâni.

3. Susținerea răspunsului imunitar dobândit Aceasta este cea mai evoluată ramură a sistemului nostru imunitar. Este un specialist pentru fiecare și un singur microb sau altă substanță care cauzează boli.

Se bazează pe celule albe specializate din sânge numite celule B care produc anticorpi, forțele noastre speciale care țintesc și distrug substanțele străine problematice ca microbii. Dar pentru fiecare nou-venit pe care organismul nostru nu-l cunoaște încă trebuie să producă noi anticorpi. Acest proces necesită timp și energie.

Zincul este mineralul necesar pentru dezvoltarea și creșterea anticorpilor, cele mai specializate și mai eficiente arme pe care le avem împotriva organismelor care cauzează boli.

Toate cele 3, vitamina C, seleniu și zinc, protejează celulele imunitare împotriva propriilor arme de luptă contra microbilor: atunci când celulele imunitare organizează un atac împotriva microbilor, ele folosesc substanțe specifice care ucid microbii și care pot fi periculoase și pentru însăși celulele imunitare, dar și pentru alte celule ale organismului. Așadar, vitamina C, Se și Zn ajută la construirea unui scut care ne protejează propriile celule.

Triplă acțiune de întărire a sistemului imunitar

Ingrediente active

Imuno Boost
Conține (1 unitate)20 capsule
Doza zilnică1-2 capsule
Greutate netă (1 unitate)9.6 g

Ingredienteîn 2 capsule%VNR*
Ester-C®434 mg**
- Vitamina C320 mg400
Zinc10 mg100
Seleniu110 μg200

* VNR = valori de referință pentru nutrienți |** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1-2 capsule.

1-2 capsule

1 dată pe zi

INGREDIENTE (în 2 capsule)

Ester-C® [treonat de L-ascorbat de calciu] 434 mg (vitamina C 320 mg – 400% DZR*), agent de afânare: gumă de acacia, gluconat de zinc (zinc 10 mg – 100% DZR*), drojdie îmbogățită cu seleniu (seleniu 110 µg – 200% DZR*), agent antiaglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, capsule: hidroxipropil metil celuloză.

*DZR = doza zilnică recomandată

Ester-C® este marcă înregistrată The Ester C Company.

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1-2 capsule cu un pahar de apă după masă.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.