Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

SLĂBIRE EFICIENTĂ

Studiile clinice au arătat că persoanele care au utilizat produsele SlimJOY au avut următoarele rezultate:

ELIMINAT EXCESUL DE APĂ DIN ORGANISM CU 27%

AU REDUS DIMENSIUNEA TALIEI

NU AU EXPERIMENTAT EFECTUL YO-YO

AU ARS CU 24% MAI MULTE GRĂSIMI

 

4 PRODUSE SLIMJOY CU EFECT INTENS ÎN SLĂBIRE

Când am dezolvat produsele naturale pentru slăbit din gama SlimJOY, am ținut cont de toate fazele și provocările pe care oameni obișnuiți le-au întâmpinat când au trecut prin procesul de slăbire. Pachetul Complet de Slăbire - 30 de zile (care include toate cele 4 produse cu efect intens) este campionul absolut în slăbire. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
  • Băutura WaterOut EXTREME oferă rezultate rapide și motivație să mergi mai departe. WaterOut EXTREME ajută ficatul, stimulează sistemul limfatic, detoxifiază organismul, contribuie la eliminarea celulitei și stimulează metabolismul.
  • Băutura FatBurn EXTREME crește arderea grăsimilor cu 24%*
  • AdipoSlim EXTREME- capsule dovedite că reduc grăsimea abdominală cu până la 50%* și că dublează numărul de calorii arse prin stimularea țesutului maro.
  • Băutura NightBurn EXTREME este o soluție revoluționară pentru toți cei care se luptă cu pofta de mâncare crescută seara. Este dovedit că produsul stimulează metabolismul pe timpul nopții pentru a arde grăsimile eficient.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

 
 

"Seara nu mai aveam poftă de mâncare";

NighBurn cu efect Strong a ajutat-o pe Tamara să suprime pofta de mâncare care apărea seara. »La începutul dietei mi-a fost teamă că va continua să îmi fie foame, în special seara în timp ce mă uitam la televizor. Dar după ce am încercat băutura NightBurn am început să simt contrariul. Seara nu mai aveam poftă de mâncare.« ne spune Tamara.

"Un kilogram și jumătate pe săptămână!”

Lado a decis să slăbească după ce a observat că kilogramele în plus îl împiedicatu să aibe o vitață normală și sănătoasă. »Un kilogram jumătate pe săptămână poate fi numit succes. A trebuit să fac găuri noi în cureaua de la pantaloni. Acesta este Succes, cu S mare!”.

Disponibilitate: În stoc

344,00 RON

149,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Suplimente alimentare
Ingrediente:
WaterOUT EXTREME: pudră din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, agent de afânare: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel, extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, suc de pepene verde sub formă de pulbere, extract din funze de ceai de Jawa cu 2% potasiu, aromă naturală de zmeură, pulbere concentrată din suc de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2,5%, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.
FatBurn EXTREME:agent de afânare: gumă de acacia, Carnipure® [L-tartrat de L-carnitină], extract de ceai mate cu 8% cafeină, extract de semințe de guarană cu 10% cafeină, pudră din extract de fructe papaya cu 6 unități USP/mg activitate proteolitică a papainei, aromă naturală de mango, nicotinamidă, agent antiaglomerant: fibre de orez, regulator de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloză.
Capsule AdipoSlim EXTREME:MOROSIL [Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro cu 4,3-4,5% vitamina C], extract din frunze și muguri de ceai verde cu 90% polifenoli totali și 2-6% cafeină, MaxiTherm SD [extract din fruct de piper cayenne încapsulat cu 2% capsaicinoizi], clorhidrat de piridoxină, BioPerine [extract de piper negru cu 95% piperină], agent antiaglomerant: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.
NightBurn EXTREME:Fibregum™ [gumă de acacia cu 90% fibră dietetică solubilă], extract din fructe de garcinia cu 60% acid hidroxititric, bitartrat de colină, extract din frunze de melisa cu 15% acid hidroxicinamic și 7% acid rozmarinic, aromă naturală de lime, extract din fructe de roșcov, ascorbat de calciu, extract din rădăcină de cicoare cu 20% inulină, regulator de aciditate: acid citric, agent antiaglomerare: dioxid de siliciu și fibre de orez, îndulcitor: sucraloză, clorhidrat de piridoxină.
Mod de utilizare:
WaterOut EXTREME: Se recomandă a fi consumat în prima parte a zilei, dizolvat într-un litru de apă rece. FatBurn EXTREME: Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 250 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare. Capsulele AdipoSlim EXTREME: Se recomandă consumul unei capsule pe zi cu un pahar de apă după una dintre mese. NightBurn EXTREME: Se recomandă consumul unui plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă înainte de somn. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.
Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Deși folosim o formă încapsulată a extractului de piper cayenne (MaxiThermTM), persoanele cu un stomac mai sensibil pot avea reacții adverse ușoare, cum ar fi iritarea stomacului.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.
ADIO kilograme!