UNDO Skincare

Supliment alimentar. Reduce ridurile și hidratează.Efecte vizibile după doar 2 săptămâni de utilizare!

UNDO Skincare
 • compoziţie unică
 • efect medical dovedit
 • reducerea incredibilă a ridurilor
 • reduce vizibilitatea petelor roșii
 • acțiune dovedită din interior
 • riduri mai puțin profunde cu 25%
 • piele curată și proaspătă în fiecare zi
 • efect vizibil în 2 săptămâni


 

139,00 RON

99,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Descrierea produsului

Crema UNDO constituie o inovaţie la nivel mondial, care are un efect medical dovedit. Compoziţia unică şi eficienţa cremei au fost confirmate şi de către dermatologi renumiţi. S-a demonstrat, că aceasta acţionează din interior şi facilitează o reducere incredibilă a ridurilor.

De asemenea, s-a mai demonstrat, că crema UNDO are efect asupra fibrelor de colagen din straturile profunde ale pielii, substanţa de bază conţinută de cremă penetrând direct în zonele în care începe procesul de îmbătrânire al pielii.

Prin folosirea acestei creme, vă puteţi atenua semnele îmbătrânirii, îngrijindu-vă în acelaşi timp pielea. Crema hrăneşte pielea din interior, asigurându-i timp de 24 ore toţi nutrienţii de care are nevoie, ceea ce înseamnă, că nu veţi mai avea nevoie de seruri suplimentare sau de creme separate de zi şi de noapte.

Crema UNDO nu produce alergii şi este adecvată pentru toate tipurile de piele; pe lângă complexul Undo aceasta mai conţine şi antioxidanţi puternici, care au rol în reducerea efectului radicalilor liberi asupra pielii.

Efectele produsului

 • reducerea incredibilă a ridurilor
 • îngrijirea pielii
 • asigură umiditatea pielii
 • hrăneşte pielea din interior
 • reduce efectele radicalilor liberi asupra pielii

Rezultatele clinice au arătat că:

 • Ridurile au fost reduse în proporție de 25%
 • Volumul ridurilor a scăzut cu 18%
 • Fermitatea pileii a crecut cu 17%
 • Elasticitatea pielii a crescut cu 10%
 • Reducerea semnelor de oboseală a crescut cu 12%
 • Efectele antioxidante asupra pielii au crescut cu 44%
 • Hidratarea pielii a crescut cu 40%

Produsul este adecvat pentru toti cei care

 • au depăşit vârsta de 25 ani (atât femei, cât şi bărbaţi)
 • doresc să-şi reducă ridurile de pe obraz
 • doresc o cremă cu efect de 24 de ore, care îngrijeşte în mod complet pielea
 • caută un produs cu care să-şi hrănească pielea din interior
 • doresc să-şi asigure un aspect atractiv într-un mod simplu

Sfaturile Sensilab

Îmbătrânirea este un proces biologic, care duce la scăderea funcţiilor biologice şi a capacităţilor organismului de a se adapta la stresul metabolic. Îmbătrânirea este deci un proces continuu, care începe cu naşterea şi se termină cu moartea. Fiecare dintre noi ar dori să-şi încetinească procesul de îmbătrânire. În special femeile doresc să-şi menţină aspectul tineresc şi încearcă orice produs de întinerire nou apărut. Din păcate, există foarte puţine creme, care să reprezinte atingerea de noi standarde în domeniul dermatologiei şi al cosmeticii. O astfel de cremă este crema Undo – o inovaţie la nivel mondial, care se poate mândri cu două brevete internaţionale.

Structura de colagen a pielii este compusă din fibre de colagen şi elastină. Fibrele de colagen trebuie să fie în cantitatea normală, intacte şi interconectate cu exactitate. Structura reţelei de colagen se modifică în continuu. Degradarea fibrelor de colagen este cauzată de anumite enzime - metaloproteinaze, a căror acţiune creşte odată cu îmbătrânirea. Pe lângă procesul îmbătrânirii, acţiunea enzimelor mai este stimulată şi de razele solare, aerul poluat, stres, modificările hormonale, alimentaţie… Ca urmare, structura de colagen este mai fragilă, pielea devine neelastică şi apar riduri din ce în ce mai pronunţate. Refacerea reţelei de colagen trebuie să fie rapidă şi eficientă, pentru ca calitatea acesteia să nu se deterioreze. Dacă structura de colagen este refăcută, pielea este mai fină, mai radiantă şi mai fermă, ridurile sunt mai puţin adânci şi mai puţin vizibile.

Prin folosirea cremei UNDO veţi obţine o reîntinerire incredibilă a pielii. Aplicaţi crema dimineaţa şi/sau seara pe faţă, gât şi decolteu, după o prealabilă curăţare a acestor zone.

Despre ingrediente

Crema Undo, cu compoziţia sa unică denumită Undo complexTM , împiedică descompunerea reţelei de colagen, stimulează formarea de noi fibre de colagen şi îmbunătăţeşte structura pielii. Pe lângă acestea, crema conţine antioxidanţi puternici  (vitaminele A, C, E), care reduc efectul radicalilor liberi din piele.

Reţeaua de colagen este alcătuită din fibre de colagen şi în mai mică măsură din elastină. Fibrele de colagen trebuie să fie prezente într-o cantitate optimală şi trebuie să fie nedeteriorate şi structurate exact, pentru ca pielea să aibă aspect radiant, suplu şi tineresc.

Structura reţelei de colagen se schimbă în continuu. Fibrele de colagen se descompun, în timp ce fibrocitele formează noi fibre de colagen, care le înlocuiesc pe cele deteriorate. Refacerea reţelei de colagen trebuie să fie rapidă şi eficientă.

Descompunerea fibrelor de colagen este cauzată de enzimele denumite metaloproteinaze, care „taie” fibrele de colagen.

Funcţionarea metaloproteinazelor este activată de molecula angiotensina II. Funcţionarea  angiotensinei II este stimulată de factori dăunători, cum ar fi: expunerea la razele solare, aerul poluat, hormonii, alimentaţia, procesul de îmbătrânire, stresul ...

Dacă fibrele deteriorate de colagen sunt înlocuite cu unele noi, reţeaua de colagen nu se dezmembrează. Din păcate, noile fibre de colagen nu pot înlocui complet pe cele deteriorate.

Angiotenzina II este un activator puternic al metaloproteinazelor şi deci al descompunerii de fibre de colagen.

Dacă reducem şi încetinim funcţionarea angiotensinei II, reducem nivelul de deteriorare al reţelei de colagen şi stimulăm formarea de colagen de calitate. Cu cât structura reţelei de colagen a pielii este mai bună, cu atât aceasta este mai netedă şi mai radiantă, ridurile fiind mai puţin adânci şi mai puţin vizibile.

Crema UNDO este absorbită rapid de piele şi creează un film protector special, care menţine umiditatea pielii. De aceea, este necesar a fi foarte atenţi la modul în care aplicăm crema, pentru că masarea excesivă a acesteia în piele poate duce la deteriorarea filmului protector, care se dezlipeşte astfel de piele.

MOD DE ADMINISTRARE: Produsul conţine 50 ml cremă. Vă recomandăm, să aplicaţi crema UNDO pe obraz, gât şi decolteu, după curăţarea prealabilă a acestor zone, dimineaţa şi/sau seara. Crema UNDO este absorbită rapid de piele şi creează un film protector special, care menţine umiditatea pielii. De aceea, este necesar a fi foarte atenţi la modul în care aplicăm crema, pentru că masarea excesivă a acesteia în piele poate duce la deteriorarea filmului protector, care se dezlipeşte astfel de piele.