ESSENTIALS

VITAMINA D3 4000 I.U.

Cel mai puternic supliment de vitamina D3 de pe piață este exact ceea ce avem cu toții nevoie în aceste zile

Cei mai mulți oameni nu știu că există o problemă globală cu vitamina D3 - și, mai mult, cei mai mulți oameni nu știu că această problemă îi afectează și pe ei! Până la 75% din populația lumii are un nivel scăzut de vitamina D3. Deoarece aceasta este una dintre vitaminele cheie pentru imunitate, este destul de clar de ce este important să se mențină un nivel ridicat al acestei vitamine în zilele noastre.

image

1. Da, corpul tău poate produce vitamina D - dar o produce?

Vitamina D, cunoscută și sub numele de "vitamina soarelui", este produsă în organism de lumina soarelui. Și tocmai aici este problema: ne petrecem 90% din timp în interior! Pentru a menține un nivel adecvat, ai nevoie de aproximativ 15 minute de lumină solară la amiază, de mai multe ori pe săptămână.

Dar unde ești în fiecare zi la prânz? Cel mai probabil într-un birou sufocant, într-o sală de producție sau acasă. Iar în timpul vacanței de vară, când petreci de fapt mai mult timp în aer liber, te dai cu cremă de protecție solară care interferează cu sinteza vitaminei D.

image

2. Vitamina D3 4000 U.I. are o doză mare de vitamina D3

Essentials Vitamin D3 nu este un moft - conține 100 μg sau 4000 U.I. (unități internaționale) de vitamina D3! Deși această cantitate este de 10 ori mai mare decât doza zilnică recomandată, ea se încadrează totuși în limitele de siguranță (aproximativ 100 μg/zi). Dacă ar exista o varietate mai mare de alimente bogate în vitamina D, atunci nu ar fi o problemă să nu te expui suficient la soare.

Dar astfel de alimente sunt puține și rare - pește gras, gălbenușuri de ou, ciuperci - și nu sunt chiar un aliment de bază în meniul zilnic al majorității oamenilor. Așadar, dacă nu primești suficientă vitamina D, fie de la soare, fie din alimentație, un supliment de vitamina D de bună calitate, în doză mare, este o idee foarte bună.

image

3. Este extrem de important pentru sistemul tău imunitar

Studiile au arătat că deficitul de vitamina D duce la slăbirea imunității și la creșterea riscului de infecții, în special gripă și infecții respiratorii. Vitamina D are o serie de efecte asupra celulelor sistemului imunitar, ducând la reducerea producției de citokine inflamatorii și la creșterea producției de citokine antiinflamatorii.

image

4. Ai nevoie de ea pentru oase sănătoase

Ai putea întreba: "Nu calciul este important pentru oase?" și bineînțeles că ai dreptate. Dar știai că, fără vitamina D, organismul tău are dificultăți în a absorbi calciul din alimente? Ca urmare, corpul tău "suge" calciu din oase, ceea ce poate crește riscul de fracturi sau osteoporoză.

De asemenea, vitamina D ajută la menținerea unor niveluri normale de fosfor, un alt mineral care ajută la formarea oaselor.

image

5. Îl livrăm direct la ușa ta!

Beneficiază de toate avantajele vitaminei D3 4000 U.I. în confortul propriei case! Îl vom livra la tine acasă în termen de 2-3 zile lucrătoare. Tot ce trebuie să faci este să o comanzi online și să aștepți ca vitamina soarelui să ajungă la ușa ta!

Acum că te-ai pus la curent cu cunoștințele tale - ai ajuns la punctul 5! - ești gata să profiți din plin de avantajele puternicei noastre vitamine D3! Există o ofertă specială în spatele butonului ÎNCEPE ACUM - așa că îndrăznește! Profită astăzi de toate avantajele!