Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Abdomen Plat

Supliment alimentar Abdomen plat- pachetul ideal care te scapă de burtă!

-44%

Abdomen Plat
 • Accelerează eliminarea excesului de apă cu 27%*
 • Reduce balonarea cu 60%*
 • Efectul de curățare al ficatului este de 10 ori mai puternic*
 • Combinație de produse care reduce circumferința taliei și contribuie la slăbire
 • Efect de detoxifiere și regenerare a ficatului
 • Efect antiinflamator
 • Produse în UE la cele mai înalte standarde farmaceutice și de calitate
 • Doar ingrediente active naturale
*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

 

Disponibilitate: În stoc

158,00 RON

89,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

CONȚINE: 30 capsule Hepafar forte + 10 plicuri WaterOut Extreme

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

Fă click pe video și află cum te ajută Hepafar să detoxifiezi un ficat supraîncărcat

Cauzele unui abdomen mărit

Zilnic organismul nostru este supus atacului toxinelor din hrană și mediul în care trăim. Un corp încărcat cu toxine favorizează și acumularea de grăsime, conducând la așa numita obezitate toxică.

Ficatul și sistemul limfatic sunt responsabile cu eliminarea toxinelor din corp, dar uneori datorită concentrației ridicate de toxine acumulate detoxifierea naturală nu se mai produce, procesele metabolice de bază fiind încetinite.

Simptomele obezității toxice:

 • Incapacitatea de a slăbi
 • Grăsimea se acumulează repede în zona abdminală
 • Mâini, picioare sau față umflate
 • Lipsă de energie și oboseală cronică
 • Probleme cu digestia
 • Insomnie
 • Nivel ridicat de colesterol și trigliceride

Cum s-a ajuns aici?

Când organismul nostru intră în contact cu prea multe toxine din alimentație acestea nu mai sunt eficient eliminate, favorizându-se astfel formarea depozitelor de grăsime și retenția de apă.

Care sunt factorii care favorizează această condiție?

 • Dietă greșită (alimentare excesivă, consumare de alimente procesate)
 • Prea puțină mișcare
 • Consumarea de tablete anticoncepționale sau altă medicamentație
 • Lipsa nutrienților, vitaminelor și mineralelor esențiale din alimentație
 • Consum de alcool
 • Stres zilnic
 • Toxinele din hrană, cosmetice și mediu
 • Consum prea mic de apă

Cea mai bună soluție: pachetul Abdomen Plat

Nu îți fă griji! Odată ce ai reușit să detoxifiezi ficatul și să elimini excesul de apă din organism slăbitul va deveni mult mai ușor! Adio, centimetrilor din talie, Adio balonarării, Adio membrelor umflate!  

 • Pachetul Abdomen plat conține 2 dintre cele mai iubite produse pentru slăbire și eliminarea toxinelor din organism. Efecte vizibile după 10 zile de la începerea curei.*
 • Pachetul conține 10 plicuri de WaterOut, suficiente pentru 10 zile și 30 de capsule de Hepafar forte suficiente pentru 15 zile de consum.

 *[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Utilizatori satisfăcuți:

 

Miki V. Și-a dat seama ca s-a ajuns prea departe ”Când am început să mă gândesc la sănătatea mea și la ce fac pentru ea, am decis că este nevoie de o schimbare urgentă! Trebuia să găsesc ceva care să funcționeze. Am discutat cu prietenii despre problema mea, toți mi-au oferit sfaturi, dar totul mergea spre un numitor comun- ficatul supraîncărcat [...] Recunosc că îmi place să trăiesc regește, să mănânc bine, uneori mai consum și alcool, iar toate acestea sunt o povară pentru ficat. Mi-am spus: dacă la mașină îi schimb filtrele și am grijă de ea, de ce să nu îmi curăț și ficatul.” Miki a ales pachetul Adbomen Plat ca soluție la problemele lui ”Prietenii au lăudat ambele produse, și am decis să le folosesc pe amandouă, mai ales că sunt și naturale” . Schimbările au apărut deja după o săptămână de utilizare*. ”[...] Nu mi-a venit să cred la ce gaura am ajuns să îmi închid cureaua! De mulți ani nu m-am mai simțit atât de bine”!*

 *[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Hepafar forte:

Ingrediente (în 2 capsule): HEPAforte complexTM [extract din frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 700 mg (cinarină 17,5 mg), complex silibin-fosfatidilcolină cu 29-37% silibină (conține lecintină de soia) 160 mg (silibină 46,4 – 59,2 mg), acid succinat D-alfa-tocoferil(vitamina E 48 mg – 400% DZR*), extract din fruct de piper negru cu 95% piperină10 mg (piperină 9,5 mg)], agent de afânare: gumă de acacia, agent antiaglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

DZR*= doza zilnică recomandată

Conține alergeni: lecitină de soia

Utilizare: Se recomandă consumarea a 2 capsule pe zi, 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, după masă cu un pahar de apă.

Atenționări: Dacă sunteți hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează. A se consuma de persoane cu vârsta mai mare de 14 ani.

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spațiu întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

Greutate netă: 20.2 g

WaterOut Extreme:

Ingrediente: CactiNeaTM (pulbere din fructe de cactus cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină) 2000 mg, purtător: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel 500 mg, extract de rădăcină sarsaparilla 500 mg, extract din flori de hibiscus cu 10 % polifenoli totali 500 mg, suc de pepene verde sub formă de pulbere 500 mg, extract din funze de ceai de Java cu 2% potasiu 500 mg, aromă naturală de zmeură, pulbere din piure de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 350 mg, VinOgrapeTM Plus (extract de frunze de viță de vie roșie cu 90% polifenoli totali și 18% OPC (conținut de sulfiți> 10 mg/kg)) 50 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.
CactiNeaTM și VinOgrapeTM sunt mărci ale companiei Nexira.

Utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 plic. Se dizolvă amestecând viguros în 1 litru de apă. Amestecați bine pentru a dizolva orice bulgări. Consumați pe parcursul dimineții.

Atenționări: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Greutate netă: 63 .2 g

Abdomen Plat