Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

WaterOut Strong

Supliment alimentar Băutură diuretică extrem de puternică acum este mai bună, rapidă și puternică!

-61%

 • Resetează-ți sistemul limfatic și accelerează slăbirea
 • Elimină apa din organism
 • NOU – ACȚIUNE PUTERNICĂ: combate balonarea, elimină grăsimea și celulita MAI RAPID
 • Produsul cu cel mai rapid efect de slăbire de pe piață. Este natural 100% natural și sigur
 • Rezultate VIZIBILE 

Efect dovedit clinic!


 

Disponibil: In stoc

79,00 RON

31,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 10 plicuri

Activează sistemul limfatic, elimină excesul de apă și accelerează procesul de ardere al grăsimilor. NOUL WaterOut Strong conține o formulă substanțial îmbunătățită, al cărei rezultat este slăbitul VIZIBIL în doar câteva zile.

Studiile au demonstrat că WaterOut Strong:

 • slăbește extrem de eficient
 • accelerează eliminarea excesului de apă cu 27%*
 • reduce balonarea cu 60%*
 • asigură eliminarea apei în exces de 3.5 ori mai mult*
 • oferă rezultate după prima săptămână de utilizare

Iar ca bonus, contribuie la reducerea celulitei și asigura retenția mineralelor esențiale în ciuda eliminării intense a apei.

Rezultate rapide! WaterOut Strong se bucură de sprijinul a mai mult de 80% dintre utilizatori! Datorită noii formule îmbunătățite, visele devin realitate

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

EXTRACTE NATURALE PENTRU EFECT PUTERNIC

WaterOut Strong conține formula celui mai bine vândut produs- WaterOut, formulă care a fost drastic îmbunătățită pentru a oferi rezultate și mai bune!

 • Extract de păpădie, anghinare și armurariu,
 • Extract din coada calului,
 • Extract din Opuntia ficus-indica, Sarsaparilla și ceaiul de Java.
 • Extract din viță de vie roșie.

ACTIVEAZĂ SISTEMUL LIMFATIC ȘI ACCELEREAZĂ ARDEREA GRĂSIMILOR

Când sistemul limfatic de vine supraîncărcat, toxinele și grăsimile încep să se acumuleze în corpul tău, iar astfel slăbitul devine imposibil:

 • Sistemul limfatic filtrează și elimină excesul de apă și toxine din organism. Adițional, contribuie la transportul grăsimilor și a vitaminelor liposolubile și facilitează absorbția lor.

 • Oxigenul este crucial în metabolismul grăsimilor, deci cu cât celulele sunt mai oxigenate cu atât vor arde mai multe grăsimi.

 • Băutura diuretică WaterOut Strong va reduce congestia și va asigura drenajul, fapt ce va îmbunătăți circulația și va oferi oxigenul necesar celulelor pentru o bună funcționare.

 • Când sistemul limfatic devine supraîncărcat, toate toxinele și grăsimile rămân blocate în corpul tău, fapt pentru care te vei simți balonat/ă și îți va fi imposibil să slăbești.

Cea mai bună cale pentru a reduce balonarea și umflarea este eliminarea apei în exces. Activezi sistemul limfatic- elimini apa în exces și arzi grăsimile rapid

WATEROUT STRONG OFERĂ REZULTATE EXTRAORDINARE

 • reduce retenția de apă
 • rezultate vizibile
 • elimină umflarea membrelor
 • elimină balonarea

“FUSTA FAVORITĂ ÎMI ERA MAI LARGĂ !”

”Și eu am avut probleme ca orice altă femeie – mă deranja excesul de kilograme, m-am luptat multă vreme cu balonarea. Și tot din acest motiv am băut mai puțină apă, deoarece m-am temut că dacă consum lichide voi fi și mai mult balonată. Mare greșeală! tot ce am reușit a fost să mă simt mai și mai rău”, povestește Alma. ”Am vrut rezultate rapide, dacă nu văd rezultate rapide îmi pierd motivația. Tocmai de aceea m-am hotărât să consum WaterOut Strong. Am vrut să elimin cât mai repede posibil balonarea, excesul de kilograme și să mă simt mai bine.” ”După câteva zile mă simțeam mai puțin balonată și după două săptămâni fusta favorită îmi era mai largă!”

- Alma -

 

Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 plic într-un litru de apă, se va consuma în prima parte a zilei. De-alungul întregii zile se recomandă consumarea unei cantități suficiente de apă.

Atenționări: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Ingrediente: Extras din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, extract din părțile aeriene de coada calului (Equisetum arvense), agent de afânare: dextrină de porumb, extras rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din funze de ceai de Java (Orthosiphon stamineus) cu 2% potasiu, pulbere concentrată din suc de zmeură, , aromă naturală de zmeură regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2-5%, extract de fructe uscate de armurariu (Silybum marianum), extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) cu 11% inulină], extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor:sucraloză.

WaterOut Strong