Problema numărul 1 pe care o au femeile aflate la menopauză este creșterea în greutate

În timpul menopauzei, femeile se îngrașă adesea din cauza mai multor factori - scăderea nivelului de estrogen, pierderea țesutului muscular legată de vârstă, alegerile legate de stilul de viață, cum ar fi dieta și lipsa de exerciții fizice. Studiile** arată că scăderea nivelului de estrogen poate provoca, de asemenea, creșterea apetitului.

Pe măsură ce nivelul de estrogen scade, metabolismul încetinește. Kilogramele de la jumătatea vieții sunt mai susceptibile de a fi stocate în jurul abdomenului, mai degrabă decât pe șolduri și coapse, așa cum se întâmpla în timpul anilor de sarcină. Acest lucru nu numai că provoacă dificultăți în a intra în rochia preferată, dar excesul de greutate în jurul taliei poate avea, de asemenea, implicații asupra sănătății.

Simptome obișnuite ale menopauzei

Menopauza marchează sfârșitul ciclurilor menstruale. De obicei, aceasta apare când femeile au 40 sau 50 de ani. Schimbările hormonale pot provoca disconfort - de fapt, peste 80%** dintre femei se confruntă cu semnele menopauzei, cum ar fi bufeurile - iar acestea pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții lor. Simptomele pot apărea încă de la 30 de ani! Este posibil să observați:

 • Menstruații neregulate

 • Creșterea în greutate

 • Metabolism lent

 • Apetitul crescut

 • Uscăciunea vaginală

 • Frisoane

 • Bufeuri

 • Transpirații nocturne

 • Probleme cu somnul

 • Schimbări de dispoziție

 • Modificări ale libidoului

M-Pause- combate în mod natural simptomele menopauzei

image

Natural

image

Fără hormoni

image

Fără lactoză

image

Fără gluten

image

Vegan

image

Testat clinic

Ingrediente de calitate superioară, fără hormoni și fără soia

Regăsește-te din nou cu doar 1 capsulă pe zi!

image

Ameliorează simptomele menopauzei cu M-Pause! Aceste capsule pe bază de plante vor facilita pierderea și menținerea greutății cu ajutorul rădăcinii de cicoare.

Capsulele M-Pause te vor ajuta să reduci bufeurile de 4 ori* în 6 săptămâni! Studiile** arată că M-Pause te poate ajuta, de asemenea, să reduci transpirațiile nocturne de 2x* în doar 8 săptămâni.

Extractul de hamei Lifenol® te va ajuta să ameliorezi alte simptome ale disconfortului menopauzei, precum iritabilitatea, problemele de somn, durerile de cap, creșterea în greutate, schimbările de dispoziție și energia scăzută.

Recâștigă-ți starea de bine și simte-te din nou tu însuți cu capsulele M-Pausefără hormoni!

Cele mai bune oferte - Încearcă acum!

Suficient pentru 30 zile

2 produse care combinate ameliorează simptomele menopauzei, reduc balonarea și slăbesc

Preț special 90,00  RON Preț obișnuit 198,90  RON
Loading...
Vezi produsul
Vezi toate articolele de pe blog

**Surse

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Bansal, Ramandeep, and Neelam Aggarwal. “Menopausal Hot Flashes: A Concise Review.” Journal of mid-life health vol. 10,1 (2019): 6-13. doi:10.4103/jmh.JMH_7_19