Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

STUDIILE CLINICE AU DEMONSTRAT EFECTUL

PIERDE GRĂSIMILE ÎN TIMP CE TE RELAXEZI SAU TE UIȚI LA TELEVIZOR

Combinația de ingrediente atent alese contribuie la arderea grăsimilor chiar și atunci când nu sunteți activi:

promovează arderea grăsimilor

îmbunătățește raportul dintre mușchi și grăsime

promovează utilizarea grăsimii corporale

crește vitalitatea organismului

 

REȚETĂ PENTRU ARDEREA INTESIVĂ A GRĂSIMILOR

Rezultate dorite chiar și fără mișcare.

Bineînțeles că este ideal, atât pentru sănătate cât și pentru un trup subțire, să facem mișcare cât mai des posibil. Din păcate, din cauza obligațiilor zilnice și a programului încărcat nu avem timp pentru acest lucru ori de câte ori ne-am dori sau ar trebui.
De aceea am creat o combinație specială din ingrediente selectate atent care oferă rezultatele dorite fără mișcare: extract din semințe de cola cu cofeină naturală, incredientul activ brevetat SvetolTM al producătorului francez Naturex, extract din rădăcină de ghimbir și vitamina B3.
BootBurn Intensive contribuie la arderea grăsimilor, promovează metabolismul, crește producția de energie, menține un nivel adecvat de zahăr în sânge, reduce senzația de oboseală și are efect benefic asupra pielii.

Te afli pe drumul cel bun chiar și atunci când dormi sau te odihnești!

 

79,00 RON

29,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

Agent de afânare: dextrină de porumb, extract din semințe de cola cu 10% cofeina, extract din boabe de cafea verde cu 45-50% acid clorogenic total și 2% cofeină, aromă de piersici, regulator de aciditate: acid citric, extract de rădăcină de ghimbir cu 5% gingerol, nicotanamidă, agent antiaglomerare:concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de utilizare:

Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide. Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

GREUTATE NETĂ: 45 g