5 cauze ale îngrășării pe fondul excesului de estrogen

Excesul de estrogen a devenit o problemă globală, la fel ca și faptul că suntem înconjurați de substanțe chimice care perturbă echilibrul hormonal. Tot mai multe studii raportează în acest sens. Una dintre primele consecințe ale dominanței estrogenice este acumularea de kilograme, în special pe șolduri, coapse și fese. Citește mai departe și află cum poți elimina excesul de estrogen.

image

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Excesul de estrogen din corpul tău datortat disturbatorilor hormonali stimulează creșterea în greutate în cel puțin 5 moduri:

1) Scade nivelul hormonilor tiroidieni, încetinind astfel metabolismul și arderea caloriilor

Estrogenul crește producția de proteine specifice (globulina de legare a tiroxinei) care se atașează de hormonii tiroidieni, dezactivându-i. Hormonii tiroidieni sunt cei care controlează rata metabolică. Acest lucru înseamnă că metabolismul și arderea caloriilor sunt încetinite.

2) Favorizează depozitarea grăsimii

Dacă nivelul de estrogen rămâne crescut în organism și nu este suficient progesteron care să echilibreze acțiunea estrogenului, acest lucru duce la un ciclu vicios. De ce? Deoarece celulele grase eliberează, de asemenea, estrogen, și stimulează în continuare acumularea kilogramelor în exces.

3) Reține apa în corp

Retenția de apă poate apărea și datorită acțiunii excesului de estrogen. Prin retenția apei în organism, acesta se asigură că este suficient material pentru îngroșarea mucoasei uterine în care poate crește fătul.

4) Crește poftele pentru mâncare nesănătoasă

Acesta mai este un lucru pe care îl observă majoritatea femeilor in perioada premenstruală: o dorință irezistibilă pentru alimente grase și zăharoase

5) Probleme cu somnul

S-a dovedit că lipsa somnului este asociată cu creșterea în greutate sau cu dificultăți în pierderea în greutate. Potrivit fundației americane pentru somn, 67% dintre femei au probleme cu somnul câteva nopți pe săptămână, iar acest lucru este în mare parte legat de un dezechilibru al hormonilor sexuali.

Cum poți atinge echilibrul de estrogen și un corp mai suplu?

Produsele chimice care acționează ca estrogenul în corpul nostru nu pot fi evitate. Sunt în apa potabilă, în plastic, produse cosmetice, produse de curățare, mobilier, mâncare ... dar ceea ce putem face este să ne asigurăm că excesul de estrogen este eliminat din organism. Cu acest obiectiv în gând, am conceput EstroLux- produs unic natural, fără adaos de hormoni care ajută al eliminarea excesului de estrogen din organism.

EstroLux echilibrează nivelul hormonal în mod natural, datorită cominației de: melisa, alge brune, rozmarin, chlorella, broccoli și Vitamina B6

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-50%
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 237,52  RON
Vezi produsul