Reglarea activității glandei tiroide

Expresii de genul: „după 30 de ani începi să te îngrași”, „nu vei mai atinge niciodată silueta dinainte de a naște”... sunt foarte comune. Dar, trebuie să știi că toate sunt doar mituri, poți reveni la mărimi mai mici, secretul se află în modul de funcționare a tiroidei.

image

Tiroida are nevoie de un pic de ajutor!

Dacă urmezi aceeași dietă tot timpul și kilogramele continuă să se acumuleze, există șanse mari să ai probleme cu tiroida. Ceea ce nu înseamnă neapărat că trebuie să ne alarmăm, ci doar că tiroida este un pic mai ”leneșă”.

Tiroida leneșă = acumulare de grăsime

Tiroida este o glandă mică situată în zona gâtului, o glandă care decide cât de repede ardem caloriile. Hormonii tiroidieni controlează metabolismul, deci consumul de energie. Dacă acțiunea tiroidei este încetinită, aceasta produce prea puțini hormoni tiroidieni, astfel încât toate procesele din organism sunt încetinite, inclusiv arderea grăsimilor.

Cum poți ajuta tiroida?

Cele mai frecvente motive pentru încetinirea funcției tiroidiene sunt stresul și lipsa nutrienților importanți. Prin urmare, îți recomandăm să încerci cele mai eficiente metode de ameliorare a stresului.

Nu trebuie să fie yoga sau meditație, poți „hrăni” creierul și în alte moduri. O plimbare în natură, plimbarea câinelui, citirea unei cărți, ascultarea muzicii preferate, petrecerea timpului cu prietenii dragi sau o vizită la spa, toate acestea sunt de asemenea eficiente ...

Scoate hainele mărimea S de la naftalină!

Acum este momentul să decizi: crezi în mitul conform căruia nu se poate face nimic sau îți creezi propriul destin, mai precis - propriul aspect fizic?

Dacă ai optat pentru a doua variantă, probabil te întrebi: cum fac asta? Ai primit deja primul sfat, trebuie să activezi tiroida. Iar soluția noastră este un naturală, fără hormoni!

ThyroLux - ajută tiroida

ThyroLux este singurul produs care oferă sprijin optim tiroidei datorită ingredientelor sale naturale.

Capsulele ThyroLux  conțin aminoacidul L-tirozină și extract de alge brune cu iod natural, extract de schisandra și busuioc, care asigură o rezistență mai bună la stres. Produsul conține și extract de rășină de guggul, care susține capacitatea de a absorbi iod, magneziu pentru mai multă energie și mineralele zinc, seleniu, mangan și cupru, esențiale pentru funcționarea optimă a tiroidei.

Asigură-te că tiroida funcționează optim și accelerează metabolismul. Vei observa în curând că visul de a purta din nou mărimea S se va împlini!