Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

CELE MAI BUNE REZULTATE

Reducerea circumferinței taliei

Pierdere în greutate

Contribuie la eliminarea excesului de apă

Reducerea circumferinței șoldurilor

WaterOut EXTREME băutura cu aromă de zmeură: drenarea naturală care asigură pierderea în greutate

Studiile clinice au arătat că cei care au utilizat WaterOut EXTREMEcu formulă îmbunătățită în prima fază a slăbirii (în timpul căreia e indicat să se elimine excesul de apă și să se curățe ficatul și intestinele), au putut pierde greutatea mai ușor. În plus au eliminat balonarea, umflarea membrelor și a feței și și-au redus dimensiunea taliei,

Consumă 1 plic pe zi și bea-l pe parcursul dimineții pentru a reduce balonarea și umflarea!

Adiposlim EXTREME- Capsule dovedite că reduc circumferința taliei și împiedică apariția efectului yo-yo

AdipoSlim conține ingrediente care stimulează formarea țesutului adipos maro, țesut care promovează arderea de până la 500 kcal în plus pe zi. Ingredientele active acționează asupra grăsimii viscerale și contribuie la arderea grăsimii abdominale

Consumă 1 capsulă pe zi după masă cu un pahar de apă.

Disponibilitate: În stoc

178,00 RON

75,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimentar
Mod de utilizare:
Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă de Adiposlim EXTREME pe zi cu un pahar de apă după masă.  WaterOut EXTREME se consumă 1 plic pe zi dizolvat într-un litru de apă rece. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.
Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Deși folosim o formă încapsulată a extractului de piper cayenne (MaxiThermTM), persoanele cu un stomac mai sensibil pot avea reacții adverse ușoare, cum ar fi iritarea stomacului.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.
Ingrediente:
Adiposlim EXTREME: MOROSIL [Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro cu 4,3-4,5% vitamina C], extract din frunze și muguri de ceai verde cu 90% polifenoli totali și 2-6% cafeină, MaxiTherm SD [extract din fruct de piper cayenne încapsulat cu 2% capsaicinoizi], clorhidrat de piridoxină, BioPerine [extract de piper negru cu 95% piperină], agent antiaglomerant: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.
WaterOUT EXTREME: pudră din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, agent de afânare: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel, extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, suc de pepene verde sub formă de pulbere, extract din funze de ceai de Jawa cu 2% potasiu, aromă naturală de zmeură, pulbere concentrată din suc de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2,5%, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

 

ZERO grăsime