Dacă nu mănânci te vei îngrășa!

De ce a mânca puțin nu este întodeauna soluția corectă? Deoarece acest lucru poate însemna că ai pierdut lupta cu kilogramele în plus. 

image

Organismul va funcționa în modul economic

2 ouă, 1 cafea, 2 mere, o bucată de carne de pui mică, 2 cartofi mici fierți- acestea reprezintă circa 1000 de calorii. Dacă mănânci doar acestea pe tot parcursul zilei se va întâmpla următorul scenariu: când începe să scadă cantitatea de calorii ingerate, corpul va percepe acest lucru ca și pe un atac și  va acționa mecanismul de apărare.

Ce înseamnă acest lucru? Organismul va începe să salveze caloriile, astfel va consuma mai puține calorii pentru menținerea funcțiilor de bază, adică va încetini metabolismul.

Se va reduce masa musculară

Dacă o persoană arde  2200 de calorii pe zi, dar consumă doar 1000 de calorii, atunci cu siguranță va slăbi, dar întrebarea este: cum? În acest caz slăbirea nu va presupune arderea depozitelor de grăsime, ci doar reducerea masei musculare. Organismul va utiliza ca și sursă principală de energie mușchii și nu grăsimea.

Eliminarea excesului de apă este bună

Excesul de apă din organism, pe lângă faptul că cauzează unele probleme de sănătate, este și cauza câteorva kilograme în plus și a membrelor umflate. Așadar, o slăbire sănătoasă începe cu eliminarea excesului de apă cu ajutorul ceaiurilor și băuturilor drenante.

Elimină natural apa din organsim cu băutura drenantă Slimmium WaterOUT. Cu doar un plic pe zi vei spune adio membrelor umflate, kilogramelor în plus și vei începe să slăbești sănătos!

 

Pericolele unei diete subcalorice

Odată cu reducerea aportului caloric din alimentația noastră, reduce și aportul de nutrienți necesari organismului pentru a funcționa normal. Astfel se va altera și starea de bine, ne vom simți obosiți, fără motivație și înfometați.

Cea mai bună soluție

Exerții recomandă ca în timpul dietei să nu se reducă drastic cantitea de alimente ingerate. Trebuie doar îmbunătățită calitatea acestora prin alegerea alimentelor sănătoase și bogate în nutrienți. Este important să avem 3-5 mese pe zi (3 principale și 2 gustări).

Noi venim în ajutorul tău cu un supliment alimentar nou și revoluționar Slimmium capsule. Acesta te va ajuta să pierzi în greutate mult mai ușor fără să renunți la mesele gustose. Eficacitatea capsulelor Slimmium este dovedită științific. Nu mai ezita, mănâncă și slăbește! Nu vei mai încerca altceva în mod garantat!