Este timpul să spui definitiv adio problemelor de prostată și urinare!

Experții au făcut o descoperire revoluționară: există, în sfârșit, soluția mult așteptată pentru problemele de prostată!

Citește mai multe

Este cazul să spui adio simptomelor (peri)menopauzei

Experții au făcut o descoperire revoluționară: în sfârșit există o soluție pentru dezechilibrul hormonal din timpul (peri)menopauzei!

Citește mai multe

Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai bine de 10 kilograme în doar câteva săptămâni.

Citește mai multe

Diana a scăzut 3* mărimi la îmbrăcăminte în 1* lună!

Datorită celor mai bine vândute trei produse de slăbire ale noastre, Diana a scăzut 3* mărimi la îmbrăcăminte și a redus balonarea. Citește povestea ei!

Citește mai multe

Luci: "În sfârșit văd rezultatele pe care mi le-am dorit întotdeauna și mă simt mai bine ca niciodată!"

Lui Luci îi place să practice diferite sporturi. Aleargă în fiecare zi încă de când era mică și, în plus, practică alpinismul și yoga. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre experiența ei de slăbire cu ajutorul produselor Sensilab!

Citește mai multe

"Am redus circumferința abdomenului și a șoldurilor!"

Lucie își descrie silueta ca fiind robustă. Când era mai tânără, era slabă, dar după sarcină s-a îngrășat foarte mult.

Citește mai multe