Henna: "În sfârșit, am lăsat în urmă toate problemele mele"!

Henna este o șefă de echipă în vârstă de 34 de ani la o fabrică din Finlanda, care se luptă de ceva timp cu problemele de greutate și cu o lipsă severă de energie. Mulțumită produselor Sensilab, a reușit în sfârșit să treacă la o nouă viață ......

Pavlina: "Am slăbit și mă simt mai bine - port un număr mai mic!"

Pavlina are 53 de ani și un job sedentar în spatele tejghelei. Când era mai tânără, era mulțumită de corpul ei. "Aveam o siluetă zveltă, dar, pe măsură ce am îmbătrânit, m-am îngrășat cu 1 kg în fiecare an, timp de 20 de ani." A aflat că avea o tiroidă le

Dorcas: "Am observat o micșorare a taliei și a burții într-o săptămână de la administrarea Garcinia Slim"

Dorcas știa că are nevoie de o schimbare și a început să facă mișcare, dar cifra de pe cântar nu s-a schimbat - atinsese un platou.

Valentina: " Atacurile de foame au dispărut și am slăbit 8 kg*"!

Valentina a trecut prin momente foarte dificile. Starea ei de supraponderabilitate și faptul că era convinsă că nu se va putea însănătoși niciodată au aruncat-o într-o spirală din ce în ce mai adâncă:

Ioana, "Am slăbit într-o lună mai mult decât în 6 ani de diete și sport!"

Sunt Ioana și lucrez toată ziua la birou și blogger de călătorii cu jumătate de normă. Dinainte de a veni pandemia, m-am luptat constant cu dietele și regimul de masă.

Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Produse pentru tine

PĂR ȘI PIELE
-50%
Preț special 119,90 RON Preț obișnuit 238,90 RON
Vezi produsul