Manuela: "Am slăbit 24 de kilograme în 3 luni!"*

Mă numesc Manuela și am 20 de ani. Lucrez ca estetician, ceea ce m-a ajutat cu siguranță în timpul călătoriei mele de slăbire, datorită pregătirii mele în domeniul nutriției și al eliminării celulitei. Cu toate acestea, a fost pentru prima dată când am început eu însămi un plan de slăbire propriu-zis. 

image

Știam că trebuie să pun capăt obiceiurilor mele nesănătoase în materie de alimentație și stil de viață.

A trebuit să pun capăt obiceiurilor mele nesănătoase în materie de alimentație și de stil de viață. Eram foarte leneșă și petreceam prea mult timp lipită de ecranul calculatorului.

Știm cu toții că genetica are un mare impact asupra formei corpului; din păcate, "gena grăsimii" se regăsește în familia mea - grăsimea din jurul abdomenului, brațelor și de pe spate este atât de încăpățânată! Nu am avut prea multe probleme cu celulita, deși sunt sigură că ar fi urmat dacă nu mi-aș fi schimbat la timp obiceiurile.

"Privitul în oglindă era deranjant și avea impact asupra stării mele de spirit"

Forma corpului meu a fluctuat mereu, dar la vârsta de 19 ani am ajuns la îngrijorătoarea cifră de 83 de kilograme la 158 de centimetri. Privitul în oglindă era supărător și avea un mare impact asupra stării mele de spirit. Nu reușeam să găsesc motivația de a face ceva în acest sens. 

Am întâlnit Slimmium pentru prima dată printr-un anunț pe Instagram. Am cercetat mai îndeaproape descrierile produsului, am citit toate comentariile utilizatorilor și am decis să încerc capsulele AdipoSlim EXTREME.

Le foloseam exact conform instrucțiunilor, deoarece cred cu tărie că este singura modalitate de a ajunge la rezultatele dorite - și nu doar acest arzător de grăsimi, ci toate produsele. Instrucțiunile sunt acolo pentru a fi urmate, fără întrebări! 

"Am redus aportul de carbohidrați și am redus și consumul de zahăr."

Pe lângă administrarea AdipoSlim EXTREME, am redus într-o anumită măsură consumul de carbohidrați și am eliminat alimentele bogate în zahăr, cum ar fi dulciurile și băuturile zaharoase (sucuri, băuturi energizante). Am mâncat proteine (carne) și legume așa cum aș fi făcut-o în mod normal. 

Să fim sinceri: sunt vinovată de faptul că ocazional trișez cu carbohidrații, dar numai o data în lună. Cred că nu ar trebui să fim prea duri cu noi înșine! Important este să avem suficientă voință pentru ca aceste zile de trișat să rămână excepții!

"Am devenit mult mai activă."

Acum îmi cunosc mai bine corpul, ceea ce înseamnă că pot recunoaște cu ușurință când am mâncat suficient și nu mai mănânc niciodată în mod inconștient.

De asemenea, acum sunt mult mai activă. Obișnuiam să fac o plimbare de 40 de minute de două sau chiar de trei ori pe zi, dar se pare că nu era suficient! Datorită faptului că am devenit mai în formă și că am mult mai puțină greutate de cărat, mersul pe jos nu mai era suficient, așa că am început să fac moderat, jogging.

"Am slăbit 24 de kilograme în 3 luni!"

Mi-am atins obiectivele? Momentan, nu pot spune că am reușit, dar folosesc AdipoSlim EXTREME de trei luni și am slăbit 24 de kilograme! 

"Sunt foarte mulțumită de stilul meu de viață actual!"

Sunt foarte mulțumită de stilul meu de viață actual și voi face tot posibilul să îl mențin. Faptul că sunt mai activă a contribuit enorm la bunăstarea mea generală și la aspectul meu.

*[Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a slăbi, sunt importante o dietă variată și un stil de viață sănătos].

"Răbdarea dă roade!"

Mesajul meu pentru toți cei care se luptă cu kilogramele în plus și se simt deprimați din această cauză: răbdarea dă roade! Este nevoie de un anumit efort în atingerea obiectivelor tale. Am crezut că a slăbi este incredibil de greu, dar credeți-mă, nu este chiar atât de rău! Începutul poate fi dificil, dar de aici încolo totul este lin. 

Sper ca povestea mea să vă ofere puțină încurajare pentru a avea și voi un nou început!

Încearcă! 

AdipoSlim EXTREME capsule sunt un arzător de grăsimi unic care vizează grăsimea abdominală datorită acțiunii 2 în 1 a formulei: stimularea arderii grăsimilor și prevenirea creșterii celulelor adipoase. 

Rezultate dovedite: Reduceți grăsimea de pe stomac cu până la 50%* și reduceți circumferința taliei cu până la 7,5 cm*. Acum, cu o formulă cu 30% mai puternică, nu este de mirare că un studiu a confirmat pierderea medie în greutate de 3 kg după 12 săptămâni de utilizare*.

*[Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, o dietă variată și un stil de viață sănătos sunt importante].

AdipoSlim este acum AdipoBurn: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine

Te-ar putea interesa