Cum să scapi de candidoză în 3 pași simpli

Suferi de balonare, pofte de dulciuri, disconfort intim sau creștere în greutate? Iată cum să scapi de candidoză în mod natural și permanent.

Citește mai multe
image

Nouă sfaturi pentru a scăpa definitiv de infecțiile cauzate de ciuperci

Do you think you're doing everything right, but vaginal yeast infections keep coming back? Here’s how to prevent yeast infections once and for all.

Citește mai multe
image

Juliana: “Este un adevărat miracol în viața mea.”

Ani de zile, Juliana și soțul ei au suferit de dureri de spate chinuitoare, ceea ce a afectat activitatea profesională, timpul petrecut în familie și plăcerile. Apoi, au descoperit o soluție simplă, dar revoluționară. Acum au scăpat de durere, bucurându-s

Citește mai multe
image

Adevărul șocant din spatele simptomelor sindromului premenstrual

Acest articol revelator dezvăluie intensitatea și impactul simptomelor sindromului premenstrual, de la tumultul emoțional până la tulburările fizice.

Citește mai multe
image

Michael: “Am pierdut grăsimea abdominală și am simțit cămășile mai largi.”

După ani de zile în care a fost supraponderal, Michael a descoperit că problema provenea de la ficat: "Viața mea ar fi fost complet diferită dacă aș fi știut despre această soluție înainte."

Citește mai multe
image

Probioticele pentru sănătatea femeilor: sunt valabile?

Probioticele pentru sănătatea femeilor susțin că mențin un echilibru sănătos în corpul feminin, în special în zonele intime. Dar se bazează aceste afirmații pe fapte sau sunt doar trucuri de marketing? Să aprofundăm.

Citește mai multe