Cel mai mare inamic al unui abdomen plat!

Poate că faci progrese în demersul tău de pierdere în greutate, dar se pare că nu reușești să obții un abdomen plat. Ce-ar fi dacă ți-am spune că s-ar putea să nu fie vorba de grăsime persistentă, ci pur și simplu de balonare?

Citește mai multe

Lorella Flego: "Experiența mea după 6 luni de administrare a colagenului"

Acest efect este confirmat de mai multe studii științifice, care arată că aportul de peptide de colagen îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii și ajută la reducerea ridurilor faciale.

Citește mai multe

Iodul - mineralul esențial pe care adesea îl neglijăm

Iodul este un mineral despre care nu prea se vorbește, dar este esențial pentru funcționarea normală a organismului. Așadar, ce face acesta și de ce ar trebui să ne intereseze?

Citește mai multe

Acestea sunt semnele unei tiroide lente - ce se poate face în acest sens?

Dezechilibrele hormonale sunt din ce în ce mai frecvente, dar de multe ori simptomele sunt trecute cu vederea, iar sursa lor este diagnosticată greșit.

Citește mai multe

Václava și-a îmbunătățit sănătatea cu ajutorul ThyroLux

Václava s-a confruntat cu probleme de greutate ca urmare a unor afecțiuni tiroidiene. Din fericire, a descoperit ThyroLux și a observat rapid o îmbunătățire. Citește în continuare pentru a afla mai multe!

Citește mai multe

Boštjan: „Mă simt mai ușor și am mai multă energie."

Cu pachetul nostru Hepafar pentru 3 luni, Boštjan și-a îmbunătățit starea de bine, a redus balonarea și a crescut nivelul de energie.

Citește mai multe