Acum 3 luni cântăream 100 de kilograme, iar acum port mărimea M

Când eram mai tânăr am jucat fotbal. Eram în formă și cântăream 72 de kilograme. Dar după ce am încetat să mai joc, totul s-a schimbat brusc. În 13 ani m-am îngrășat mai mult de 30 de kilograme.

"GREUTATEA MEA A SCĂZUT DE LA 84 KG* LA 65 KG*!"

Mi-am schimbat atitudinea, am mai multă încredere în mine și starea mea de spirit s-a îmbunătățit! Sunt foarte mulțumit de rezultate.

Henna: "În sfârșit, am lăsat în urmă toate problemele mele"!

Henna este o șefă de echipă în vârstă de 34 de ani la o fabrică din Finlanda, care se luptă de ceva timp cu problemele de greutate și cu o lipsă severă de energie. Mulțumită produselor Sensilab, a reușit în sfârșit să treacă la o nouă viață ......

Harri: "Am slăbit 7 kilograme. Motivația mea este la un nivel maxim și sunt mai fericit ca niciodată."

Harri lucrează ca consilier la o școală primară din Finlanda. După ce s-a îngrășat puțin, încrederea în sine a scăzut și a simțit că are nevoie de o schimbare. Produsele Hepafar au ajutat să să se întâmple acest lucru !

Valentina: " Atacurile de foame au dispărut și am slăbit 8 kg*"!

Valentina a trecut prin momente foarte dificile. Starea ei de supraponderabilitate și faptul că era convinsă că nu se va putea însănătoși niciodată au aruncat-o într-o spirală din ce în ce mai adâncă:

Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

Produse pentru tine

PĂR ȘI PIELE
-50%
Preț special 119,90  RON Preț obișnuit 238,90  RON
Vezi produsul