image

Katie: "Eram fata care putea să mănânce orice și să nu se îngrașe niciun gram. Apoi, peste noapte, totul s-a schimbat".

Deși a fost subțire toată viața ei, după vârsta de 25 de ani Katie a început să se îngrașe. Atunci a descoperit cum să-și reactiveze metabolismul și capacitatea de a arde grăsimile.

Citește mai multe
image

Arianna: "Mi-am aruncat blugii largi și am reușit în cele din urmă să intru în pantalonii mei vechi".

După divorț, Arianna, o profesoară în vârstă de 38 de ani, s-a luptat cu kilogramele în plus și cu o stimă de sine scăzută. Apoi, o soluție simplă a ajutat-o să slăbească.

Citește mai multe
image

Inovație în monitorizarea glicemiei: soluția s-ar putea afla în propria bucătărie

Dacă nu este ținut sub control, nivelul ridicat al glicemiei se poate agrava rapid și poate duce la diabet. Să se ascundă oare soluția în dulapurile noastre din bucătărie?

Citește mai multe
image

O tendință riscantă: adevărul despre injecțiile pentru slăbire

Injecțiile pentru slăbire devin din ce în ce mai populare în întreaga lume. Află mai multe despre această nouă tendință riscantă de a slăbi, despre consecințele sale potențial periculoase și despre alternativele mai sigure.

Citește mai multe
image

Cel mai mare inamic al unui abdomen plat!

Poate că faci progrese în demersul tău de pierdere în greutate, dar se pare că nu reușești să obții un abdomen plat. Ce-ar fi dacă ți-am spune că s-ar putea să nu fie vorba de grăsime persistentă, ci pur și simplu de balonare?

Citește mai multe
image

Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai bine de 10 kilograme în doar câteva săptămâni.

Citește mai multe