image

Inovație în monitorizarea glicemiei: soluția s-ar putea afla în propria bucătărie

Dacă nu este ținut sub control, nivelul ridicat al glicemiei se poate agrava rapid și poate duce la diabet. Să se ascundă oare soluția în dulapurile noastre din bucătărie?

Citește mai multe
image

O tendință riscantă: adevărul despre injecțiile pentru slăbire

Injecțiile pentru slăbire devin din ce în ce mai populare în întreaga lume. Află mai multe despre această nouă tendință riscantă de a slăbi, despre consecințele sale potențial periculoase și despre alternativele mai sigure.

Citește mai multe
image

Cel mai mare inamic al unui abdomen plat!

Poate că faci progrese în demersul tău de pierdere în greutate, dar se pare că nu reușești să obții un abdomen plat. Ce-ar fi dacă ți-am spune că s-ar putea să nu fie vorba de grăsime persistentă, ci pur și simplu de balonare?

Citește mai multe
image

Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai bine de 10 kilograme în doar câteva săptămâni.

Citește mai multe
image

Diana a scăzut 3* mărimi la îmbrăcăminte în 1* lună!

Datorită celor mai bine vândute trei produse de slăbire ale noastre, Diana a scăzut 3* mărimi la îmbrăcăminte și a redus balonarea. Citește povestea ei!

Citește mai multe
image

Luci: "În sfârșit văd rezultatele pe care mi le-am dorit întotdeauna și mă simt mai bine ca niciodată!"

Lui Luci îi place să practice diferite sporturi. Aleargă în fiecare zi încă de când era mică și, în plus, practică alpinismul și yoga. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre experiența ei de slăbire cu ajutorul produselor Sensilab!

Citește mai multe