Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

Pericolele deficitului de somn 

Lupta cu lipsa unui somn adecvat este reală! 1 din 3 adulți suferă de lipsa somnului! În aceste vremuri ciudate în care trăim, cei mai mulți dintre noi au uitat că lipsa somnului poate duce adesea la consecințe grave pentru corpul și mintea noastră.

Britta: "Sunt mult mai calmă și am mai multă energie!"

Problemele cu care s-a confruntat Britta erau cele pe care mulți dintre noi le cunoaștem: excesul de greutate, oboseala, balonarea și somnul de proastă calitate, pentru a numi doar câteva dintre ele...

Adiponectina: hormonul care te ajută să slăbești!

Pe măsură ce se apropie vara, majoritatea dintre noi începem să muncim din greu pentru a ne readuce în formă, a pierde în greutate în zonele critice și pentru a obține un corp tonifiat. Dar de multe ori, în ciuda dietelor drastice și a orelor petrecute..

Curățenia de primăvară- câte calorii se ard facând lucruri simple

Tradițional, în martie începe sezonul ”curățeniei de primăvară”. Dar, cum ar fi dacă ai putea obține efect 2 în 1 î …

Edith „Mă simt de parcă am început o viață nouă!”

Edith are 54 de ani și lucrează ca asistentă medicală. Își iubește meseria, dar de la debutul menopauzei, suferă de bufeuri, schimbări de dispoz …

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-68%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 310,00  RON
Vezi produsul
-50%
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 238,00  RON
Vezi produsul