Harri: "Am slăbit 7 kilograme. Motivația mea este la un nivel maxim și sunt mai fericit ca niciodată."

Harri lucrează ca consilier la o școală primară din Finlanda. După ce s-a îngrășat puțin, încrederea în sine a scăzut și a simțit că are nevoie de o schimbare. Produsele Hepafar au ajutat să să se întâmple acest lucru !

Valentina: " Atacurile de foame au dispărut și am slăbit 8 kg*"!

Valentina a trecut prin momente foarte dificile. Starea ei de supraponderabilitate și faptul că era convinsă că nu se va putea însănătoși niciodată au aruncat-o într-o spirală din ce în ce mai adâncă:

Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

Ioana, "Am slăbit într-o lună mai mult decât în 6 ani de diete și sport!"

Sunt Ioana și lucrez toată ziua la birou și blogger de călătorii cu jumătate de normă. Dinainte de a veni pandemia, m-am luptat constant cu dietele și regimul de masă.

Pericolele deficitului de somn 

Lupta cu lipsa unui somn adecvat este reală! 1 din 3 adulți suferă de lipsa somnului! În aceste vremuri ciudate în care trăim, cei mai mulți dintre noi au uitat că lipsa somnului poate duce adesea la consecințe grave pentru corpul și mintea noastră.

Britta: "Sunt mult mai calmă și am mai multă energie!"

Problemele cu care s-a confruntat Britta erau cele pe care mulți dintre noi le cunoaștem: excesul de greutate, oboseala, balonarea și somnul de proastă calitate, pentru a numi doar câteva dintre ele...

Produse pentru tine

PĂR ȘI PIELE
-50%
Preț special 119,00 RON Preț obișnuit 238,00 RON
Vezi produsul