Martina: “Aceste produse m-au ajutat să pornesc”

Martina, o tânără dezvoltatoare de website-uri și editor de media online, este foarte pasionată de cărți în timpul liber. Ea și-a descris fizicul astfel: "Mușchi nedefiniți și puțină grăsime pe coapse, abdomen și partea superioară a brațelor." După doar 1* lună de la utilizarea Slimmium, a reușit să slăbească și acum se simte mult mai bine în pielea ei.

image

Citește în continuare pentru a afla cum a reușit!

“Nu m-am simțit niciodată prea bine în corpul meu”

Problemele cu care se confrunta Martina au afectat modul în care se simțea în propria piele: "Niciodată nu m-am simțit prea bine în ceea ce privește corpul meu, dar încerc să îl accept și să trec la un nou nivel - unul în care să mă simt mai bine și mai frumoasă cu el."

“Nu am fost niciodată foarte încrezătoare, iar acest lucru are mult de-a face cu corpul meu.”

Într-o zi, a văzut o reclamă pentru Slimmium pe Facebook și a decis să încerce produsele noastre: "Am vrut să încerc ceva nou. Mă încred cu ușurință în reclame, chiar dacă lucrez în marketing și cunosc trucurile meseriei, mă las prinsă de ele de fiecare dată. Sunt ușor de convins de o descriere bună pe un site."

Și de data aceasta s-a bucurat că a fost convinsă!

“După prima săptămână, am slăbit primul* kilogram.”

“Am folosit Slimmium ADIO, Kilograme! și KiloShred. Le-am folosit de pe 15 martie 2022 până pe 15 aprilie 2022.”

“Am observat prima schimbare - eliminarea intensă a apei - în prima zi. După prima săptămână, am slăbit primul* kilogram, dar nu au existat alte schimbări evidente în corpul meu.”

Știai că…?

  • Ritmul în care putem slăbi depinde de cât de accelerat este metabolismul fiecăruia.1
  • Pe măsură ce slăbim, metabolismul încetinește, deoarece scade greutatea corporală de susținut. Putem evita acest lucru prin schimbări în alimentație și exerciții fizice.2
  • Produsele Slimmium pot ajuta la stimularea metabolismului, astfel încât să putem slăbi în mod susținut, fără a restrânge excesiv dieta.

“Am slăbit 2,5* kg în 1* lună”

Martina este încântată de rezultatele pe care le-a obținut cu produsele Slimmium: ”M-am simțit mai bine și pentru că nu mă gândeam tot timpul la mâncare.”

Produsele mi-au crescut motivația de a slăbi. De asemenea, am început să consum mai multe lichide datorită produselor, ceea ce este foarte important. Cantitatea crescută de lichide pe care am băut-o a dus și la reducerea poftei de mâncare.”

Am slăbit 2,5* kg într-o lună, ceea ce este uimitor și o modalitate excelentă de a da startul unei scăderi în greutate. Mai am încă un drum de parcurs, dar totuși sunt fericită și abia aștept să mai slăbesc.”

image

“Am găsit în sfârșit motivația de care aveam nevoie”

Cea mai semnificativă schimbare pentru Martina a fost diminuarea retenției de apă.

Mă simt puțin mai bine și cred că pot să slăbesc cu adevărat și să ajung la greutatea pe care mi-o doresc.”

“Mai este încă un drum lung de parcurs, dar este un început, am slăbit 2,5* kg și cred că pot slăbi și mai mult. Încă nu mi-am recăpătat pe deplin încrederea în mine, dar sunt pe drumul cel bun și mă simt mai bine și mai frumoasă.”

Și mesajul ei final? "În sfârșit realizez cât de importantă este hidratarea. Am găsit motivația de care aveam nevoie pentru a continua să merg mai departe. Aceste produse m-au ajutat să încep!”

Pachetul de slăbire complet

Pachetul Slimmium ADIO, Kilograme! conține tot ceea ce este necesar pentru a slăbi și a menține greutatea!

  • Pasul 1: Detoxifierea organismului, curățarea ficatului și, în consecință, o ardere mai eficientă a grăsimilor.
  • Pasul 2: Ridicarea temperaturii și scăderea cifrelor de pe cântar.

În dar, Martina îți oferă 15% reducere la acest pachet! Folosește codul 15_MARTINA la finalizarea comenzii - pentru a slăbi sănătos la un preț uimitor!

**Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Surse:

1 Liz Weinandy MPH, R. D. N. (2018, January 8). How to lose weight without slowing down your metabolism: Ohio State Health & Discovery. Ohio State Health and Discovery. Retrieved May 25, 2022, from https://health.osu.edu/wellness/exercise-and-nutrition/how-to-lose-weight-without-tanking-your-metabolism#:~:text=As%20we%20drop%20the%20weight,less%20body%20weight%20to%20support

2 Lawrence, J. (n.d.). Energy-boosting foods for diet fatigue. WebMD. Retrieved May 25, 2022, from https://www.webmd.com/diet/features/overcoming-dieting-slumps

Produse pentru tine