Václava și-a îmbunătățit sănătatea cu ajutorul ThyroLux

Václava este vânzătoare, iar în timpul liber îi place să gătească și să facă drumeții.

Spune că în tinerețe era destul de slabă, dar problemele legate de tiroidă i-au provocat o creștere în greutate și i-au influențat negativ viața în general.

Václava's Testimonial

Din fericire, a descoperit ThyroLux, iar lucrurile s-au schimbat rapid în bine. Citește povestea ei și află cum!

“Este complet natural.”

Înainte de a avea probleme cu tiroida, Václava se simțea mult mai bine în pielea ei: "Bineînțeles, mă simțeam mai bine într-un trup mai subțire, nu mai rămâneam fără aer la fel de ușor, aveam mai multă energie și mă simțeam mai atrăgătoare."

Într-o zi, a văzut o reclamă la Sensilab pe internet și a decis să încerce: "Ceea ce mi-a atras cel mai mult atenția au fost ingredientele naturale".

Produsul ei preferat a devenit rapid ThyroLux și, după rezultatele ei, este evident de ce

Știai că…?

Glanda tiroidă este principalul responsabil al metabolismului. Dacă tiroida este lentă și nu reușește să elibereze suficienți hormoni tiroidieni, metabolismul încetinește. Ceea ce înseamnă că organismul nu poate arde alimentele pentru a produce energie la fel de eficient cum ar face-o în mod normal, ceea ce duce la un surplus caloric și, în consecință, la creșterea în greutate.

“Dintr-o dată m-am simțit mai puțin obosită.”

După ce a folosit ThyroLux în mod regulat timp de 3* luni, Václava a observat o îmbunătățire semnificativă: "Deodată m-am simțit mai puțin obosită, nu am mai transpirat atât de puternic și am slăbit destul de mult. Poftele mele nebunești pentru dulciuri au încetat".

Ultimele analize de sănătate au confirmat că situația s-a îmbunătățit cu adevărat: "Am făcut recent un test de sânge, iar medicul a constatat că valorile sanguine erau perfect normale!"

image

Știai că…?

Până la 20% dintre adulți au probleme legate de tiroidă, iar cei mai mulți dintre ei nu sunt deloc conștienți de acest lucru! Statisticile arată că femeile sunt de până la 8 ori mai predispuse să le experimenteze, iar preponderența crește odată cu vârsta. În majoritatea cazurilor, tiroida este lentă. Persoanele cu o tiroidă lentă se confruntă adesea cu oboseală, răceală permanentă, creștere excesivă în greutate, ceață cerebrală, digestie lentă, păr fragil, piele uscată și dureri musculare.

Suport pentru tiroidă cu acțiune 4-in-1: ThyroLux!

Ingredientele complet naturale din ThyroLux susțin sănătatea tiroidei: stimulează metabolismul și restabilesc echilibrul în organism într-un mod delicat, dar foarte eficient. Formula sa cu acțiune 4-în-1 ajută la echilibrarea hormonilor tiroidieni, la declanșarea pierderii în greutate, îmbunătățirea concentrării și redobândirea sănătății părului și a pielii.

Partea cea mai bună? Este atât natural, cât și complet lipsit de hormoni!

Alătură-te zecilor de mii de clienți din toată Europa și obține acum pachetul la ofertă specială!

* Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.