10 DAYS Fast Slim

Supliment alimentar. Pachet complet pentru slăbire în numai 10 zile.

42%

10 DAYS Fast Slim
 • Program intensiv de pierdere în greutate 
 • reglează metabolismul, abosbția glucidelor și retenția lichidelor în organism
 • 3 suplimente alimentare naturale
 • broșură cu model de dieta și program de exerciții fizice


 

119,00 RON

69,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 150 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile

CONȚINE: 20 + 20 + 20 capsule, manual de instrucțiuni pentru o dietă eficientă și exerciții fizice, cutie pentru depozitarea capsulelor

Doriți să scăpați de kilogramele în plus în doar 10 zile?

Pentru a ajunge la greutatea dorită de dumneavoastră aveți nevoie să slăbiți doar câteva kilograme, însă nu reușiți să scăpați de ele? Cu această problemă s-a confruntat fiecare dintre noi măcar o dată. Indiferent de cât de mult încercați acele kilograme în plus rămân.

O soluție completă și eficientă dintr-o privire!

Programul intensiv de pierdere în greutate 10 DAYS Fast Slim include:

 • 3 suplimente alimentare naturale
 • dieta și program de exerciții fizice

Programul vă garantează că în doar 10 zile veți pierde în greutate acele câteva kilograme în plus care vă separă de greutatea ideală.

Suplimente alimentare naturale

Pachetul 10 DAYS Fast Slim conține o combinație de 3 suplimente alimentare naturale, care contribuie la o scădere rapidă în greutate și vă ajută să pierdeți acele acele kilograme în plus:

 • capsululele A- Drainer- contribuie la detoxificare și ajută organismul să elimine excesul de apă, pregătindu-l astfel pentru procesul  intensiv de pierdere în greutate
 • capsulele B- Glucose Balance- contribuie la reglarea nivelului de zahăr din sânge, prevenind astfel apariția stărilor bruște de foame, ajută la degradarea grăsimilor, accelerând astfel procesul de pierdere în greutate
 • capsulele C- Metabolism Support- inhibă absorbția grăsimilor ingerate, accelereză topirea grăsimii și contribuie la rezultate remarcabile în doar 10 zile!

Dietă adaptată pentru rezultate mai bune

Dieta rapidă 10 DAYS Fast Slim are trei reguli foarte simple:

 • Consumul de carbohidrați este restricționat

Carbohidrații ar trebui să fie baza oricărei diete sănătoase ca o sursă de energie pentru toate celulule corpului. Problema apare atunci când consumăm prea mulți carbohidrați, atunci aceștia sunt stocați sub formă de grăsime. Dacă consumați în fiecare zi mai mulți carbohidrați decât are organismul nevoie, kilogramele încep să se acumuleze.

În ciuda faptului că aportul de carbohidrați din dietă este limitat, aceast lucru nu este suficient, fiind nevoie de asemenea de includerea în dietă a acelor carbohidrați care sunt metabolizați mai încet de către organsim, astfel oferind pentru o perioadă mai lungă senzația de sațietate, fapt ce contribuie la progresul dietei.

 • Creșterea aportului de proteine

Carnea, peștele, ouăle și produsele lactate sunt surse bogate de proteine care ajută la construirea mușchilor, care sunt cei mai mari consumatori de energie ai corpului. Consumul crescut de proteine și limitarea consumului de carbohidrați reglează metabolismul în sensul degradării grăsimilor, contribuind astfel la procesul de pierdere în greutate.

 • Interzicerea consumului de alimente procesate

Producătorii de alimente procesate, din dorința de a crește vânzările, adaugă în produse o cantitate mare de zahăr, sare, grăsimi procesate și mulți aditivi. Acest fapt are ca și rezultat dorința cumpărătorului de a achiziționa mai mult deoarece produsele au un gust bun și satisfac papilele gustative. Consumul acestor alimente asigură o acumulare accelerată de kilograme în plus. Prin urmare, în timpul dietei de 10 zile consumul alimentelor procesate trebuie evitat.

Chiar dacă în timpul programului de slăbire trebuie să țineți dietă, fiți fără griji pentru că noi am pregătit pentru dumneavoastră un meniu complet pentru 10 zile care vine în întâmpinarea dumneavoastră.

 • Exerciții fizice pentru pierderea sănătoasă în greutate

Orice dietă sănătoasă, chiar și dacă este numai de 10 zile, include de asemenea exerciții fizice. Activitatea fizică este foarte importantă deoarce contribuie la arderea unui număr mai mare de calorii, consumă rezervele de grăsime și construiește masă musculară, ceea ce va duce la consumul unui număr mai mare de calorii, chiar și în repaus. Acest lucru înseamnă că kilogramele în plus vor dispărea chiar și cănd dieta va fi finalizată- zi și noapte!

Programul 10 DAYS Fast Slim este creat pentru toți cei care:

 • doresc să piardă cele câteva kilograme în plus
 • doresc să aibe rezultate palpabile într-o perioadă extrem de scurtă
 • doresc să-și  îmbunătățească corpul înaine de un eveniment important (nuntă, aniversare, etc.)
 • Încearcă să-și păstreze o greutate sănătoasă a corpului

UTILIZARE:

 • Capsulele A: Doza zilnică recomandată este de 2 capsule după micul dejun cu 200 ml apă.
 • Capsulele B: Doza zilnică recomandată este de 2 capsule după masa de prânz cu 200 ml apă
 • Capsulele C: Doza zilnică recomandată este de 2 capsule după cină cu 200 ml apă

ATENȚIONĂRI: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele nutritive nu sunt un înlocuitor pentru o dietă echilibrată și variată. O alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante.

AVERTIZARE: Produsul nu este recomandat femeilor gravide și mamelor care alăptează. Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre componentele acestui produs, sau dacă aveți probleme cu glanda tiroidă, înainte de a-l utiliza consultați-vă medicul. Piperul Cayenne poate provoca iritații la nivelulul mucoasei tractului digestiv.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat la temperaturi mai mici de +250C.

INGREDIENTE:

Capsulele A- Drainer ( doza de 2 capsule/ zi): concentrat de ridiche neagră 400 mg, concentrat de Smilax aspera 300 mg, extract din frunze de ceai Java cu 2% potasiu, extract uscat din piper negru cu 10-15% piperină 20 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, capsula: hidroxipropil metilceluloza, culoare: dioxid de titan, oxid de fier galben.

Capsulele B- Glucose Balance ( doza de 2 capsule/ zi): pulbere de alge marine 600 mg (180 µg – 120% DZR*), extract de scoarță de scorțișoară 400 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, capsula: hidroxipropil metilceluloza, culoare: dioxid de titan, oxid de fier galben.

*DZR= Doza Zilnică Recomandată

Capsulele C- Metabolism Support ( doza de 2 capsule/ zi): concentrat de frunze de anghinare cu 5% cinarină 400 mg, concentrat de papaya cu activitatea protelitică (max 0,5 % lactoză) 200 mg, bitartrat de colină 200 mg, concentrat de ghimbir cu 5% gingerol 100 mg, extract de piper Cayenne 80 mg, extract din fructe de piper negru cu 10-15 % piperina 20 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, capsula: hidroxipropil metilceluloza, culoare: dioxid de titan, oxid de fier galben.