Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

SECRETUL SILUETEI PERFECTE SE ASCUNDE ÎN ȚESUTUL ADIPOS MARO

 
 
Studiile științifice au demonstrat că țesutul gras maro este esențial pentru un metabolism optim al grăsimilor. Odată cu înaintarea în vârstă stratul de țesut adipos maro scade de la 5% din total greutății totale la 1.5%- iar acest fapt cauzează creșterea incidenței problemelor legate de greutate pe măsură ce înaintăm în vârstă.
AdipoSlim cu efect XXL se ocupă de acest lucru!
Medicul endocrinolog Dr. Med. Aaron Cypess a demonstrat că prin activarea țesutului gras maro putem dubla numărul de calorii utilizate, față de normal. Cypess spune: »Dacă maximizăm stimularea țesutului adipos maro, putem arde până la 500kcal pe zi.«

SLĂBIRE COMPLETĂ

Studiile clinice au arătat că utilizarea capsulelor AdipoSlim:

STIMULEAZĂ UTILIZAREA GRĂSIMLOR

CONTRIBUIE LA REDUCEREA GRĂSIMII ABDOMINALE

REDUCE CIRCUMFERINȚA TALIEI

NU PROVOACĂ APARIȚIA EFECTULUI DE YO-YO

 

ADIPOSLIM EFECT XXL A FOST CREAT PENTRU CA TU SĂ ARZI MAI MULTE CALORII

AdipoSlim conține 3 ingrediente eficiente care activează grăsimea maro și cresc nivelul hormonului arzător de grăsime, adiponectina:

antocianine din extract patentat din suc de portocale roșii, Morosil®,

catechine (în mod special galat de epigalocatechină – EGCG) din extract patentat de ceai verde Phytofare®

capsicină din ardei cayenne.

 
Toate ingredientele stimulează formarea țesutului adipos maro care promovează arderea de până la 500 kcal în plus pe zi, fără activitate fizică. Produsului i-a fost adăugată vitamina B6 care oferă energie organismului, astfel încăt nu apare senzația de oboseală sau lipsă de energie în timpul procesului de slăbire.

Accelerează arderea cu până la 33% mai multe calorii fără mișcare!

 

79,00 RON

31,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Supliment alimentar
Mod de utilizare:
Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă pe zi cu un pahar de apă după masă. 
Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.
Ingrediente:
extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro (Citrus sinensis) -400 mg (cu 4,3-4,5% de Vitamina C – 17,5 mg (22% VNR*)), extract din fruct de ardei cayenne (Capsicum frutescens)- 50 mg, extract din frunze și muguri de ceai verde (Camelia sinensis) cu 95% polifenoli totali, 42% EGCG și 6% cafeină- 50 mg, antiaglomerant: concentrat de orez, vitamina B6 - 2,8 mg (200% VNR), capsule: hidroxipropil metilceluloză. *VNR= valori nutrționale de referință

 

AdipoSlim efect XXL