Cum scăpăm de kilogramele acumulate iarna

Află cum

FlexiForce Comfort

Supliment alimentar Menține sănătatea și mobilitatea articulațiilor

-27%

FlexiForce Comfort
  • Tot ceea ce au nevoie articulațiile pentru o regenerare eficentă și rapidă
  • Previne apariția proceselor inflamatorii în articulații, acestea fiind cauza durerilor articulare și reducerea mobilitățiilor acestora (genunchi, umăr, șold, coate…)
  • Acțiune dovedită
  • Doar 1 capsulă pe zi!


 

Disponibil: In stoc

89,00 RON

65,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 30 caspule

Capsulele Flexiforce Comfort conțin o combinație unică de nutrienți: pulbere din cochilie de midie cu margini verzi (sursă bogată de acizi grași omega-3, condroitin sulfat și acid hialuronic), colagen de tip II de nedenaturat,  vitamina C, mangan și cupru. FlexiForce comfort  ajută la menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile și stimulează formarea colagenului pentru funcționarea normala a cartilajelor și a oaselor.

Cum acționează FlexiForce Comfort?

Midia cu margini verzi este o sursă bogată de acizi grași omega 3 (cu acțiune antiinflamatorie) și compuși din familia glicozaminoglicanilor (între aceștia se regăsesc și acidul hialuronic și condroitin sulfatul, care contribuie la »amortizarea« mișcărilor articulațiilor, pentru o mai bună mobilitate).

Colagen de tip II nedenaturat ajută la regnerarea cartilajelor. Pe măsură ce îmbătrânim concentrația de colagen scade din organsim, ceea ce duce la inflamațiia articulațiilor și la durere. Colagenul nedenaturat este sub formă naturală și este mai ușor recunoscut de organism, ca atare se absoarbe mai repede și complet.

Vitamin C  hrănește articulațiile și le menține mobilitatea. Vitamina C de asemenea stimulează sinteza de colagen și funcționarea corectă a cartilajelor și oaselor.

Manganul acționează complementar în sensul  protecției țesuturilor împotriva stresului oxidativ.

Cuprul  stimulează la rândul lui sinteza de colagen și antioxidanți, și previne acțiunea negativă a radicalilor liberi asupra celulelor.

Sensilab recomandă

Piața de profil este sufocată de diverse produse create pentru a atenua durerea în articulații și pentru a îmbunătăți mobilitatea acestora. Este normal ca fiecare persoană să fie atentă când alege un produs, iar primul lucru la care ne uităm sunt ingedientele active din produs și modul de acțiune al acestora.

FlexiForce Comfort conține cantități mari de ingrediente active: 20 mg de colagen de tip II, 80 mg de vitamina C și 500 mg de cochilie de midii cu margini verzi sub formă de pudră.

INGREDIENTE: pudră de cochilie de midie cu margini verzi 500 mg, acid L-ascorbic (vitamina C) 80 mg (100% DZR), gluconat de mangan 2,75 mg (138% DZR), complex nedenaturat (natural) de colagen de tipa II extras din cartilaj de pui 20 mg, citrat de curpu 1,45 mg (145% DZR), agent antiaglomerare: concentrat de coajă de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloza.

*DZR= doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de o capsulă înainte de somn, cu 200 ml apă. 

ATENȚIONĂRI: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă aveți probleme cu coagularea sângelui, sunteți însărcinată sau alăptați.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

FlexiForce Comfort