I SLIM WITH Acai Berry

Supliment alimentar. Ajută la menținerea greutății.

I SLIM WITH Acai Berry

• stimulează metabolismul și promovează digestia,

• influențează eliminarea toxinelor din organism,

• protejează sistemul circulator datorită conținutului de  acizi grași omega-3,

• ajută la menținerea greutații.


 

39,00 RON

34,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Fructul de Acai,un fruct mic negru- purpuriu, este un super aliment considerat a fi unul dintre cei mai puternici antixoidanți naturali. Este bogat în substanțe esențiale organismului uman, precum potasiu, cupru, magneziu, vitaminele B, C, A, D, E, fibre, acizi grași omega-3, fitosteroli și amino acizi.

Alte ingrediente din produs:

Fructe de soc negru ajută la pierderea în greutate consumate în cadul unui plan de dietă. Ajută la menținerea greutății coporale.

Avantajele I SLIM WITH Acai Berry (fructe de acai):

• oferă senzația de sațietate și ajută la pierderea în greutate,

• stimulează metabolismul și promovează digestia,

• influențează eliminarea toxinelor din organism,

• protejează sistemul circulator datorită conținutului de  acizi grași omega-3,

• ajută la menținerea greutații.

EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară) susține că:

Socul negru ajută la pierderea în greutate dacă este consumat în cadrul unei diete, de asemenea ajută la menținerea greutății corporale

 efectele sunt mai rapide.

Ingrediente: Extract uscat din fructe de acai cu min 2% polifenoli, extract din soc negru cu antociani, agent antiaglomerare: stearat de magnesiu, capsulele: hydroxypropyl methylcellulose, coloranți: dioxid de titanium, oxid galben de fier.

Mod de administrare: Produsul conține 30 capsule. Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă 2x pe zicu 200 ml de apă, după mese.

Atenționări: Dacă sunteți hipersenzitiv sau alergic la oricare dintre ingredientele produsului, aveți diabet sau luați medicamente, se recomandă a fi consultat medicul înainte de administrare. Acest produs nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25°C.

Produse asemănătoare