Juliana: “Este un adevărat miracol în viața mea.”

Juliana and her husband

Zi după zi, timp de mulți ani, Juliana și soțul ei au avut dureri paralizante din cauza problemelor cu spatele. Se chinuiau să lucreze, să se joace cu fiica lor și, în cele din urmă, să se bucure de viața lor. 

În urmă cu câteva luni, Juliana a primit un e-mail cu o soluție aparent simplă, dar revoluționară, și au decis să o încerce. Astăzi, durerile de spate nu îi mai împiedică să își trăiască viața la maximum. "Acesta este un adevărat miracol în viața mea", a scris Juliana în mesajul de mulțumire.

“De când am început să o folosesc, durerea a dispărut.” 

“Sufăr de lordoză și scolioză și am avut dureri de spate toată viața mea. Statul la birou toată ziua sau pur și simplu mersul pe jos cu ceva greutate îmi provoacă dureri puternice în umeri.

De asemenea, deseori am dureri din cauza inflamației nervului sciatic. Capsulele de turmeric sunt un adevărat miracol în viața mea. De când am început să le iau durerile au dispărut. Pentru că serviciul și activitățile de acasă îmi ocupă foarte mult timp, nu am reușit să fac exerciții fizice.” 

“Stătea în pat toată ziua din cauza durerilor.” 

“Pentru că îmi place atât de mult produsul, i l-am recomandat și soțului meu. Deși a făcut nenumărate exerciții de întărire a coloanei vertebrale și chiar tratamente costisitoare la specialiști, a continuat să aibă mereu dureri de spate. Stătea în pat toată ziua din cauza durerilor. 

Și pentru el rezultatul a fost același: durerea a dispărut. Capsulele de turmeric sunt un must-have în casă. El se simte mai bine luând două capsule pe zi, la fel și eu. Ne place foarte mult acest produs!” 

Fiica lor se bucură, în sfârșit, de părinții ei

“Mulțumim, Sensilab, pentru că ați contribuit la îmbunătățirea stării de bine a acestui cuplu. Fetița noastră vă mulțumește, acum că are părinți care sunt mai dornici să se joace în parc", a încheiat Juliana mesajul său. 

Produsul care a schimbat viața ei și a familiei ei este AVENOBO Curcuma FORTE, unul dintre cele mai puternice suplimente de turmeric de pe piață. 

Suplimentul natural care te înviorează din cap până în picioare  

Nu există vreo parte a corpului care să nu beneficieze de AVENOBO Curcuma Forte. Formula sa protejează ficatul, funcția cardiacă, sistemul imunitar, oasele, mușchii, sistemul nervos, creierul, plămânii, tractul respirator superior și pielea. În plus, susține digestia, previne acumularea de grăsime și ajută la scăderea excesului de greutate

Biodisponibilitate de 185x* mai mare pentru efecte reale  

AVENOBO Curcuma FORTE conține curcumină pură, componenta bioactivă responsabilă de multiplele efecte terapeutice ale turmericului. Ca referință, turmericul din bucătărie conține doar aproximativ 3% curcumină. Prin urmare, consumul de turmeric crud nu va aduce prea multe beneficii, cu excepția cazului în care îl folosești doar pentru a spori aroma operelor tale culinare. 

O altă problemă este că organismul nu poate absorbi curcumina de unul singur, așa că cea mai mare parte a acesteia este eliminată de ficat. De aceea, am încapsulat extractul de curcumină în micele, un înveliș solubil în apă, care îi optimizează biodisponibilitatea și aduce efectiv beneficiile promise. Acest lucru face ca AVENOBO Curcuma FORTE să fie un produs de top. 

Capsulele AVENOBO Curcuma FORTE oferă:

  • biodisponibilitate de 185x* mai mare
  • absorbție de 6,8x* mai rapidă a curcuminei
  • retenție garantată 24* de ore
  • o capsulă echivalează cu 11 capsule standard de turmeric
  • efect 2-în-1: slăbire și imunitate
  • îmbogățit cu ghimbir și vitamina D3

Indiferent de problema de sănătate cu care te confrunți, curcumina îți poate susține bunăstarea și îți poate îmbunătăți viața de zi cu zi, așa cum a făcut-o pentru Juliana și soțul ei. Profită de această oportunitate cu oferta noastră specială 1+1!

Surse:

Nagpal, M., & Sood, S. (2013). Role of curcumin in systemic and oral health: An overview. Journal of natural science, biology, and medicine, 4(1), 3–7. https://doi.org/10.4103/0976-9668.107253

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-54%
Preț special 109,99  RON Preț obișnuit 237,99  RON
Vezi produsul