Eva: “Credeam că mă voi simți balonată, obosită și irascibilă pentru totdeauna.”

După împlinirea vârstei de 42 de ani, Eva a început să aibă insomnii teribile, ceea ce o făcea să se simtă irascibilă și obosită tot timpul. De asemenea, a început să ia câteva kilograme în plus, în special în jurul abdomenului. Și, culmea, era în mod constant balonată, ceea ce o făcea să pară mult mai greoaie decât era de fapt. 

După luni de zbateri, a descoperit în sfârșit motivul din spatele problemelor sale. Astăzi, viața ei este complet diferită: "Am început să dorm ca un bebeluș și nu mă mai simt umflată, grea, epuizată sau capricioasă. Mi-aș fi dorit să fi știut despre aceste capsule din plante înainte!" 

Eva's Testimonial

“Analizele de sânge au arătat că hormonii mei erau dezechilibrați.”

“Când au început problemele, am încercat mai întâi să le rezolv singură. Cu toate acestea, după două luni de încercări eșuate și greutăți, am cedat în cele din urmă și am făcut o programare la medic.   

La auzul problemelor mele, medicul a bănuit imediat că aveam o problemă de dezechilibru hormonal. Așa că m-a programat la un test de sânge, iar rezultatele au fost șocante - nivelul meu de estrogen era complet peste așteptări!” 

“În sfârșit găsisem un răspuns pentru toate problemele mele.” 

“Am aflat că am ceea ce se numește dominanță estrogenică, un dezechilibru hormonal caracterizat prin creștere în greutate, probleme de somn, balonare, irascibilitate și oboseală. Când am aflat acest lucru, am simțit că mi s-a luat o greutate de pe umeri, deoarece aveam în sfârșit un răspuns pentru toate problemele mele. 

Când m-am întors acasă, am început să caut pe internet o soluție și am găsit un produs complet natural numit EstroLux.” 

Chiar poate fi restabilit echilibrul hormonal în mod natural? 

“Înainte de a-mi schimba întregul stil de viață, am decis să încerc EstroLux. Mi-a plăcut foarte mult faptul că produsul era natural - conținea doar plante, alge și vitamine. Cu toate acestea, în același timp, am fost sceptică. Se poate remedia cu adevărat un dezechilibru hormonal în mod natural? Părea prea frumos pentru a fi adevărat.” 

“Problemele mele de somn și kilogramele în plus au dispărut!” 

“Primele schimbări au fost subtile - am început să dorm mai bine în fiecare noapte și aveam mai multă energie pe parcursul zilei. Încet-încet, deveneam din nou eu însămi, plină de bucurie. După o lună, bioritmul meu a revenit complet la normal - dormeam opt ore bune!  

De asemenea, am început să pierd kilogramele în plus și nu mai eram balonată. Nu credeam că grăsimea abdominală avea legătură cu dominanța estrogenică, dar odată ce burta mea a început să dispară, m-am convins!” 

“Am primit răspunsul - hormonii pot fi echilibrați în mod natural!” 

“După 2 luni de la administrarea EstroLux, problemele mele au dispărut. Pentru că aveam mult mai multă energie, am început chiar să merg din nou cu bicicleta! Prin urmare, am început să pierd rezervele de grăsime de care nu am putut scăpa ani de zile. 

De asemenea, am decis să îmi fac din nou analize de sânge și s-a dovedit că hormonii mei erau în echilibru perfect. Acum, este oficial - echilibrul hormonal cu siguranță poate fi restabilit în mod natural!” 

Dominanța estrogenică, „epidemia” secolului XXI  

Motivul din spatele tulburărilor de somn ale Evei, al obezității abdominale, al balonării și al oboselii era dominanța estrogenică, unul dintre cele mai frecvente dezechilibre hormonale ale femeilor din zilele noastre

Aceasta se întâmplă din cauza faptului că mediul înconjurător este încărcat cu xenoestrogeni sau perturbatori hormonali (endocrini). Aceste substanțe chimice artificiale au o structură chimică similară cu cea a estrogenului și imită funcțiile acestuia în organism. Poți găsi xenoestrogeni în microplastice, în produsele lactate și din carne obținute din ferme convenționale, în produsele cosmetice, de machiaj și altele. 

Mii de femei și-au restabilit echilibrul hormonal cu EstroLux 

Formula EstroLux conține ingrediente naturale active puternice care acționează sinergic pentru a restabili echilibrul hormonal și pentru a combate simptomele neplăcute ale estrogenului ridicat. Este singura detoxifiere triplă de estrogeni de pe piață, ceea ce înseamnă că nu doar echilibrează excesul de estrogen, ci îl și dizolvă și îl elimină prin ficat și intestin. 

Dacă te gândești că te-ai putea confrunta cu un dezechilibru hormonal, EstroLux este alegerea potrivită pentru o detoxifiere hormonală naturală. Se bucură de încrederea medicilorși nutriționiștilor și este susținut de numeroase mărturii ale unor femei precum Eva, care și-au readus hormonii și viața pe drumul cel bun cu ajutorul EstroLux.  

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-54%
Preț special 109,99  RON Preț obișnuit 237,99  RON
Vezi produsul
ECHILIBRU HORMONAL
-47%
Preț special 104,99  RON Preț obișnuit 198,98  RON
Vezi produsul