De ce abonamentele la suplimente sunt viitorul stării de bine

Sunt șanse ca, achiziționând suplimentele la bucată, să nu beneficiezi de toate efectele lor. De ce? Ei bine, pentru ca suplimentele să aibă cu adevărat efect, trebuie administrate pe perioade mai lungi de timp. Așadar, nu este suficient să le iei din când în când, atunci când crezi că organismul tău are nevoie de sprijin suplimentar.

Subscribe for maximum benefits

Cu toate acestea, există o opțiune mult mai bună care facilitează utilizarea suplimentelor pe termen lung: un plan de abonament pentru suplimente. Și iată cum vei economisi de fapt o mulțime de bani!

De ce recomandă experții utilizarea suplimentelor pe termen lung

Administrarea de suplimente pe perioade mai lungi de timp reprezintă o investiție constantă în sănătatea ta. În general, carențele de vitamine, dezechilibrele hormonale și alte probleme de sănătate nu apar peste noapte - și nici nu se vor rezolva peste noapte, deoarece suplimentele au nevoie de timp pentru a acționa la nivel celular.

Acordarea unui sprijin organismului prin suplimentarea pe termen lung este crucială, deoarece anumiți nutrienți oferă beneficii doar pe măsură ce se acumulează în organism în timp, pe când alții nu pot fi stocați deloc în organism, ceea ce înseamnă că este posibil să fie nevoie de suplimentarea zilnică.

Să luăm, de exemplu, suplimentele pentru piele și păr. Ingrediente precum colagenul, biotina și antioxidanții acționează pentru stimularea elasticității pielii și a creșterii părului, dar aceste schimbări ar putea dura săptămâni sau chiar luni pentru a fi vizibile. Pielea are mai multe straturi care ar putea avea nevoie de mult timp pentru a se reînnoi și, din cauza procesului natural de creștere a părului, ar putea dura mult timp pentru a observa o schimbare a lungimii sau a structurii.

Suplimentele hormonale, precum cele care vizează sănătatea tiroidei sau a suprarenalelor, necesită adesea o utilizare continuă pentru a menține echilibrul pe termen lung. Aceste suplimente acționează treptat pentru a restabili armonia hormonală.

Anumite vitamine, cum ar fi vitamina D, sunt recomandate pentru utilizare continuă, în special în anotimpurile cu expunere limitată la soare. În mod similar, s-ar putea să ajungem la suplimentele care stimulează imunitatea în primul rând în lunile mai reci, dar chiar și atunci, acestea pot fi pe deplin benefice dacă începem să le folosim cu mult timp înainte ca sezonul gripei să înceapă.

Așadar, pentru cât timp ar trebui administrate suplimentele? În general, pentru majoritatea suplimentelor, experții recomandă între 3-6 luni pentru ca efectele să fie cu adevărat vizibile.

Ce reprezintă sistemul de abonament pentru suplimente?

Un serviciu de abonament pentru suplimente permite ca prioritizarea sănătății și a bunăstării să fie o misiune mult mai ușoară. Înseamnă că suplimentele selectate sunt livrate direct la ușa ta atunci când ai nevoie de ele, astfel încât să le poți folosi constant.

Prin abonamentul la un supliment, nu vei mai fi nevoit să sari peste o zi de suplimentare sau să-ți faci griji să comanzi din nou de fiecare dată când ești pe cale să rămâi fără un supliment! Dacă știi că primești coletul atunci când ai nevoie, este mai ușor să continui să folosești suplimentele în mod regulat.

În plus, planurile de abonament oferă de obicei reduceri suplimentare și alte beneficii, ceea ce înseamnă că sunt o alegere mai rentabilă.

De ce ar trebui să optezi pentru un plan de abonament Sensilab

Oferim o opțiune de abonament pentru toate produsele noastre pentru că nu vrem să rămâi niciodată fără produsele tale preferate Sensilab!

Fii mereu la curent cu nevoile tale nutriționale și evită să mai comanzi produse când le epuizezi. Un plan de abonament Sensilab vine cu o reducere suplimentară de abonament de 17%. Și nu trebuie să îți faci griji nici pentru costurile de livrare - toate comenzile prin abonament beneficiază de livrare gratuită.

Nu există costuri sau taxe ascunse. De fapt, vei păstra prețul la care te-ai abonat, chiar dacă prețul de pe pagina noastră se modifică în timp. În plus, atunci când stocurile se reduc, îți oferim acces prioritar.

De asemenea, pentru a îți mulțumi pentru loialitate, îți oferim cadouri gratuite la fiecare comandă recurentă.

În plus, abonarea este complet lipsită de riscuri: te poți dezabona în orice moment!

Iată care sunt planurile de abonament preferate de clienții noștri!

Echilibrează-ți nivelul de estrogen cu EstroLux

Dacă te confrunți cu creșterea în greutate, balonare, celulită, probleme de somn, oboseală... S-ar putea să te confrunți cu un exces de estrogen. Bestsellerul nostru EstroLux oferă o detoxifiere hormonală naturală și restabilește echilibrul hormonal.

Folosește acest produs timp de cel puțin 3-4 luni pentru a observa primele efecte ale detoxifierii organismului de excesul de estrogen, dar este recomandată și utilizarea pe termen lung pentru susținerea echilibrului hormonal general și a stării de bine.

Susține-ți tiroida cu ThyroLux

Abonații noștri mulțumiți declară că utilizarea regulată a ThyroLux i-a ajutat să echilibreze hormonii tiroidieni, ceea ce a condus la scăderea în greutate, îmbunătățirea concentrării, păr și unghii mai puternice și o mai bună calitate a pielii!

Chiar dacă ThyroLux oferă rezultate rapide, este posibil ca tiroida ta să aibă nevoie de susținere continuă. Pentru rezultate optime recomandăm folosirea produsului timp de cel puțin 6 luni.

Pentru susținere în timpul (peri)menopauzei: M-Pause!

Nu lăsa dezechilibrele hormonale să pună stăpânire pe viața ta în timpul (peri)menopauzei! M-Pause oferă ameliorarea bufeurilor, transpirațiilor nocturne și a altor simptome incomode.

Cei mai mulți dintre clienții noștri afirmă că au simțit o ameliorare după 2 până la 3 luni de utilizare regulată în timpul perimenopauzei sau menopauzei, dar produsul poate fi folosit cât timp durează această tranziție.

Cea mai bună formulă pentru îngrijirea pielii: UNDO Collagen Drink

Această băutură delicioasă cu aromă de afine conține colagen și acid hialuronic de cea mai bună calitate, două ingrediente cheie care mențin sănătatea și tinerețea pielii.

 După câteva săptămâni vei observa o parte din beneficiile colagenului pentru întărirea pielii, dar acesta își face efectul complet după aproximativ 3 până la 6 luni. Cu toate acestea, deoarece producția de colagen în organism continuă să scadă odată cu înaintarea în vârstă, poți folosi produsul și în mod continuu.

Produse pentru tine