Michael: “Am pierdut grăsimea abdominală și am simțit cămășile mai largi.”

Michael este contabil și își petrece cea mai mare parte a zilei în fața calculatorului. Deși îi place foarte mult activitatea pe care o desfășoară, șederea pe scaun timp îndelungat i-a afectat organismul de-a lungul anilor. S-a îngrășat foarte mult, iar acest lucru i-a afectat cu adevărat încrederea în sine: "Am încercat dieta keto, paleo și postul intermitent, dar kilogramele nu scădeau ca în tinerețe. Am început să îmi urăsc abdomenul și mă simțeam incomod dacă nu purtam pulovere supradimensionate."

Michael's Testimonial

“Am renunțat la carbohidrați, am schimbat berea cu vinul, mi-am făcut chiar și abonament la sală...”

“Am încercat o mulțime de metode. Am renunțat la carbohidrați, am schimbat berea cu vinul, mi-am făcut chiar și abonament la sală... dar nu am văzut rezultate semnificative, așa că am renunțat", își amintește Michael. Cu toate acestea, în noiembrie anul trecut, viața lui s-a schimbat complet. A răcit și a mers la medicul de familie pentru a primi ajutor.

Când doctorul a văzut cât de mult s-a îngrășat Michael în ultimele luni și cât de mult i s-a lăsat pielea, i-a recoltat imediat o probă de sânge. Rezultatele au arătat ceea ce medicul se temea cel mai mult - Michael avea un nivel șocant de ridicat al colesterolului. Diagnosticul a fost clar - ficat supraîncărcat.

Medicul a recomandat o detoxifiere completă a ficatului

“La început, am fost foarte surprins de diagnostic. Am crezut că problema era disciplina și vârsta mea, dar problema reală era că mâncam prea multă grăsime. Doctorul chiar m-a avertizat să renunț la keto și paleo pentru că aceste diete nu făceau decât să-mi ridice colesterolul", explică Michael și continuă: "Ca prim pas, înainte de orice măsuri drastice, medicul mi-a recomandat o detoxifiere completă a ficatului cu Hepafar Forte PREMIUM. Mi s-a părut prea simplu. Cu toate acestea, i-am promis medicului că o voi face.”

“Am simțit abdomenul mai plat și cămășile mai lejere.”

“Prima schimbare pe care am observat-o a fost îmbunătățirea digestiei. Nu mai petreceam atât de mult timp la toaletă și nu mai aveam gaze atât de puternice ca înainte. După două săptămâni mi-a crescut energia. Aveam atât de multă energie încât literalmente mă simțeam de parcă aș fi putut alerga la un maraton. Până la sfârșitul lunii și alții au început să observe schimbări. Am pierdut destul de mult din grăsimea abdominală și simțeam cămășile mai lejere.”

“Nu mi-a venit să cred că nivelul colesterolului meu a revenit la normal după doar 2 luni.”

După două luni de utilizare a Hepafar, medicul a programat o altă întâlnire pentru a verifica progresele lui Michael. Acesta a fost foarte mulțumit când a văzut că Michael scăpase de o mare parte din grăsimea abdominală nesănătoasă.

După ce au venit rezultatele analizelor de sânge ale lui Michael, chiar și medicul a fost surprins de cât de repede scăzuse nivelul colesterolului.

Michael își amintește: "Când am văzut rezultatele analizelor de sânge, nu mi-a venit să cred că nivelul colesterolului meu revenise la normal după doar 2 luni. După ani de zile în care am fost supraponderal, am simțit că totul s-a rezolvat cât ai clipi.”

Problemele hepatice: o epidemie tăcută

În lumea modernă, milioane de persoane suferă de probleme hepatice din cauza unor factori precum dietele nesănătoase, stilul de viață inactiv, obezitatea, toxinele din mediul înconjurător și stresul.

Problema este că, precum în cazul lui Michael, de multe ori oamenii nu știu că ficatul lor este suprasolicitat, deoarece ficatul nu doare.

De aceea, cel mai bun lucru de făcut pentru ficatul tău este adoptarea unui stil de viață sănătos și susținerea regulată a ficatului cu ingrediente detoxifiante precum anghinarea, armurariul, colina, păpădia, ghimbirul, vitamina E, zincul și seleniul.

“Nu vreau să mai revin vreodată în momentul cel mai greu din viața mea.”

“Medicul mi-a recomandat să fac regulat detoxifiere hepatică, mai ales în perioadele de stres crescut și în preajma sărbătorilor, când consum mai multe alimente grase și alcool. I-am luat sfatul foarte în serios, pentru că nu vreau să mai revin vreodată la cel mai greu moment din viața mea. Am întotdeauna câteva cutii de HepaFAR în dulap.

Efecte dovedite științific

S-a dovedit științific că Hepafar Forte PREMIUM are o biodisponibilitate de 10*x mai mare în comparație cu produsele similare de pe piață - totul datorită puternicei silibine PHOSPHOcomplex™, o formă patentată de armurariu.

De asemenea, formula conține anghinare, VitaCholine®, păpădie, ghimbir, vitamina E, zinc și seleniu, care contribuie la sănătatea ficatului. Și am adăugat și piper negru, care crește absorbția extractelor din plante cu cel puțin 30%*.

Dacă te chinui să slăbești, s-ar putea să ai nevoie de o detoxifiere a ficatului

Atunci când ficatul este plin de toxine, nu poate descompune eficient grăsimile. Acesta este motivul pentru care persoanele cu ficat supraîncărcat se chinuie să slăbească

Crezi că ficatul tău are nevoie de o detoxifiere? Hepafar Forte PREMIUM este o alegere excelentă pentru o detoxifiere naturală a ficatului. Este însoțit de garanția satisfacției de 30 de zile, așa că nu ai nimic de pierdut!

Obține pachetul acum!

*Rezultatele pot varia în funcție de persoană față de informațiile descrise pe site.