Boštjan: „Mă simt mai ușor și am mai multă energie."

Boštjan, căruia îi place să modeleze lemnul în timpul liber, se descrie ca fiind înalt și puternic.

Principala sa problemă de sănătate a fost abdomenul prea mare și o lipsă generală de energie, dar, din fericire, Hepafar l-a ajutat să schimbe lucrurile.

Citește articolul pentru a afla cum a reușit să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine!

image

„Cu cât sunt mai greoi, cu atât este mai dificil să fac exerciții fizice.“

Deși Boštjan nu a avut niciodată o problemă cu aspectul său, el recunoaște: "Întotdeauna este loc de îmbunătățiri."

Era preocupat în special de modul în care greutatea îi afecta mișcările: "Dimensiunea stomacului meu fluctua puțin. Greutatea mi-a afectat în special genunchii și partea inferioară a corpului. Cu cât sunt mai greoi, cu atât este mai dificil să fac exerciții fizice."

Știai că…?

Deși adesea subestimat, ficatul îndeplinește peste 500 de funcții vitale în organismul nostru! Acestea includ roluri cheie în filtrare, digestie, metabolism și detoxifiere, sinteza proteinelor și stocarea vitaminelor și mineralelor.1

„Am început să mă simt mai puțin apatic“

Fiica sa i-a recomandat să încerce produsele Sensilab, dar spune că a fost și mai convins de ceea ce a auzit despre acest producător prin intermediul mass-media.

În cele din urmă, a decis să încerce pachetul de detoxifiere hepatică Hepafar pachet complet cu Hepafar forte și Hepafar fibers.

image

Nu a durat mult până când a simțit efectele duo-ului nostru de detoxifiere: "Am observat prima dată o schimbare după aproximativ 4 sau 5* săptămâni, când am început să mă simt mai puțin apatic și să am mai multă energie.

Am început să observ că abdomenul meu era mai puțin umflat, iar mersul meu era mai ușor."

„Mă simt mai ușor și am mai multă energie“

Astăzi, Boštjan este bucuros să constate o îmbunătățire generală a stării sale de sănătate: "Cea mai importantă schimbare pe care am observat-o a fost efectul pozitiv asupra bunăstării mele generale. Mă simt mai ușor și am mai multă energie."

Dacă întreaga experiență este plăcută, este mult mai ușor să respecți obiceiurile sănătoase: "Mi-a plăcut și gustul Hepafar fibers. Este revigorant, iar rutina mă ajută să mă mențin motivat."

Știai că…?

Armurariul este o plantă care crește în zonele însorite din întreaga lume. Extractul de armurariu este bogat în silimarină, care are proprietăți antioxidante, antivirale și antiinflamatorii. Studiile arată că este deosebit de util în protejarea ficatului.2

Putere dublă, rezultate duble!

Hepafar pachet complet cu Hepafar forte și Hepafar fibers ajută la curățarea completă a ficatului și la îmbunătățirea funcției acestuia.

  • Hepafar forte – capsule super-eficiente cu armurariu cu cea mai bună biodisponibilitate pentru un efect puternic de curățare și protecție hepatică.
  • Hepafar fibers – o băutură purificatoare cu fibre solubile de acacia, care ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Alătură-te miilor de clienți Hepafar mulțumiți din întreaga Europă și profită astăzi de oferta specială pentru programul de 3 luni!

*Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt menite pentru a preveni sau a vindeca nicio boală sau afecțiune gravă.

Surse:

1 Kingston, H. (2019, October 16). What is the function of the liver and how does it work? LetsGetChecked. Retrieved August 11, 2022, from https://www.letsgetchecked.com/articles/what-is-the-function-of-the-liver/

2 West, H. (2018, January 19). 7 science-based benefits of milk thistle. Healthline. Retrieved August 11, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/milk-thistle-benefits

Produse pentru tine

FICAT
-66%
Preț special 59,90  RON Preț obișnuit 177,90  RON
Vezi produsul